|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dali sam trudna ?
1.9.2009 1:12:05   
Slaki
Polako,muz i ja radimo na bebici 2god i nadamo se da smo ovaj put uboli.Nemoj da se opterecujes time,to ti je jedini i najkorisniji savjet koji ti mogu reci sve forumasice i trudiliceuser posted image user posted image user posted image .Nemoj biti nervozna,mozes li zamisliti kako se ja sad osjecam,posle 2god,prvi put mi kasni i prvi put sam nervozna i to ponajvise.Ne zelim da se razocaram,pogotovu sad kada imam osecaj da sam najblize...Uf,samo mi je da vidim,ako jesam,bicu najsrenija zena na svjetu,a ako nisam idemo dalje,mladi smo,imamo vremena,samo da se sto pre zavrsi ova agonija i iscekivanje!!!!

(odgovor članu elkina_mala)
Neposredna veza do poruke: 876
1.9.2009 8:47:19   
andjela_sa

IZVORNA PORUKA: ivana st

Anđela nadam se da je trudnoća u pitanju! Javi nam što je bilo kod ginekologa.

Draga Ivana st i ja se nadam da je user posted image ali budimo realni,kolika je sansa za to ???

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 877
1.9.2009 9:57:58   
mila132
slaki nadam se da je user posted image u pitanju ida ti se zbog toka povraca .od srca ti zelim da na testu ugledas user posted image i da nam u ovom mesecu pude puno srecnih user posted image

(odgovor članu andjela_sa)
Neposredna veza do poruke: 878
1.9.2009 10:01:48   
mila132
Andjela_st sta je sa tobom da li imas neke siptome ?drzim ti fige da jeuser posted image javljaj nam se curo.caooooooooooooooo

(odgovor članu mila132)
Neposredna veza do poruke: 879
1.9.2009 10:05:35   
mnn
sretno sretno!nadam se da si trudna!user posted image user posted image user posted image user posted image  ma sigurno jesi.stiže bebica znam ja to....user posted image  drži se.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu mila132)
Neposredna veza do poruke: 880
1.9.2009 10:22:35   
andjela_sa
Osim sto sam nervozna kao pas?????Drue simptome nemamuser posted image
Moram malo da se nasalim.......jedino sto mi je stoman nekako tvrdji i kao naduvan.Juce mi se gadila cigara ali danas ne...i nemam neki apetit(sto je dobro).Onaj smedjkasti iscjedak je prosao tako da mogu da zakljucim da mi je ova M bila totalno cudna.Dva dana jako oskudno krvatenje,treci malo nesto roskasto i smedje jos dan ili dva.Znaci ni M od moje standardne mjesecnice.......
Jeli neko imao slicno iskustvo......

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 881
1.9.2009 11:19:31   
ivana st

Draga Anđela ovaj mjesec ti je i kod mene slična situacija, evo je 7 dana kako sam popila zadnju tabletu dabrostona, a user posted image još nema. Ne bi me toliko to mučilo da 2,3 dana nisam imala malo krvave sluzi, mislila sam kako vještica stiže, a evo dva dana kako se i to smirilo a nje još nema! Male su šanse da sam user posted image ali opet tko zna,sve je moguće user posted image . Najgore od svega je ova neizvjesnost!

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

Neposredna veza do poruke: 882
1.9.2009 11:31:59   
andjela_sa
jesi radila test????
Ja jesam treci dan od kad sam "dobila M" i nista.Doduse,iznad minusa su bile dvije plave tackice!?To ti dodje kao trun nade!!!!

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 883
1.9.2009 11:49:57   
ivana st

Ja ti imam malo nade da je user posted image u pitanju jer smo zadnja dva mjeseca koristili kondome (papa mi nije bio uredan pa smo se po preporuci gin. čuvali), međutim jedan je puknuo prilikom odnopsa ali kako sam računala da su mi prošli plodni dani nisam razmišljala o mogućoj trudnoći. A i ne vjerujem da bi sad upalilo na ovaj način, a nije tokom 2 godine pokušaja i praćenja pl. dana svim mogućim metodama.
Tako da ne planiram radit test osim ako ne dođe u idućih tjedan dana. Ne mogu se pouzdat ni u simptome user posted image jer kako sam počela pit dabroston većinu ciklusa se osjećam ko u PMS-u tako da sve ovo kako se sad osjećam ne mora značiti ništa.
Ja bih na tvom mjestu ponovila test za koji dan!

Per aspera ad astra

Neposredna veza do poruke: 884
1.9.2009 11:55:18   
andjela_sa
I ja sam razmisljala da ga ponovim,ali posto sutra idem kod ginekologa neznam dali da bezveze bacam pare.....mi se trudimo evo 1.5g i nista.I ja sam bila na Dabrostonu i odlicno sam reagovala na njega.Dobijala sam na svako 28. dana u sat,ali za sada nam je user posted image izostajala......

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 885
1.9.2009 12:01:15   
Dacaa
Cao cure!Ja sam ovaj mesec bila totalno opustena!bili smo na godisnjem...Treba sad da idem na laparoskopiju pa sve nesto mislim mozda sam trudna pa necu morati da idemuser posted image Test cu da uradim tacno na dan kad treba da dobijem jer imam neko cudno grcenje materice,znaci bas dole nisko....Ko zna mozda sam i user posted image

Neposredna veza do poruke: 886
1.9.2009 12:10:37   
ivana st

Nadam se da ćemo sve ugledati user posted image user posted image ovaj mjesec!!!
Samo da brže lete ovi dani user posted image .

Per aspera ad astra

(odgovor članu Dacaa)
Neposredna veza do poruke: 887
1.9.2009 12:17:01   
andjela_sa
I ja osjetim povemeno grcenje sto kazes materice ali nisam sigurna moze li biti to to.......ma znam da nije ali eto opet se nadam.Juce me je tako uhvatio grc za ruckom da nisam mogla ni da jedem vise.Uhvati onako iznemada,drzi minut ili dva najvise i prodje kao da nije ni bio.....

(odgovor članu Dacaa)
Neposredna veza do poruke: 888
1.9.2009 13:32:12   
marinela
IZVORNA PORUKA: andjela_sa

I ja osjetim povemeno grcenje sto kazes materice ali nisam sigurna moze li biti to to.......ma znam da nije ali eto opet se nadam.Juce me je tako uhvatio grc za ruckom da nisam mogla ni da jedem vise.Uhvati onako iznemada,drzi minut ili dva najvise i prodje kao da nije ni bio.....

Uhuhuuuuu draga meni je isto tako bilo kad sma zatrdunila...i dan danas mi...12.tj sam.....ono grc kao kad trebas dobiti mengu?jel ti tako bude?

Neposredna veza do poruke: 889
1.9.2009 13:49:20   
andjela_sa
Upravo tako.....samo ja se ne nadam previse.....sta mislis da ponovo danas uradim test?Dobila sam to oskudno krvrenje u utorak prosle sedmice a test radila u cetvrtak ili petak?

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 890
1.9.2009 13:51:10   
marinela
A kad rece da ides doktoru??Ti si rekla isto da su ti neke dvije tockice bile povis minusa...ja neznam sta to znaci?Jesil citala u upustvu?A neznam uzmi ga pa sta bude,ovako samo sebe mucis...

Neposredna veza do poruke: 891
1.9.2009 13:52:55   
Swatkish
Andjela, ja bih ti od sveg srca pozeljela da si trudna.. Moj ti je savjet da sacekas do sutra. Koliko sam skontala, sutra imas pregled.. Ovo ti govorim cisto dobronamjerno, da se ne razocaras ako kupis test, i on bude negativan user posted image
Zar nije bolje sacekati pregled, i aBd ugledati svoj plusic kod dr... Zelim ti puno srece user posted image

Neposredna veza do poruke: 892
1.9.2009 13:53:05   
andjela_sa

IZVORNA PORUKA: marinela

A kad rece da ides doktoru??Ti si rekla isto da su ti neke dvije tockice bile povis minusa...ja neznam sta to znaci?Jesil citala u upustvu?A neznam uzmi ga pa sta bude,ovako samo sebe mucis...

Sutra poslije podne idem doktoru.....pa da bile su mi dvije plave tackice na mjestu gdje se pojavljuje + na clearblue testu.....

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 893
1.9.2009 13:54:12   
tajci1003
Kao prvo dobar dan svima...vec dugo citam razna iskustva po ovom forumu, ali tek sam se danas odlucila registrirati jer se nadam da cete mi pomoci bar malo...luda sam, zivcana, nervozna...ukratko vec duze vrijeme pokusavam ostati trudna, ali nista od toga.dva puta sam imala spontani, jedan prije 2,5g, drugi prije 1,5 g.Obavljala sam neke pretrage, nemam pojma koje i uglavnom sve je ok, ali ja nikako da ostanem trudna user posted image Vec par dana osjecam se nekako cudno, trbuh mi jue jako napet, tvrd, napuhan, stalno podrigujem, bez obzira jel jela ili je zeludac prazan.Inace idem cesto na wc pa mi to nije nista novo, ali imam stalno neki pritisak dole...Čudan osjecaj!!!!!Zadnju user posted image sam imala 13.08. pa me zanima jel moguce da vec imam simptome. Moram reci da i prvi i drugi put kad sam ostala trudna imala sam osjecaj kao da trebam dobiti, nista posebno.Onda sam radila pa mozda nisam ni obracala previse paznje na simptome, ali trenutno ne radim pa samo o tome razmisljam...Molim vas ako je tko imao slicnih iskustava nek se javi...tko ce docekati 10.9 da vidim hocu li procuriti ili ne...oprostite na ovolikom pisanju...Luda sam ..Mozda samo umisljam..HELPuser posted image user posted image

Moderirano : Zabranjeno pisanje velikim slovima!

< Poruku je uredio Vedica RR -- 2.9.2009 13:44:10 >

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 894
1.9.2009 14:08:38   
andjela_sa
Kao prvo dobro nam dosla......nadam se da ce ti se ispuniti zelja kao i vecini nas ovde.Sve se mi borimo sa nemogucnoscu da imamo user posted image .Zajedno osluskujemo simptome i lazne i one prave.....Vec ce ti se javiti djevojke koje su imale slicne simptome,mada koliko ja znam simptomi se mogu javiti jako jako rano....neodustaj i drzimo se zajedno......

P.S.molim te da pises malim slovima jer velika znace da vices a nije tako zar ne?!

(odgovor članu tajci1003)
Neposredna veza do poruke: 895
1.9.2009 14:10:29   
andjela_sa

IZVORNA PORUKA: Swatkish

Andjela, ja bih ti od sveg srca pozeljela da si trudna.. Moj ti je savjet da sacekas do sutra. Koliko sam skontala, sutra imas pregled.. Ovo ti govorim cisto dobronamjerno, da se ne razocaras ako kupis test, i on bude negativan user posted image
Zar nije bolje sacekati pregled, i aBd ugledati svoj plusic kod dr... Zelim ti puno srece user posted image

Hvala ti puno Swatkish....nadam se sto skorijem user posted image

(odgovor članu Swatkish)
Neposredna veza do poruke: 896
1.9.2009 14:14:47   
marinela
IZVORNA PORUKA: andjela_sa

IZVORNA PORUKA: marinela

Sutra poslije podne idem doktoru.....pa da bile su mi dvije plave tackice na mjestu gdje se pojavljuje + na clearblue testu.....

Mila sacekaj do sutra....nemoj radit test mozes do sutra pa ces vidjeti...puno ti srece zelimuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 897
1.9.2009 14:16:56   
tajci1003
Naravno da ne vičem,iako sam luda i živčana.... i tužnauser posted image user posted image user posted image !!!!! Neznam ni sama šta da radim.....poludjet ću ovako do 10.09. a neznam dali je pametno da već sad radim test!!!!! Curke pomozite s nekim savjetom!!!!!!

Neposredna veza do poruke: 898
1.9.2009 14:21:35   
marinela
Tajci mislim da ti ne preostaje nista drugo nego da  cekas a za test ti je rano.....zao mi je!!Budi sa nama i bit ce ti lakse...Navrati u cekaonicu da ne silazimo sa teme...tamo su ti sve trudilice,a i ja sam medju njima iako sam trudnicauser posted image user posted image

(odgovor članu tajci1003)
Neposredna veza do poruke: 899
1.9.2009 14:29:34   
andjela_sa
Tajci prerano je za test.....

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *