|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
22.8.2009 22:27:15   
neki
Hvala drage moje...Ali Said dok skonta da treba malo koristiti nogice u hodalici iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2351
22.8.2009 22:28:30   
pocahontas
polako skontace pametnica je to user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 2352
22.8.2009 22:31:35   
neki
Hoce,hoce aBduser posted image
Danas je masallah Said pravo dobro ruckio...Izrendanu mrkvu pomijesanu sa jabukom i bananom je smazao za cas,pred vece je jeo griz sa kakaom(nezasladjenim) i kuhanom jabukom...Masallahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2353
22.8.2009 22:34:28   
malena_t
IZVORNA PORUKA: neki

Ebem mu misa,jesmo fulile smo se,ja sjedila sa mamom na klupi,ali nazalost nisam bila 100% sigurna jesi li to tiuser posted image user posted image user posted image Bicu ja i sutra sigurno tuuser posted image

Pa hoces nekad predvece biti u parku?

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 2354
22.8.2009 22:35:44   
neki
Hocu,hocu,nana ne moze a da ne proseta sa kcerkom i unucimauser posted image user posted image user posted image Saljem ti pp da se dogovorimo ako hoces,pa da se vidimouser posted image

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 2355
22.8.2009 22:39:44   
malena_t
Vaziuser posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 2356
22.8.2009 22:41:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

(Enisa, evo  i ja kukam), vrat me boli i povraca mi se od boli,

user posted image user posted image  ma nije valjda da si i tipočela kukati user posted image user posted image  Hajde, nadam se da si sada bolje. I ja sam naravno za šetnjicu user posted image
Joj dešava li se vama da zaboravite dati bebi D3 kapi?? Ja ih redovno zaboravljam user posted image
Nas je user posted image  danas pošteno istrenirao. Slabo je spavao skroz..... Bili smo u Vilsu i mama se polomila okrečući se za kolicima, da nije ko sa RR-a user posted image
neki bravo za hodalicu user posted image

Šaljemo veeeeliki pozdrav generaciji a poseban Ajni user posted image , našem djugu Dini i Lauri!!
P.S. Zna li neko šta nam je sa sanjarkom, nema je nikako user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2357
22.8.2009 22:43:41   
Ex Yu
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Joj dešava li se vama da zaboravite dati bebi D3 kapi?? Ja ih redovno zaboravljam user posted image

Enisa sramota al meni se desava user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2358
22.8.2009 22:45:09   
Apotekarka
ja plivi d3 nisam jos ni jednom uzaboravila nego me muci sto mi maleni danas imao 3 rijetke stolice više kao kašaste...nije proljev ali...jos je cijele sedmice bio nerovozan bas me frka uhvatila....prije kupanja mi je bio tako veseo,gugce,pjevao ma super je bio...inace mi jede po 150 a veceras dva put po 130...sad jos nije skroz utvrdio...je li ijednu bebu mučilo da zaspe ali mu nesto ne da da utvrdi probudi se i place...iz čista mira...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2359
22.8.2009 23:05:59   
škorpija
apotekarka meni se to dešava kad je bebac previše umoran ili kad propustimo termin za spavanje, onda postane kenjkav i nikako ne može da utvrdi san

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 2360
22.8.2009 23:08:42   
sheri
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

i meni se to zna desiti

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 2361
22.8.2009 23:09:02   
malena_t

Redovno user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 2362
22.8.2009 23:09:11   
Apotekarka
ali on je mni takav citave sedmice sem ponedjeljka...a kad se ujutro probudi naspavan bude veseo,sretan...ja njega stavim spavati ali on place ujuljam ga zatim zaspe 10 min i opet isto...ne znam sto je poremetio san tako...prvih 40 dana bio je super izostavivsi sto je imao zuticu pa previse spavao...ali njegova stolica me jos vise muci...user posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2363
22.8.2009 23:23:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malena_t

Uh sad mi je lakše, nisam jedina user posted image user posted image

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 2364
22.8.2009 23:24:45   
Anoniman
Meni se ne desavauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2365
22.8.2009 23:26:45   
Anoniman
Apotekarka, nije ni moj ništa bolji.... Po danu skroz slabo spava, nekoliko puta po 30 min. Odlučim da mu ne dam spavati 2,3h al nema šanse, nakon 1,5h knjezi i zaspe i san mu traje 30 min. i sve tako u krug. Budan 1,5h - spava 30 min. user posted image  Ja sam se već pomirila s tim.... Makar po noći dobro spava...

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 2366
22.8.2009 23:35:28   
belmac

IZVORNA PORUKA: malena_t

Uh sad mi je lakše, nisam jedina user posted image user posted image

joj i meni se baš često desi, mada ima nešto s tim kapima što mi je još smješnije. moja mama mi je govorila da je ona meni, po preporuci pedijatara u to doba, davala d3 samo u mjesecima koji u svom imenu imaju slovo "R" ( januaR, febRuar, maRt, apRil....) tako da sam se ja u ovim ljetnim mjesecima ( bez R) malo opustila. meni moja pedijatrica bila rekla da bebi dajem po 4 kapi i kada smo bili zadnji put na kontroli ona pita uzimamo li redovno i ja kažem daaauser posted image kaže ona pa vidi se sad joj smanji na 3 kapi, da joj nije previše. user posted image doduše mi se stvarno često šetamo po suncu i nogice, rukice i lice su baš fino bojice nabacili u odnosu na stomačićuser posted image

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2367
23.8.2009 0:18:47   
malenaa
uhhh drage moje jest mi drago kad vidim da neko zaboravlja d3 kapi hehe salim se... ali mene ovaj moj mm non stop ruzi kako to zaboravljam... i jest u pravu je, a ne zaboravim se nasminkat hehehe
ej kad pijemo tu kaficu???' ajd da se dogovorimo???? ja u utorak opet odoh skoknut na more, pa ajd mozel sutra il pon?????
kissssssssssss

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 2368
23.8.2009 10:29:58   
Pretty mamma
Jutrica,
cccc za d3 kapi. Nekad se tek predvečer sjetim dati, ali nisam jos počela dane preskakati user posted image .
Ja sam za šetnjicu u pon, danas sam se dogovorila sa mm, možemo ujutro dok nije vrućina ili predvečer. Kako god vama odgovara...

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2369
23.8.2009 10:33:41   
Ex Yu
jutro evo mi gugucemo malo i igramo se a mama bolesna boze sacuvaj krajnici temperatura usi sve me boli samo cekam kad ce on doci na red a sta cu nemogu pobjec iz kuce

a te d kapi bi trebalo odrediti u isto vrijeme uz neki dnevni ritual npr uz kupanje ili neku prvu hapu sta ja znam da se nezaboravi da postane navika a ovako kad dajes bilo kad preskoci se ...

mada smo mi dosta vani po cjele dane kod meme pred kucom pa se jos i nesikiram jer kazu kad su bebe vani da i nisu toliko potrebne al stize septembaR sa R pa mi je vec panika user posted image a do tada cu se navici mozda

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 2370
23.8.2009 10:47:36   
ivanak
I ja isto redovno zaboravljam dati D3 kapi. Sve kontam dat ću ih pa onda mi nešto paden na pamet, a još sam umorna, jer po cijele dane šetamo ili smo negdje drugdje pa se i ne čudim što zaboravljam.

Ja se nadam da se bebama neće ništa dogoditi.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 2371
23.8.2009 11:05:17   
malenaa
jutric drage moje... moja dusica se opet budila u 9 a zaspao u pola 11 sinoc... mashallahhh!!!!!!!!! ne ureklo se, i vjerovali ili ne eno ga pajki opet, dojio , mazukao se sa mamicom i smijao i prenijelo ga...
ajd da se sutra nadjemo prije podne nekad u vilsu ioanko nije vruce nikad. javite se sa prijedlozima u koliko i da li vam uopste odgovara sutra???
kisssssssssss

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 2372
23.8.2009 11:12:38   
Amrino
Anushka- evo imas ovdje temu o alergiji...moja prijateljica ima malu koja je alergicna.
Moras biti oprezna i potruditi se da mu ne dajes nista sto sadrzi jaje- pa ni u tragovima jer na taj nacin mu do trece godine alergija moze skroz da se povuce...u protivnom moze imati probleme cijeli zivot- ne daj Boze!
http://www.ringeraja.ba/forum/Alergija_na_jaje/m_230942/tm.htm

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2373
23.8.2009 11:18:42   
Anoniman
Dobro jutro i od nas user posted image  Mi evo već obavili prvu jutarnju šetnju (po dvorištu user posted image ) i sad pajkimo. Do kad baš me zanima user posted image  Evo da se i mi pohvalimo, već 3 noći user posted image  spava od 21-6 mašala, kuc kuc da se ne urekne!! Onda doji i nastavi opet još 2h. Al zato ja imam problem, pošto se zakon ponude i potražnje uspostavio na svaka 2,3h sike mi se oko 3:00 toliko upale, ko kamen, da me počne groznica tresti a njega mi bude žao buditi user posted image  Sad ne znam da li da počnem koristiti pumpicu ili da pustim da se samo reguliše user posted image  a ni sama ne znam kako jer budem do 6:00 sva mokra user posted image

Što se šetnje tiče, ja sam za, s tim da bi mi više danas odgovaralo jer se mužek sutra vraća na posao a s njim i auto user posted image user posted image  Hajde vidimo kako se dogovorite pa ćemo se pokušati uklopiti.

(odgovor članu malenaa)
  Neposredna veza do poruke: 2374
23.8.2009 11:22:12   
Amrino
Enisa- imas li one skoljkice? Mene su one spasavale u takvim momentima! Stavis skoljkicu u na siku i pritisnes malo...i iscuri sav visak. Mnogo je bolje od pumpice jer uspostavlja ravnotezu a i totalno je bezbolno...
A sto se ostalog tice....ja sam znala uzeti pamucne pelene- smotati ih i ubaciti u grudnjak i tako sam spavala user posted image user posted image user posted image .

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *