|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dali sam trudna ?
1.9.2009 14:43:30   
Latinka
andjela i ivana drzim vam fige za velike ++ user posted image user posted image user posted image
Sretno!

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

(odgovor članu andjela_sa)
Neposredna veza do poruke: 901
1.9.2009 14:55:14   
ena30
po mom skromnom mišljenju tajci ti bi se prije svega trebala smiriti, uzmi nešto radi, čitaj,zaokupi misli,  popij neki čaj za smirenje kamilicu npr i sl....na taj način samo škodiš sebi, a ako si pak trudna(što ti od srca želim) tolika tvoja nervoza neće pomoći, naprotiv može samo odmoći, daj se pokušaj smiriti svim silama, dugo je još 10 dana da se tako mučiš, a za test ti je prerano.

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 902
1.9.2009 15:14:36   
salmy
Draga Tajci 1003 .............vjeruj kad se najmanje budes nadala desice seuser posted image  Ja sam dugo dugo dugo cekala svog user posted image i tek kada sam prestala razmisljati desilo se cudo..........................kasni (nikad nije) bolne bradavice pri dodiru,apetiti ludjacki,wc non stop,spavala sam stalno, pritisak donjeg stomaka..................... i poslije 10 dana cekanja od kasnjena menstruacije uradila test.............i desilo se cudo +,nisam mogla da vjerujem mislila sam da sanjam,da nije istina,da test nije ok,ali poslije dvije sedmice od uzimanja testa odem na prvi pregled.I stvarno se desilo cudo,mali user posted image Zato ne razmisljaj o tome nadji si neku zanimaciju,i vidjeces kad Bog da niko ti uzeti ne moze............ zelim ti srecu da i svima Vama koje iscekujeteuser posted image Ja evo vec 31 nedjelja i uzivam svaki dan,jedva cekam svog maloguser posted image

(odgovor članu tajci1003)
Neposredna veza do poruke: 903
1.9.2009 15:52:45   
ivana st
Latinka hvala user posted image !
Tajči kao što su ti cure već savjetovale, samo smireno, psiha čuda čini i doći će user posted image .
Anđela mislim da nema potrebe kupovati test kad si sutra kod doktora, a znam da je sad taj jedan dan duži od godine.

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 904
1.9.2009 18:44:40   
tajci1003
znam da sam vam dosadna ali molim nekog da mi pomogne....do sad nikad nisam mjerila temperaturu,počela sam ovaj mjesec,al baš ne kužim sve oko toga! molim vas nađite malo vremena i pomozite.ovako,mengu sam dobila 13.08.trajala je nekih 5 dana,al slabo(povezala sam to s morem,kupanjem...)odnos sam imala 21.08.(temp.35,7),23.08(temp.35,6),27.08.(34,6),30.08.(35,4)----31.08.temp.je bila 36,a danas 01.09 36,3..molim vas da netko uhvati malo vremena i prouči ovo...dali je moguće da sam zatrudnjela????? zadnjih par dana se pomalo čudno osječam,trbuh mi je tvrd,napuhnut,često podrigujem...ali ne smeta mi ni kava ni cigarete.... mengu bi trebala dobiti 10.09.a mislim da ću dotada poludjeti....neznam dali da sad nastavim s odnosima ili da prestanem pa da vidim hoću li dobiti mengu...unaprijed zahvaljujem svima koji mi upute i jednu jedinu riječ...pusa jako,jako,jako želimuser posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 905
1.9.2009 18:56:53   
tajci1003
zašto mi nitko ništa ne pišeuser posted image user posted image user posted image mislim da ima onih koji to bolje razumiju(mjerenje temperature,plodni dani...)pa ih molim da pročitaju ovo što sam napisala i da mi pomognu

Neposredna veza do poruke: 906
1.9.2009 19:16:51   
mamy Sabina
bazalna temperatura se treba mjeriti barem 3 mjeseca u kontinuitetu da bi mogla pohvatati signale svog organizma ,odnosno da bi mogla pravilo znati kada ti je ovulacija i ostaje li tem. nakon toga povisena.
Sve to sto si ti pobrojala mogu biti simptomi trudnoće ali i pms-a .
Evo ti linkovi tema gdje ces naci vise informacija o tim stvarima.
Bazalna temperatura---klik

Bazalna temperatura 2--klik

Određivanje ovulacije--klik

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

Neposredna veza do poruke: 907
1.9.2009 19:57:34   
ivana st
Tajči na ovom forumu ima jako puno tema koje će ti pomoć da lakše pratiš pl. dane,od bazalne temperature, lh trakica, sluzi... Ovisno od toga što te zanima pod tim naslovom postaviš pitanje i sigurno će se netko javiti da ti pomogne i odgovori na pitanja. I nisi nam dosadna, sve se mi trudilice razumijemo, ali zaista je rano 10 dana prije očekivane user posted image raspravljat o tome je li trudnoća u pitanju. Ja svaki mjesec imam bar 5 simptoma user posted image , a kao što vidiš još se trudim i ništa. Draga moja samo opušteno, a što se baz. temp. tiče javi se na tu temu i napisat ću ti sve što te zanima, imam već dosta iskustva.

Per aspera ad astra

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 908
   RE: Da li sam trudna ?
1.9.2009 22:34:35   
nesrecna
Nadam se da moze i meni neko da pomogne,ili barem da pokusa,posto sam jako zabrinuta i zbunjena user posted image ... Ovako,dakle...Sumnjam na trudnocu, posto mi kasni vec 7 dana (trebala sam dobiti 25.08) iako nemam ni jedan jedini simptom,ali isto tako nemam simptome ni da trebam dobiti menstruaciju,dakle,nisu mi grudi bolne kao inace,niti imam bolove u donjem dijelu stomaka kao pred menstruaciju-znaci bas nista,sto me veoma zbunjujeuser posted image ... U periodu izmedju 15.08.i 25.08. sam bila na moru,a cula sam da promjena klime moze da utice na menstrualni ciklus... Nisam koristila testove za trudnocu,iskreno,nemam hrabrosti,kao ni da odem ginekologu...user posted image  Molim vas,ako je neko imao slicno iskustvo,neka pise... Hvala unapred

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 909
   RE: Da li sam trudna ?
1.9.2009 23:05:38   
ivana st
Nesrečna menstruacija može da kasni iz više razloga, a mi se trudilice uvijek nadamo da je u pitanju trudnoća. To što nemaš simptoma ne mora značiti ništa, a pošto već kasni tjedan dana nema druge nego kupit test pa vidjeti. Razumijem da te strah razočaranja, ali ako ti inače ne kasni napravi test i riješi se dilema. Ako i ne bude ovaj mjesec user posted image već idući mjesec je nova nada, kao što je već puno cura ovdje pisalo,najvažnije je opustiti se. i naravno user posted image user posted image user posted image da je u pitanju user posted image !
I zaboravih reći da sam ja simptome imala tek u 6,7 tjednu trudnoće,a prije toga ne bih ni znala da sam trudna da nisam napravila test, osim naravno što mi je menst. kasnila.

< Poruku je uredio ivana st -- 1.9.2009 23:08:35 >

Per aspera ad astra

(odgovor članu nesrecna)
Neposredna veza do poruke: 910
1.9.2009 23:12:49   
elkina_mala
slaki pa zeno draga imali teeeeeeeeee,ajde javi nam,cekam te cjeli danuser posted image nadamo se dobroj vjestiuser posted image

25.08.2010
Selina, pile moje malo

Tako ti je to, prijatelju znaj
danas ili sutra svemu dodje kraj
nema vise nade srce da je nadje
sve su moje druze, potonule ladje...
01.04+++29.04---- :(

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 911
2.9.2009 13:20:19   
marinela
Andjela javi se!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu elkina_mala)
Neposredna veza do poruke: 912
2.9.2009 14:55:30   
andjela_sa

IZVORNA PORUKA: marinela

Andjela javi se!!!!!!!!!!!!

Tu sam ja........spremam se psihicki za odlazak kod ginekologa......idem poslije posla.Definitivno sam izgubila svaku nadu da bi mogla biti user posted image ,ali dobro.Valjda ce i meni da se posreci.Evo citav dan citam postove od Zoe koja je uz Siofor,klomifen i Dabroston cini mi se ostala user posted image .
Vidjecu sa doktoricom da radimo folikulometriju a ako nema ovulacije( a ocito nema) da mi da nesto za stimulaciju.....

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 913
2.9.2009 16:37:23   
ivana st
Drage moje evo da javim da je vještičurina stigla. Nisam se puno ni nadala da ću biti user posted image , ali aBd uskoro ćemo mi opet u borbu za našu bebicu ,a sad navijam za sve vas koje ste u neizvjesnosti da ugledate user posted image user posted image !!!

Per aspera ad astra

Neposredna veza do poruke: 914
3.9.2009 8:38:12   
andjela_sa
Dobro jutro drage moje....kod mene nista novo.Juce sam bila na kontroli i stanje je ne promjenjeno.Napravicu pauzu od lijekova mjesec ili dva pa onda ponovo......

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 915
3.9.2009 8:53:49   
elkina_mala

IZVORNA PORUKA: andjela_sa

Dobro jutro drage moje....kod mene nista novo.Juce sam bila na kontroli i stanje je ne promjenjeno.Napravicu pauzu od lijekova mjesec ili dva pa onda ponovo......

andjela zao mi je!!!! ali nepredajemo se:)
ja danas oko 17h imam pregled,nadam se da cu biti dobra vijest:) ljubim vas,saljite vibreeee kissssssssuser posted image

25.08.2010
Selina, pile moje malo

Tako ti je to, prijatelju znaj
danas ili sutra svemu dodje kraj
nema vise nade srce da je nadje
sve su moje druze, potonule ladje...
01.04+++29.04---- :(

Neposredna veza do poruke: 916
3.9.2009 9:05:20   
Angelineee
Nova sam i više ne znan di da pišem.Ova je tema baš za mene!preprošla menga mi je bila 18. a prošla 8.,to mi je samo bilo ćudno pošto sam do sad uvjek imala redovne menge. uz to pri zadnjem odnosu me jako bolilo u dnu maternice...kao da mi je u opno neko udaralo,i to je bila neka tupa bol. od tada sam tek poćela primjećivat da mi je stomak se napupća malo..i imam taj iscjedak. pri križanju nogu zaboli me na toj strani jajnik tako jako da više tako se i ne osudujem sjedit da me ne zaboli. stvar je u tome što ja imam djete...i pri toj trudnoći ja nisam imala nikakve siptome...za trudnoću sam saznala u dva ipo mjesecu...i imala sam lažnu menstroaciju..al siptome i nakon toga nisam imala...pa ni do kraja trudnoće. Sve simptome koje tu ćitam meni su i u prvoj trudnoći bili strani...zato sam sad sva i na iglama...a test ne želim kupit dok nisam totalno sigurna. Dal postoji iko ko je isto proživio...i ko prepoznaje o ćemu prićam? usput ljep vam pozdrav svima!

(odgovor članu elkina_mala)
Neposredna veza do poruke: 917
3.9.2009 11:26:47   
tajci1003
drago mi je zbog svih koji su ugledaliuser posted image ,nadam se da mi 10.09.user posted image neće doći pa da ču i ja ugledati svojuser posted image .svaki dan dolazim u iskušenje da napravim test,ali...rekle ste mi da je još prerano!!!!tko če čekati još7 dana....za poludit!!!!ja i dalje imam neki slabi osjećaj mučnine,stalno podrigujem,bio želudac prazan ili ne,dolje me ponekad presjeće,a stalno mi je neki pritisak dolje,kao da mi netko stoji,inače idem često na wc pa mi ni ovo sad nije čudno....ne mogu vjerovati da sam toliko luda da sam to sve mogla umisliti.....samo da kažem da prvi put nisam imala nikakve simptome,osim normalne kao pred mengu...trbuh i sise bolile ko lude...menga kasnila,napravila test,bio pozitivan..juuuupi kad ono za par tjedana krv i pobačaj....ne mogu vjerovati da sam ovo sad sve umislila od prevelike želje za bebom pa se ipak nadam da je trudnoća u pitanju...čitala sam da 4,5 dana ped mengu mogu napraviti test...šta mislite o tome,jel ima ko kakvih sličnih iskustava...pozdrav

(odgovor članu Angelineee)
Neposredna veza do poruke: 918
3.9.2009 12:21:57   
Starka
IZVORNA PORUKA: tajci1003

drago mi je zbog svih koji su ugledaliuser posted image ,nadam se da mi 10.09.user posted image neće doći pa da ču i ja ugledati svojuser posted image .svaki dan dolazim u iskušenje da napravim test,ali...rekle ste mi da je još prerano!!!!tko če čekati još7 dana....za poludit!!!!ja i dalje imam neki slabi osjećaj mučnine,stalno podrigujem,bio želudac prazan ili ne,dolje me ponekad presjeće,a stalno mi je neki pritisak dolje,kao da mi netko stoji,inače idem često na wc pa mi ni ovo sad nije čudno....ne mogu vjerovati da sam toliko luda da sam to sve mogla umisliti.....samo da kažem da prvi put nisam imala nikakve simptome,osim normalne kao pred mengu...trbuh i sise bolile ko lude...menga kasnila,napravila test,bio pozitivan..juuuupi kad ono za par tjedana krv i pobačaj....ne mogu vjerovati da sam ovo sad sve umislila od prevelike želje za bebom pa se ipak nadam da je trudnoća u pitanju...čitala sam da 4,5 dana ped mengu mogu napraviti test...šta mislite o tome,jel ima ko kakvih sličnih iskustava...pozdrav

Ma napravi ga par dana pred mengu, znam dosta cura koje su već tada imali tanku drugu crticu, nadam se da ti je to. Mada sam ja u svoje 4 godine išćekivanja imala takve simptome trudnoće da bi knjigu mogla napisatti user posted image .
Čudo je psiha.

I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala.
II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica.
III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena.
IV AIH, beta 0
V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0

Neposredna veza do poruke: 919
3.9.2009 13:04:24   
tajci1003
da,napravit ću ga par dana prije menge pa ću vidjeti.ja svaki mjesec tražim neke simptome i mislim da sam trudna ali mislim da je ovaj mjesec drugačije.inače me 2,3,dana pred mengu počnu boliti sise i trbuh,a sad mi je to počelo puno ranije.nikad mi nije bio takav pritisak dole kao sada,nikad nisam podrigivala šta god pojedem i nikad nisam osječala takvu slabost,mučninu....neznam dali to sve umišljam ili....razmišljam o svemu pa mi svašta pada na pamet..zadnju mengu dobila sam 13.08.i tad sam bila na moru,nije mi jako curilo pa sam stavila tampon i jedanput dnevno ušla u vodu,i 13.i 14.08.15.08.došla kući i nije mi jako curilo,a 16.08.je već bila gotova.povezala sam to s vodom i kupanjem,mislila sam da mi je zato tak slabo curila...sad mi svašta pada na pamet...da sam možda trudna,možda sam zaradila kakvu upalu...luuuuuuuuda sam više od tog razmišljanja

(odgovor članu Starka)
Neposredna veza do poruke: 920
3.9.2009 13:26:59   
Almaa
Danas sam napravila test i naravno negativniji ne može bitiuser posted image , a mene danas ništa ne boli, inace umirem od bolova par dana pred user posted image .
Da bar hoce doci sutra, da mogu na inseminaciju, ako dođe za vikend za vikend ce mi biti i O i ništa ni ovaj mjesec.
Test sam radila bogdicu ranije (dan, dva)...

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

Neposredna veza do poruke: 921
3.9.2009 13:46:47   
tajci1003
žao mi jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 922
3.9.2009 13:51:27   
naša.mrvica
tajci,ne znam da li si probala za testovima za ovulaciju.mislim da su prilicno pouzdani,meni je pogodio plodne dane. poenta je u tome da ga radis nekoliko dana,ima uputstvo u testu.i mozda uspijes.neke moje prijateljice, a evo i ja ocekujemo bebice.dakle ako nisi probala, nemoj molim te da se sekiras, pokusaj sa ovim.i kad bude pozitivan test tj kad ti kaze da je ovulacija tu 24h-48h ne pustaj dragog nigdje iz kuce:).zelim ti srecuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 923
3.9.2009 14:30:20   
tajci1003
zanima me još nešto...jedna moja prijateljica pričala mi ja kako je otkrila da je trudna i prije nego što je trebala dobiti mengu i to tako jer su joj svi pričali kako grudi naotiču,bradavice bole...ona je probala stisnuti bradavicu da vidi dali ju boli kad ono neka mala kapljica neke prozirne tekućine...dali je tko imao šta slično???? i ako je kad bi se to trebalo pojaviti...

(odgovor članu naša.mrvica)
Neposredna veza do poruke: 924
3.9.2009 19:32:03   
tajci1003
gdje ste djevojke?????nitko ne odgovarauser posted image

Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *