Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj što se ismijah...svaka je koma al ova stevane tvoja je slomila me moram u WC pa da i ja koju postavim, ama nisu baš tako dobre da mogu parirati vašim al su simpa TO JA PITU KUHAM A NEZNAM NI HODAT
A EVO JA ČITAM NOVINE VRLO STUDIOZNO
A GLAVNI DIO SE NE VIDI...JAO KAD JE UGLEDALA MAJMUNA GOLE GUZICE
KAD JA ODEM PO KAMEN NA ŠPICASTU STJENU JA TO OBAVIM VRLO KVALITETNO NATRPAM SE KODA JE KAMEN ČOKOLADA
E DA ODLUČILA SAM ..ŽELIM DA BUDEM DOKTORICA
E KAD MAMA PITU KUHA NAKON ROĐENJA MOJE SEKE JA ISTO TO RADIM I SVE MORA BITI KO KOD MAME INAČE OD PITE NEMA NIŠTA
I EVO JEDNE SLIKE U POKRETU...SA NAŠEG VJENČANJA...TAČNO KOD SE KREĆE SVE KAD OVU SLIKU POGLEDAM