Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sve su slike originalne Ja danas uhvatila muhe na djelu kako se keksaju i uslikala ih ali slika nije dovoljno cista da vam mogu je pokazati Ilhana zaista je za nepovjerovati kako si imala ogromene noge u trudnoci ali hB pa su ti se vratile u normalu Pahuljice farah mala ti je ko secer cmoka za nju. Dina RR tvoja slika na plazi je za dusu odmoriti kao i Remzy tvoje slike iz dubrovnika,ma prelijepe su.
vauuu remzy daj koju a gdje ti babo ima šumu? ja baš volim šume, neki dan sam se baš nahodala kroz jednu nadomak Sarajeva
e ova ti je suma malo daleko naime u Krajini je,tacnije Bos Otoka,i ovo sam slikala kad sam bila sad ljetos kod njih!!! i mogu ti reci da sam se pravo najela gljiva !!! taman do iduce godine!!!