|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  150 151 [152] 153 154   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
20.9.2009 22:39:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

dadada, pa pusti velikog D na njihuser posted image user posted image user posted image

A veliki D ima "temperaturu" danas....cudno je samo to, kako se uvijek bas razboli kada mi nema mame/nane...jest' mi doduse pokazao toplomjer i fakat po toplomjeru ima 38,4...e sad, razmisljam da ga nije grijao na lampi...posto su to inace moje carlamice jos od osnovne skole...koje sam mu ja pokazala...pa sada ne znam "jel' se ucenik okrenuo protiv ucitelja"user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3776
20.9.2009 22:43:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: sahara

dadada, pa pusti velikog D na njihuser posted image user posted image user posted image

A veliki D ima "temperaturu" danas....cudno je samo to, kako se uvijek bas razboli kada mi nema mame/nane...jest' mi doduse pokazao toplomjer i fakat po toplomjeru ima 38,4...e sad, razmisljam da ga nije grijao na lampi...posto su to inace moje carlamice jos od osnovne skole...koje sam mu ja pokazala...pa sada ne znam "jel' se ucenik okrenuo protiv ucitelja"user posted image

nije nemoguceuser posted image
ah kako su samo kukavice ti muski, zene su sto puta jace, a samo ne kontam sto ih iJopet mazimo cim malo zakukajuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3777
20.9.2009 22:45:07   
Anoniman
zato sto smo blesaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3778
20.9.2009 22:50:52   
kaktuscic
I zato sto oni kukaju ko pred smrt i kazu "sve me boli"user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3779
20.9.2009 22:53:18   
Anoniman
poslala sam ti mail

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3780
20.9.2009 23:03:58   
Apotekarka
Kako su mame i bebe,kako se priovedose mame sto slave Bajram...je li bilo gostiju...ima li baklave...bas bih jednu mogla sad u ove sate da mi se bolje primi,ko mrsavauser posted image a malo sutra...Moj Antonio je danas nekako bio sav usporen uspavan spavao jutros do 9 i opetod 13 h do 15:00.pa od 16:00 do 17:00 i u kolicima 20 ak min i sad spava...jest da sam ga pred spavanje skinula pa je ipak bio veseo i dobro se izmahao izigrao...ali danas kad smo ga stavili u kolica plakao je malo a nikad nije isto tako i u auto...nekako je tuzan bio ne znam zasto...doslo mu ko zenama pred pms..sutra mi mm ode u 5 ujtro šmrcuser posted image ,a tako nam je lijepo bilo za vikenduser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3781
20.9.2009 23:15:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Kako su mame i bebe,kako se priovedose mame sto slave Bajram...je li bilo gostiju...ima li baklave...bas bih jednu mogla sad u ove sate da mi se bolje primi,ko mrsavauser posted image a malo sutra...Moj Antonio je danas nekako bio sav usporen uspavan spavao jutros do 9 i opetod 13 h do 15:00.pa od 16:00 do 17:00 i u kolicima 20 ak min i sad spava...jest da sam ga pred spavanje skinula pa je ipak bio veseo i dobro se izmahao izigrao...ali danas kad smo ga stavili u kolica plakao je malo a nikad nije isto tako i u auto...nekako je tuzan bio ne znam zasto...doslo mu ko zenama pred pms..sutra mi mm ode u 5 ujtro šmrcuser posted image ,a tako nam je lijepo bilo za vikenduser posted image

i ja, i ja...a ne smijem mami spomenuti...bi me po kratkom postupku...ja mislim da ih je 10 napravila od kako se andrej rodio...Ja jucer napravila njaki ceski kolac, nebil' malo praznicke atmosvere unijela u kucu...al vala mi bakLjav faliuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 3782
20.9.2009 23:18:55   
Anoniman
ja bas i ne volim baklavu, hhmmmm, ali mogu donijeti od mame pa bujrumuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3783
20.9.2009 23:24:50   
Anoniman
evo vec gutamuser posted image ....

odoh "spavati"user posted image a za bakLjav cemo se dogovoritiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3784
21.9.2009 9:39:59   
mnn
IZVORNA PORUKA: dadada

A i dalje mi se budi nocu barem 3 puta ali ja sam se vec pomirila s sudbinom da vise nikad necu spavatiuser posted image

Kako je Aleksandar Veliki? saljemo mu jedan veliki  user posted image

to i ja mislim da se nikada neču naspavati, ponekad se budi samo jednom a ponekad dva puta...
odlično je pilence, sve veči i jači je.baš je veliki,malo zeza neče baš da jede kašice pa vodimo malo rat...ali ali hvala bogu super napreduje pa se nebrinem puno...kad ručamo obično zna malo brojati pa ga ja uzmem u ruke i on gleda meso...imam osječaj da bi zgrabio tu šniclu i rekao daj ti meni to...koje kašice....user posted image user posted image  

zubiči, ma samo damu izadje što prije da gane boli...moj isto malo broji stavlja ruke u usta...

sahara super da je malena  odlično, puse joj šaljemo.

< Poruku je uredio mnn -- 21.9.2009 9:41:43 >

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3785
21.9.2009 10:32:04   
marinčii
jutro mamicama i malim user posted image ..mi smo sinoć zaspali u 7 i probudili se oko 3 sata dojili i posle nikako nismo htjeli zaspat...mama i tata su malo iscrpljeni ali proće i to brzo...

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3786
21.9.2009 10:53:15   
Mya_81 RR
A, joooooj, Marinčii...znam kako ti je....user posted image

Mi smo zaspali u 9 i budili se u pola 6, poslije toga je baš loše spavala...stalno stenjala, naprezala se i grčila tako da nam je fen bio uključen do pola 9 ne bi li joj malo skrenuo misli s tih grčeva....

Počela sam imati strašnu averziju prema fenu....kosu  više ne želim sušiti s njim  user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3787
21.9.2009 11:20:53   
suna
jutro mamice i user posted image ....kako ste mi?vidim neke bebice zezale sinocuser posted image user posted image ....marinci,uh pa ne bi ni ja spavala da sam ti dijeteuser posted image ...ne znam ima li tvoj ki odreden termin za spavanje?moj bebac bas utvrdi san oko ponoci,a ja i mm se ne bunimo uvijek gledamo film,i spava do 6-7,onda doji i opet do 10-11h...isto mi hb.daj boze da nam ostane ovako...a taj ritual nam traje  duze od mjeseca.
mya,sama pomisao na nesto bucno meni se ne svidja a mogu misliti tebi kako je,ali vrijeme prolazi...
moj malac je kihao,i malo mu curio nosic prije neki dan ali nije imao temp.i sada je to stalo ali evo vec dva dana nesto iskasljava valjda slajm ali kao veliki,bas sto bi rekli "sazrilo" mu,nisam ga vodila dr.jer nema temp.a mislim da je ona pokazatelj za njihuser posted image  sta mislite? inace se ponasa kao i prije spava,jede,veseo...
ostalim pusaa 

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3788
21.9.2009 11:47:26   
Anoniman
felix,kako sada anel napreduje,citala sam tvoje postove pa znam da je rodjen ranije pa jos i sitan
dobro je sada suna,napreduje fino vidjecemo u cetvrtak kg.mora na vakcinu imao je 4.900kg.sad sigurno ima vise.
Sorry sto tek sad odg.tek sad sam vidila postuser posted image

Bajram mubarek olsun svim vjernicama islamse vjeroispovjesti
Kako ste mi provele praznik,maleni jesul mi dobro.
Ja sam dobro boli tiba od jutros dosla miuser posted image .
Anel je juce bio dobra citav dan,al navecer uzas tesko djetetu zaspat i Bog,to sam upratila kad god gdje idem snjim on nespava citav dan zato navecer ukisne user posted image tesko mu zaspat pa samo place,a zmiri i sve mi bio na rukama od 18sati do pola 10 ninala ga,zaspe ja ga spustim u krevetac on se probudi i sve tako u krug dok se nije izmorio.

(odgovor članu kaktuscic)
  Neposredna veza do poruke: 3789
21.9.2009 11:49:13   
Ex Yu
tesko se djeca mogu naucit kad a pogotovo koliko da spavaju ja imam srece da moj isto zaspe oko 7h navece nekad i u 6 i nema sanse da ga drzim budnog do 9h, prvo budzenje je negdje oko 1,2,3 kako kad drugo oko 4,5,6 al nastavi zvanicno se budi oko 7 pola 8 i tad ruca i ide na igraonu i tu se igra dobrih sat vremena ja popijem kafu i malo po kuci il na net i vratim se oko 9 opet zaspemo jedan sat i on pola 12 opet spava jedan sat,dva kako kad pa opet oko 3,4 dva sata spava ... i u 7 nocni spavanjac user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3790
21.9.2009 12:21:26   
suna
Ex Yu,dr.pedijatrica kaze na tv,emisija HIPP ordinacija bude svaki dan u 11,30h. na hajatu...da mi ucimo bebe svemu...odnosno da ih u toku dana cesce dojimo,da pred spavanje izdoje dojku do kraja zbog masnoca i esencijalnih kiselina i tako im sitost naravno produzava san(odnosi se na dojilje naravno)... da aktivnosti igre i budnost malo produzavamo pred spavanac...da li utice i to sto moj bebac po danu kratko spava?bar moj od 19h.ne spava i bude budan u komadu po 3h.igramo se,pricamo dok mi grlo ne presusi i najvise voli da ga okrenem od sebe da on moze gledati u tv...i ne voli da zaspe na rukama dok god ga ja cuvam i kod njega oci ko u sove user posted image user posted image ....ne zalim se ja hb.mi smo sretniciuser posted image

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 3791
21.9.2009 12:25:24   
Mya_81 RR
Suna, mi smo u utorak bili kod ped. i kad sam rekla da ponekad kihne i zakašlja se malo dala nam je vitamin C po pola tablete u čaj...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3792
21.9.2009 12:26:43   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: suna

najvise voli da ga okrenem od sebe da on moze gledati u tv...

i moja ovako...ali ne smiješ sjediti već isključivo stajati....mustra zna i kad sjednem na barsku stolicu...user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3793
21.9.2009 12:36:20   
Anoniman
Joj,Mya nije ni tebi lako bas se naucila na ruke nosati
Moj Anel opet nece da zaspi bez ninanja na rukama,kad ucvrsti san spustim ga u krevetac.
Jesul prestali grcevi kod nas nisu jos!!

Neposredna veza do poruke: 3794
21.9.2009 12:37:15   
suna
ni moj neda cak ni da se nagnem na jastuk jer odmah i gospodina malo zavalimuser posted image ,a ne daj boze da njemu glava ne moze da se okrece u uspravnom polozaju i to gdje on hoceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3795
21.9.2009 12:39:02   
suna
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Suna, mi smo u utorak bili kod ped. i kad sam rekla da ponekad kihne i zakašlja se malo dala nam je vitamin C po pola tablete u čaj...

ma ne smijem nista opet na svoju ruku...vidjet cu kako ce se ponasati ovo dan dva 

Neposredna veza do poruke: 3796
21.9.2009 12:41:56   
suna
IZVORNA PORUKA: felix

felix,kako sada anel napreduje,citala sam tvoje postove pa znam da je rodjen ranije pa jos i sitan
dobro je sada suna,napreduje fino vidjecemo u cetvrtak kg.mora na vakcinu imao je 4.900kg.sad sigurno ima vise.

ma najbitnije je da je on krenuo napredovati,kriza je njemu prosla hb.ljubi mu te guze bebeleuser posted image user posted image obavezno nam javi kg.kada dodjete s kontrole

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3797
21.9.2009 12:44:03   
Anoniman
Hocu Suna hvala ljubi i ti svoje pilice,a sta je bilo nahladjeniuser posted image duse slatke.

(odgovor članu suna)
  Neposredna veza do poruke: 3798
21.9.2009 12:44:15   
Anoniman
Ne znam koliko će drugim mamama pomoći, ali već od prvih dana sam se sa Esmom igrala danju veoma često, a po noći nikako. Kad bi se noću probudila da jede, podojila/nahranila bih je, presvukla, a sve to bez ikakve priče i što brže i, po mogućnosti u slabo osvijetljenoj sobi... onda bih je samo spustila u krevet... Apsolutno joj se ne bih obratila tokom tih noćnih hranjenja... Ona je veoma rano (sa 3 mjeseca) počela spavati od 20 do 1h, pa je postepeno granicu buđenja pomjerala... sad spava do 6:30-7h

(odgovor članu suna)
  Neposredna veza do poruke: 3799
21.9.2009 12:50:11   
suna
ma stariji brat nam donio malo prehlade i nas odmah uhvatilouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  150 151 [152] 153 154   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  150 151 [152] 153 154   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *