|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  142 143 [144] 145 146   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
17.9.2009 22:28:52   
Ex Yu
Mya ja koliko vidim ta vasa sjedalica je pravo zavaljena nasa je sskoro sjedeci polozaj sa mjesec dana smo isli doktoru u njoj i koristimo je vec dugo i rekli su nam da moze isto pise od 0-13kg ali doduse je pravo sjedeca nisam nista stavljala pelene i to samo prostrem ispod njega pelenu jer se inace u autu sav uznoji ozada neko platno plasticno ko kabanica ... nevidi se bas u ovom polozaju al skidat cu ga sutra nismo se dugo slikali
user posted image

ja ti to uvalim u kolica i tako se vozamo samo sto mi ej teze za nositi uz i niz stepenice al nece da lezi ravno u kolicima nije htio ni kad je bio skroz mali neznam zasto valjda naviko na sjedalicu, ova je izdaleka slika al se malo vidi, samo on meni skoro vise nemoze stati u to ima nekako siroka ramena i jadan sav se spresuje ujutra ko kifla

user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3576
17.9.2009 22:28:59   
mnn
ajme što ste se raspisale nestignem sve da pohvatam.user posted image  uf oznojim se.

kako ste mi? pilence nana, umoran je.ipak se dizao nočas dva puta pa sad skuplja snagu za budjenje oko 1h pa u 5h.kad je spreman za akciju.a ja bi mogla komotno da padnem na pod.user posted image  

idem sad i ja spavati..jer mm gleda tekmu na obn...pa ja ne mogu da pratim n style.

sahara kako je malena.enisa_sara miš maleni ide na cjepljenje.pusu mu daj.

Mya kad čitam da malena ima grčeve uf odmah me tuga ulovi.mogu misliti kako ti je.malena od naših susjeda je isto imala i evo odjednom nestali.kad je napunila 2,5mj.

drži mi se.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3577
17.9.2009 22:31:21   
Mya_81 RR
Ma, kako joj se danas svidjelo ležati u njoj AS mi neće ni trebati jer trenutno auto ni nemamo...mislila sam je zavarati malo da se ne nosa stalno, ali pametnica mala ne da se zeznuti user posted image ...ali bar sam sad sigurna da joj malo ležanja u njoj neće škoditi što se tiče položaja jer sam baš bila s velikim upitnikom kad sam vidjela kako to izgleda...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3578
17.9.2009 22:33:45   
Anoniman
ma ja sam davno rekla da smo zahebale i T.Manna s carobnim brijegom ( dok sam procitala otelila se)

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 3579
17.9.2009 22:35:44   
Anoniman
E jesmo vala pričalice prave, nije ni čudo što su nam djeca 'vako aktivna user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3580
17.9.2009 22:36:26   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mnn

Mya kad čitam da malena ima grčeve uf odmah me tuga ulovi.mogu misliti kako ti je.malena od naših susjeda je isto imala i evo odjednom nestali.kad je napunila 2,5mj.

drži mi se.

Mi smo skoro u 3. mjesecu, ali ja se već psihički spremam da čim grčevi prođu doći će problemi sa zubićima user posted image ... a možda sam se na ove grčeve već i toliko navikla da će zubići biti ''peace of cake'' user posted image

user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3581
17.9.2009 22:37:12   
Anoniman
mnn, ma sve super, ljubi Aleksuuser posted image
Mi danas isli u Merkator i tek sto smo iz auta smudi nesto, Ajna se ukakilauser posted image , a mama glupaca nije ponijela ni pelene, trci kupi i presvlacenje u wc-u,kad tamo bebe, djeca svi se presvlaceuser posted image user posted image user posted image user posted image ,i veceras ja poslije kupanja nju malo mazem kremicom i legla ona potrbuske, hajde rekoh da je mama izmasira i uziva ona i sve super, okrenem je i ljepim pelenu kad kapljice na pikici i nonama i rekoh je li moguce krema se vec topi, sve ja zavrsim kad pogledah peskir na kojem je lezala a on mokar, mala od uzivancije i piskilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , 'raspakuj' je ponovo i opet tusiranje

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 3582
17.9.2009 22:37:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

E jesmo vala pričalice prave, nije ni čudo što su nam djeca 'vako aktivna user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vala basuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3583
17.9.2009 22:38:40   
Ex Yu
jesmo mahaluse nama je sevap otic na chat bone valjda ovo procitat ja vazdan nisam bila tu ... al procitala sam povrsno ... odem malo se pomazit pa u krpe nesto sam kenjkava sva ... laku vam noc al nemojte rpevise mahalat da nemoram sabahom memoare citat user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3584
17.9.2009 22:41:10   
Sonja
ej drage moje sve vas zaboravim pitat jel se vase user posted image trude da se same dizu da sjede
ja ne znam sta cu s Adinom stalno se dize..nece nikako da lezi
a ikad lezi non stop hvata nogice i hoce u usta da staviuser posted image
kad ga drzimu krilu on bas lijepo sjedi i cvrsto drzi kicmuuser posted image
da li smijem pomalo da ga stavljam da mi sjedi u krilu?
tamo sam citala NISTA PRIJE 6MJ.
ali mislim da ovaj moj hujo nece to moc cekat
hoce i na noge da se oslanja i kad ga drzim on ko koracauser posted image pravo je meden
pusa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 3585
17.9.2009 22:42:14   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara

p.s. kad je u autu nes smije nista biti izmedju bebe i podloge AS,nikakvi peskiri i slicno

E, ovo sam skužila, jer tako ne bih ni mogla zakačiti one remenčiće od AS.

Hvalaaaaaaaa user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3586
17.9.2009 22:42:47   
Anoniman
@sahara....cccccc, gdje ces pelene zaboravitiuser posted image ...ja sam pretprosli put u D.z masuci rukama otisla...ni pelena, ni hrane, a knjizicu da ne spominjemuser posted image user posted image ...svu srecu pa mi je preko putauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3587
17.9.2009 22:50:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

@sahara....cccccc, gdje ces pelene zaboravitiuser posted image ...ja sam pretprosli put u D.z masuci rukama otisla...ni pelena, ni hrane, a knjizicu da ne spominjemuser posted image user posted image ...svu srecu pa mi je preko putauser posted image

Ma moja Renci, hoce to kad smo matore radjaleuser posted image user posted image user posted image user posted image
ostala nam pamet na faxu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3588
17.9.2009 23:15:02   
škorpija
Sonja i moj bebi hoće da sjedi, nema šanse da ga držim u poluležećem položaju, ne plače nego urliče, u kolicima i ležaljci se osloni na laktove i tako sjedi dok se ne umori, a kolica često podignem na zadnje točkove, al nema šanse da ga spustim, jak je ko betonuser posted image . tako da sam digla ruke od svađanja s njim i kad je u krilu puštam ga da se digne u sjedeći položaj, znam da ne valja, ali neka mi neko objasni šta da radim, da ga pustim da plačeuser posted image

Što se tiče teme broj 2user posted image , moja AS ima mali jastučić za ispod guze, došao je sa njom tako da nije previše zavaljen, inače je i moja baš dubola i zavaljena (maxi cosi do 13 kg)

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3589
17.9.2009 23:25:13   
Sonja
joj draga ista stvar i kod mene...
ja njega stavljam pomalo...sta cu kad moram...
a u kolicima je na onom srednjem nivou (Graco Mirage kolica)bas polulezeci polozaji mislim da je to OK
on se meni sav uvija izvija ne znam ni sama sta vise radi kad ga drzim...samo bi da sjedi ili stoji i onda on nesto cupka,koraca...ma show zivi s njim

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3590
17.9.2009 23:32:37   
škorpija
pa da i ja sam naslon u kolicima stavila u srednji, poluležeći položaj, ali on se sam digne i osloni na rukice i tako se vozi, ne mogu da ga prisilm da leđa spusti na naslon, a još je zavezan, ali džabauser posted image

Sve kontam valjda mu neće ništa biti pa i mene su rano stavljali da sjedim, a u stalak (ono drveno za stajenjeuser posted image ) su me stavili sa tri mjeseca i tri dana, takav je običaj kod nas u krajini i većina žena se i dalje pridržava toga, ja sma se posvađala sa svom rodbino jer nedozvoljavam stalak i hodalice

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 3591
17.9.2009 23:36:43   
suna
Slike su vam lijepe i prelijepe user posted image user posted image ali kako ih postaviteuser posted image user posted image i ja bih ali ne znam kako?pomozite mi

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3592
17.9.2009 23:50:29   
Sonja
sigurno mislis na Dubak!
ja nemam nista protiv dubka ali sve u svoje vrijeme
mislim da sa 4,5mj smije u dubak po malo ali ja ga nemam.
imam hodalicu i koristicu je pomalo ali ne mislim jos dok se ne ucvrsti dobro

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu suna)
Neposredna veza do poruke: 3593
17.9.2009 23:53:28   
Sonja
suna mila
ovdje imas upute
http://www.ringeraja.ba/forum/Kako_postaviti_svoju_sliku_na_forum%3F/m_51625/tm.htm

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 3594
18.9.2009 0:01:12   
škorpija
e jeste to se u ostatku BiH zove dubak, uvijek zaboravimuser posted image , ja ga imam, još je moj tata "dubio" u njemu, puno drvo, ručni raduser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 3595
18.9.2009 9:00:36   
Ex Yu
Jutro drage mi vas idemo na vakcinu i uradit bris oka (suzi nam) user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3596
18.9.2009 9:20:12   
Anoniman
Evo mi se vratili sa vakcine. Sve je dobro prošlo, nije puno plakao.
Za mjesec i 7 dana je dobio 1.450 gr. pa sada ukupno ima 8.900 gr. (eto laganini smanjujemo prisrast na težini). Doktor je zadovoljan njegovim izgledom user posted image bez obzira na taj višak user posted image Savjetovao nam da i dalje nastavimo samo sa dojenjem.
Sad sam mu stavila oblogu i dala paracetamol i pilence pajki.
Javimo se u toku dana, nadam se da neće biti reakcija.
Pozdrav za generaciju user posted image .

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 3597
18.9.2009 9:48:55   
gvendolina
Heej drage moje ne mogu stici sve iscitati,lakse malouser posted image

enisice masala misic super napredujeuser posted image drago nam je d aje super proslo na boci.Danas ces ti biti mirna, mog Ajdina boca svaki put  uspavauser posted image

skorpijice kako slatka slika,porucacu gauser posted image znaci vi ste poceli sa dohranom prvo hljeb i mi razmisljamo sta bi prvo  A sto se tice dubka, ja sma svom Ajdinu hodajuci dubak user posted image

mya
  tebi vjerovatno u ovoj As fale oni jastucici.Mi imamo Graco 0-13 pa mi je cak i sa tim jastucicima izgledalo da nije u dobrom polozaju.Mislim samo da ga ne bi smjela voziti sa bilo kakvim dekicama i pelenama u AS.provjeri na onoj temi o AS

Drage moje gdje vi kupujete stvarcice za bebe,ja cu izluditi.Evo hodam vec neko vrijeme i nigdje ne mogu nist anaci.Da li nije stigla toplija odjeca ja ne znam sta je HELP

pusa svima
pusa svima

mya

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3598
18.9.2009 11:00:09   
Mya_81 RR
Jutroooo....

Jooooooooooj, vakcine ali šta ćemo kad moramo...pusa za današnje hrabre bebare

Nego, što se tiče tog preventivnog davanja paracetamola i ja sam mislila to uraditi..već odavno imamo sirup u pripremi, ali je Shejla napisala sinoć ovo:

IZVORNA PORUKA: shejla

Procitah gore da je neko davao paracetamol preventivno, odmah cim primi vakcinu beba???!!! To mi je bas cudno, jer svi (internet, casopisi, doktori...) kazu da treba pustiti nisku temperaturu da se organizam izbori, pa tek ako ne spada nakon skidanja i tusiranja, dati paracetamol.

I ja se moram s ovim složiti....bolje da organizam se sam izbori s niskom temperaturom pa ako ne ide onda pribjeći ovim metodama. Tako da možda samo oblozi...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 3599
18.9.2009 11:03:49   
Ex Yu
Enisa sta te briga vi se rjesili, ja sam otisla sama bez nejga jer mi je blizu da predam  knjizicu pa bi se vratila po njega, al je tolika guzva i sestra mi je rekla da dodzemo tek u sljedeci cetvrtak jer u ponedeljak i utorak nerade ... pa  u srijedu ocekuju guzvu i tek u cetvrtak ... ajde nema veze a draze bi mi bilo da smo to obavili ...

pusa ostalim hrabrim bebicama

Danijal 09.06.2009

Neposredna veza do poruke: 3600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  142 143 [144] 145 146   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  142 143 [144] 145 146   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *