|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
18.9.2009 17:14:40   
Mya_81 RR
Marinčii, s koliko se rodio...

Mi smo stariji 15 dana i imamo sad 5600, ali smo rođeni ranije sa 3080...

Nama je za pelenu odbila 100 grama...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3626
18.9.2009 17:19:09   
marinčii
matej je rođen sa 3 400...ma baš mi je bilo čudno što je toliko odbila za pelenu,,kad sam došla kući vagala sam je i vaga pokazala svega 50grama...ja samo dojim njega pa me uvik strah da nemam mlijeka

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3627
18.9.2009 19:01:33   
Ella_H
poz mamice i bebe...
Marincii svaka cast za dojenje i nebrini
sve dok je on zadovljan i neplace ti nonstop
djete je sito a sto ona odbija ili ne odbija briga te
neke bebice su prirodno buce a neke bas i ne
ja to vidim po svojoj dvojici lopova...
ovaj mali Ammar dusa moja nema vrata samo papa i razgleda nesto
hehe a mali Harun je uvijek bio duga vitalna beba iako je fino jeo
Suuna mali je pressssssssladak awwwww mashAllah ko  secer je...
I mi cemo vam postaviti slika sad smo se pravo proljepsali prosao osip
pa da trazimo kakve drugarice hehe...Pusa vam svima veluser posted image user posted image ika

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3628
18.9.2009 19:17:48   
marinčii
ella_h pozdrav za tebe i tvoje momke...ajde stavi slikice baš bi volila da ih vidim...a i matej je dosta dug i baš nije buca neka a valjda nema na koga ni biti i ja i mm smo mršaviji...ma samo nek on napreduje normalno i nek nije gladan 

< Poruku je uredio marinčii -- 18.9.2009 19:18:07 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 3629
18.9.2009 19:20:09   
Mya_81 RR
Ma, draga ne brini..i Ella ti je već sve rekla...ako ne plače i dobija na kilaži sve je OK user posted image

Koliko sam uspjela sračunati otprilike je dosad dobivao kilu mjesečno i to ti je super!!!! user posted image user posted image user posted image Zaista nemaš razloga za brigu!!!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 3630
18.9.2009 19:41:15   
suna
sahara hvala ti i on ti uzvraca pusuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image

marinci,nije ti to malo na kilazi sigurno...a ako ne place no sikiriki....imamo mi mlijeka hb,rekla sam ja tebi i to 3.2%

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

Neposredna veza do poruke: 3631
18.9.2009 19:49:40   
marinčii
cure hvala vam smirile ste me..nastavljamo s dojenjem..ja se baš trudim da povećam količinu mlijeka pijem i hippov čaj za dojilje i puno tečnosti iako sam svjesna da što više matej doji više će mlijeka biti..suna,mya_81 kako su vaše bebice danas?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3632
18.9.2009 20:04:44   
Anoniman
Cao i od nasuser posted image
Mi smo se ponovili i danas, kupili smo kasike za hranjenje i papalii smo kasicu od banane,mmmmmm, svidjaaaa nam seuser posted image , i kupili smo casu sa kljunom za vodicu (sorry ako dosadjujem ali nama je to sve zanimljivo jer smo dosad samo siku i dudu probaliuser posted image ), i mama je kupila principesi jedne cizme roze, futrovane H&M, kostale nesto manje od 15 KMuser posted image , evo sad cupamo novineuser posted image
Pusa za sve, posebno ljubim one koji su primili bocu i bravo za prve zubiceuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3633
18.9.2009 20:16:54   
shejla
IZVORNA PORUKA: malena_t

E sad da vam saopštimo nešto jako važno. Imamo prvi zub, donja lijeva jedinica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaže doktorica ide i drugauser posted image  user posted image user posted image
Bili smo jutros na kontroli imamo 8 i po kilograma i 73 cm user posted image user posted image user posted image Bocu nismo primili, jer u ponedjeljak idemo na sunećenje. Uglavnom vadili smo krv iz prsta i vene i nije pustio ni glasa. Hrabri mamin dječak user posted image user posted image user posted image

Bravoooo user posted image user posted image user posted image
Ljubim ja zeta svoga.... :):):)

Gdje idete na sunecenje?

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 3634
18.9.2009 20:36:26   
mojbebac

samo da javimo da je anjica bila dobra sa bakom, mama se zadrzala skoro dvaipo sata a dusa moja bila dobra i nije plakala, ali kad sam dosla i kad me je ugledala toliko se obradovala da su mi suze krenule....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 3635
18.9.2009 21:05:04   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

evo i nas...pa ivancica za male bebe ti jenormalna temp rektalno do 37,5
Joj Antonio kad god primi bocu on nagodan i danas i jucer jest da sam mu jucer preventivno dala paracetamol sirupp dva put tako su mi rekli jer je primio 2 boce...mm nam dosao user posted image user posted image user posted image ...igra se s Antoniom ...mama susi kosu i surfa pa ce Antonio papati a mama rucak praviti...
Joj mislim da se naucio ednoj navici sto i nije bas dobra...svako jutro se budi oko 6 i 30 i ja ga prenesem kod sebe i tako u mom zagrljaju spava do jedno 9 h...eh ako mi tako nastavi jadna ti sam istjerat ce taju iz krevetauser posted image
Mojoj pokojnoj mami je danas rođendan bas sam se nesto rastuzila...
Kako ste vi...

da za rektalno ovo je bilo  ispod  pazuha  pa se  smatra  blago  povišenom,  a  sad  sasm dobila onaj  toplomjer  za uho,  mjeri ua 1 sekund, super  je  preporučam   svima,  mene  pitali šta da mi  kupe  ja  izvalila  taj  toplomjer  i nisam požalila, stavrno  za  čas  gotovo!!!

P.S:eee  znam  kako  se osjećaš,user posted image user posted image user posted image i mom je pok.tati rođendan  za koji  dan i budem  grozna  ovih nekoliko dana  prije, a  mami  mi   rođendan 23. ,  a  pok tati 24. Upravo  radimo njegov portret  u olovci  da  joj  poklonimo za rođendan!!!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 3636
18.9.2009 21:19:03   
Anoniman
Draga moja generacijo... samo da se tuspasim

Sinoc nam je bio haos. Andrej se budio svakih sat vremena i to ne ono u polusnu vec fakat, sirom otvorenih ociju i jos blebece...ja kada nisam sinoc svisnula necu nikad'...ne znam fakat sta mu bi..elem, danas sam sva k'o prebijena mackauser posted image

Sevidjamo sutra

Draga Mya, nisam ti fakat danas uspjela traziti uputstvo za AS...al' budem, budem...obecaJemuser posted image

I sahara bona...ma nismo mi stareuser posted image

odoh da odmorim kostiuser posted image

sve vasuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 3637
18.9.2009 21:20:20   
suna
marincii,beba mi hb.dobro,mi se danas dogovorili s jednom prijeteljicom vani,i moj se deckic sredio da pokusa sta da uhvatiuser posted image user posted image ,kad ona hajd da idemo kuci,hladno je njenom djetetu i blabla,a dan bio bas lijep...da ne shvatite pogresno i ja sam briznauser posted image ,ali mislim da ona pretjeruje,i mi tako kucaaaauser posted image ali zato sutra abd.idemo s drugom user posted image user posted image ...mya kad cemo i s tobomuser posted image user posted image ...ella,sahara marinci ja idem "u naj bebe" da trazim vase ljepotane..
ostaloj generaciji pozz

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 3638
18.9.2009 21:30:45   
Mya_81 RR
Suna, mila kad god vama paše! Sutra vidim ne možete, a i mi smo malo zauzeti...prekosutra? A što se tiče vremena nama je bitno samo da kiša ne pada i da ne puše baš onaj jaki vjetar da nas kojim slučajem ne otpuše user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3639
18.9.2009 21:33:30   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

Draga Mya, nisam ti fakat danas uspjela traziti uputstvo za AS...al' budem, budem...obecaJemuser posted image

Joooj, draga, nemoj molim te da se osjećaš obaveznom....nije nikakav to problem...u svakom slučaju veliko hvalaaaa user posted image

I mi sve vas user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3640
18.9.2009 21:35:02   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mojbebac

samo da javimo da je anjica bila dobra sa bakom, mama se zadrzala skoro dvaipo sata a dusa moja bila dobra i nije plakala, ali kad sam dosla i kad me je ugledala toliko se obradovala da su mi suze krenule....

Ma, ona je već velika cura! user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 3641
18.9.2009 21:38:45   
Mya_81 RR
Kaktuščić, nije te dugo bilo user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 3642
18.9.2009 21:42:15   
Anoniman
dadada, samo da javim da i Ajna ima te prenose, obicno oko 5 ujutro, ja je i ne cujem tek slucajno se okrenem ona se igra ili me nekad probudi gugutanjemuser posted image , a samo da te napomenem da u 6 mjesecu ima onaj 'skok' u razvoju, pa su cuda mogucauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3643
18.9.2009 21:52:50   
Ella_H
Drage moje evo da i ja probam dodat
svoja dva smrduljka hehe

nisam mogla nac ono cudo slike nasih bebauser posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3644
18.9.2009 21:56:39   
Ella_H
Evo i veliki braco smrdo br. 2 Harun

user posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 3645
18.9.2009 21:58:45   
Anoniman
Ella, slatki su, mali posebno, ipak je on beba 2009., i je li mi se cini ili su tamnoputi?

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 3646
18.9.2009 22:30:09   
Anoniman
Eh evo i nas user posted image
Dan nam je super prošao hB, nije bio knjezav kao inače poslije vakcine, čak šta više, lijepo je bio raspoložen user posted image Mama spavala 2h poslijepodne a tajo se "družio" sa djecom user posted image
Uh valja mi kuću čistiti, gdje god pogledam nered user posted image

sahara, user posted image za čizme, joooooooooj kako se curice mogu srediti.... user posted image , mogu misliti kako su pepe čizme user posted image
user posted image za kašicu, drago mi je da joj se sviđa, ljubi nam dragu dlugalicu user posted image

ella, ma Ammar je ko med (nas dvoje imamo isti dan rođendan user posted image ), uh ja volim crnu djecu pravoooooooo user posted image , a vidim ima pravo kosice. I veliki brat je medić!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3647
18.9.2009 22:48:07   
malena_t
IZVORNA PORUKA: shejla
Bravoooo user posted image user posted image user posted image
Ljubim ja zeta svoga.... :):):)

Gdje idete na sunecenje?

Hvala, hvala :))) Zet je bio nervozan danas user posted image user posted image user posted image Sinoć nije spavao, pa ga jutros bocali, pa zubići...Duša draga:) Jedva čekam da izrastu do kraja. Mogu mislit kako će biti meden sa tim donjim kecovima user posted image user posted image user posted image A sunećenje ćemo na Koševu obavitiuser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 3648
18.9.2009 22:57:31   
malenaa
hej drage moje, evo da se napokon i mi javimo .. nismo sitgli ovih dana jer smo radili kuci,svaki dan ponesto,hodaLi sa tajom i uzivali. svaki dan kad ustanem i vidim svoje maleno pile..svaki put je drugaciji,veci..snazniji , stalno guguce, a o baljenju da ne govorim, prst tj. palac ne vadi iz usta... skontao je da je mesnatiji od dude :)
vidim da ste pricali o svemu i svacemu... dojenje.dohrana ,kupanje... i sl.
ukratko, dojim dinu ali mu i dajem caj cesto, uvijek ga imam spremnog kad izadjemo i vidim da ga voli i godi mu stomacicu. o dohrani ne mogu govoriti...ali misllim da cu probati nesto dati oko 4-5 mjeseci cisto da proba... sto se pupanja tice,vecinom se pupamo svaku noc,nekad preskocimo jednu noc, ali definitivno lijepse pajki okupan i odma utone u san. o kilazi imam samo reci da ne dobiva nista pretjerano sad ima 6500,a rodjen sa 3350, i ja i pedijatrica smo zadovoljne. najbitnije je da guce i pjeva..smije se..rijetko zaplace i to kenkanje sto mi govori o zadovoljenim potrebama za sikom  :) ljubim vas sve, i javnite za tu kaficu... setnju il sta vec. kissssssssssssssss

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3649
18.9.2009 23:16:27   
Ella_H
Poz zenice...Jesu malo karamelasti na mamu hehe
a plavkasti na babu i kad se to dvoje spoji dobije
se Kombinejshen hehe...Enisa-sara nisam znala da si
i ti rodjena 10.8 blago se tebi...Sahara ja nekad kupim
sekinoj maloj cipelice, haljinice i dzidze kad ja nemam
curicu tako se zadovoljim ali daleko je veci izbor stvarno
i sladje mi je uvijek vidjeti pishuljicu iako ni pishonje nase
nisu losi hehe...maleenaa drago mi je da te slusa bebica...
ljubim vas sve Ammar mi opet nesto kenjka hoce
da ga mamica pronosa malo...cmok cmok...

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 3650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *