|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
19.8.2009 14:50:45   
Mya_81 RR
Škorpija, zar joj ne možeš na fin način reći da želiš pričekati još malo ?

Ni ja neću više svoju hvaliti....nakon jučerašnjeg dana danas je opet mala mustra...bile u gradu i jedva smo se vratile kući...sve plače, a čim je uzmeš na ruke iz kolica prestane...malo je smirim pa opet u kolica, a ona isti tren u plač...joooooj, trebalo nam je do kuće sto godina user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2151
19.8.2009 14:51:51   
cija
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Škorpija, zar joj ne možeš na fin način reći da želiš pričekati još malo ?

Ni ja neću više svoju hvaliti....nakon jučerašnjeg dana danas je opet mala mustra...bile u gradu i jedva smo se vratile kući...sve plače, a čim je uzmeš na ruke iz kolica prestane...malo je smirim pa opet u kolica, a ona isti tren u plač...joooooj, trebalo nam je do kuće sto godina user posted image

i kod mene ti je isto,zato odugovlacim nas izlazak...to su zarkantice Mia :)

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2152
19.8.2009 14:54:32   
Mya_81 RR
Draga, pa gdje si ti? nema te na forumu nikako user posted image

Nego, ionako sam ti mislila predložiti da ja ponesem kafu u termosici pa da idemo na Kamberoviće...kad bi obje istovremeno digle frku u nekom kafiću mislim da bi nas izbacili user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu cija)
Neposredna veza do poruke: 2153
19.8.2009 15:04:31   
cija
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Draga, pa gdje si ti? nema te na forumu nikako user posted image

Nego, ionako sam ti mislila predložiti da ja ponesem kafu u termosici pa da idemo na Kamberoviće...kad bi obje istovremeno digle frku u nekom kafiću mislim da bi nas izbacili user posted image user posted image user posted image

ne bi ni to bilo loše ... LOL... pa nema me na forumu...na FB-u sam više...ko kad va je većina tamo...tu i tamo uletim kao danas i to me je mamin-život navukla danas na forum ,poslala mi sms :))

A ovljela bih da izadjemo ,da se nekako organizujemo.Jel poslijepodne onako kako smo kontale.

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

Neposredna veza do poruke: 2154
19.8.2009 15:22:26   
Mya_81 RR
Da, poslijepodne, to nam je najbolje zbog vrućina....javi mi na mob koji dan vama paše pa da se napokon vidimoooooooo user posted image ... 

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu cija)
Neposredna veza do poruke: 2155
19.8.2009 15:38:46   
Anoniman
Drage moje, necu pricati o tragicnim dogadjajima oko nas, iako je i danas bio jos jedanuser posted image
Ovo je tema o bebama i evo naseg izvjestajauser posted image , mi vec nocima ustajemo da jedemo svakih 2.3 ili 4 sata, kako kad, ali jutros u 5 Ajna je imala nastup, pa toliko je vristala i gugutala, ma haos, jedva prestade, kao da je podneuser posted image user posted image user posted image user posted image bila je bas raspolozena, i hajde zaspali svi kad ja oko 8 sati vidim da su joj noge na uzglavlju a glava gdje su noge bile, mislim okrenula se bas spretno, i tako da sad ne znam sta da ocekujem kad legnemuser posted image user posted image user posted image user posted image , ali sve je to super samo dok je ona zdrava, volim ja i tu njenu vrisku od srece nego da ne daj Boze place sto je nesto boli, a valjda nas komsije nece ruzitiuser posted image

Eto, ljubimo vasuser posted image

dadada, gdje si opet????????????????

Neposredna veza do poruke: 2156
19.8.2009 17:10:13   
Anoniman
neki cestitamo malenomuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam dobro Anel spava po obicaju,zezio me malo jutros svako jutro ustane u 4sata i nece da spava nahranim ga a on i dalje cendra bezveze,nije gladan  i do pola 6.sam se snjim mucila dok nije zaspo,i obadvoje smo jutros do pola 10spavali.
Poslije ga okupala nahranila i on opet zaspouser posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 2157
19.8.2009 17:12:04   
Anoniman
e da zaboravi rec moj Anel nebljuca vise ko prije punouser posted image puno manje izbaci viska i prije dok rucka nece,cuce gadi mu se a sada cim jede oce cucu bez nje nece da zaspiuser posted image .

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 2158
19.8.2009 17:32:14   
Mya_81 RR
Felix mila, koliko Anelu daješ ml po obroku i koliko obroka pojede u 24h?

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2159
19.8.2009 19:12:48   
malenaa
hej drage moje,evo napokon da se i mi tuspasimo, nemamo kad os silne hodnje hehe
mom dini je mashallah mjesec i 20 dana, ima 6 kila i 67 ,visoki spico hehe.
mi nismo primili drugu vakcinu,cisto zato sto smo isli na more pa da nas tamo ne ufati temp, primit cemo je  pocetkom septembra jer idemo sad opet pred kraj mjeseca. bili smo na moru s bebom 15 dana i bilo mi je kao nikad u zivotu,najljepsi odmor do sada. dino je bas uzivao,ujutro smo setali pored mora,popodne kupanac u bazencicu...uvece setlja. i moram se pohvaliti da on vec od mjesec i pol dana spava citavu noc, zaspe oko 8-9 i do 7 a nekad ako ga podojim oko 12 zna ga zalomit do 9-10 heheh... e ureklo se.
po danu slapo skoro nikako da spava, nekad ga ufati pa kratko 1-2 sata ospava
ali meni je bitnije noc, jer po danu i ne mora ima ljulja pa ja odmaram hehe
pozdravim svim bebicama... posebno ljubim lauru i benju nasu raju. kisssssssssss

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

Neposredna veza do poruke: 2160
19.8.2009 20:05:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malenaa

mom dini je mashallah mjesec i 20 dana

user posted image user posted image user posted image user posted image  evo i našeg druga Dine user posted image  Samo ispravi ovo gore user posted image , dijete ima 2 mj. i 20 dana user posted image user posted image

Za ostale žene - Dino je rođen 4 dana prije Benjamina pa smo se i sreli u bolnici user posted image  i nevjerovatno je koliko njih dvojica liče user posted image

Moj user posted image  spava od 17h još uvijek.... Nadam se da neće večeras biti derneka user posted image  

(odgovor članu malenaa)
  Neposredna veza do poruke: 2161
19.8.2009 20:05:59   
Pretty mamma
Hej malenaa, neka si se i ti javila. Ma kako ti maleni ima mjesec i 20 dana? Da nije 2 mjeseca i 20 dana?
Hvala na pusici za curicu user posted image . I mi saljemo nazad.
Dakle bilo je super na moru? Vidjela sam na FB, čini mi se da je Neum u pitanju?
I mi ćemo u 9. mjesecu u Dubrovnik. Reci koji savjet za put.
Dino je baš veliki dečko, još samo dojiš?
Hajde da se nadjemo u setnji, blizu smo.

Danas sam krenula u kupnju gegica ili bodija za curicu jer je sve prerasla, u Azelu nema ništa! Doduše kupila sam Zarine minijaturne kupaće gaćice i prekrasnu haljinicu. Eh i malene sunčane naočale.  U Atlasu sa kupila nekoliko bodija.
Eto, toliko od nas za sada.
Pusa svima!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2162
19.8.2009 20:08:52   
Pretty mamma
Enisa, i ti si skontala gresku kod malene user posted image
Benjo spava, evo i L je zadrijemala, ali kupanje za pola sata...
Nego, danas mi je malo toplija nego jucer. Je li moguće da tek danas dobije temperaturu? Vesela je i jede, ne kenjka, ne boli ju rukica, samo mi je malo toplija, 37.1 sam izmjerila.

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 2163
19.8.2009 20:09:11   
Mya_81 RR
Ma, i moja mrvica je danas puno spavala...skuplja snagu da me večeras izmori...

Idem je sad kupati...papati....a kad ona zaspe i ja idem u krpe jer jedino tada mogu spavati...jer poslije hranjenja oko pola 3 uvijek nastaje show user posted image ...

Pusaaaaaa!!!

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 2164
19.8.2009 20:13:28   
Anoniman
P.mama moguće je da je dobila blagu temp. Možda da joj daš sirupa user posted image
I nama je kupanje oko 20, 20:30 pa ću ga buditi....
I ja sam sa njim spavala, maloprije se probudila user posted image
Mya sretno večeras!!

Neposredna veza do poruke: 2165
19.8.2009 20:19:03   
Pretty mamma
Idemo se i mi buditi, mada mi je baš žao, tek je zaspala.
Dala sam joj sirup jutros u 11, više nisam. Mogla bi još pred spavanje, imaš pravo. Obući ću joj duge rukaviće, neka se preznoji pa će biti bolje.
Sretno svima koga bebare bude po noći, L spava do 5, papa i onda opet spavanjac. Prestala sam ju buditi po noći da jede, mislim da bi se sama budila da je gladna user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2166
19.8.2009 20:20:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Prestala sam ju buditi po noći da jede, mislim da bi se sama budila da je gladna user posted image

Naravno da bi, samo ti nju puti nek pajki. Ni ja svog ne budim al se zato sam budi svaka 3h user posted image

Neposredna veza do poruke: 2167
19.8.2009 20:52:58   
iv@ncica
a  ljudi  moji  da   mi je bar  buđenje  svaka  3 sata,  već  on  svaka  dva sata  a  nekad  i  manje , pa se  još  jutros  budio  u 4 pa 5 pa 6  a već u  6i 30 smo    ustali više  nije  imalo  smisla  nastavljati,  a po danu  pred  svako   spavanje  cendranje  i   vriska..bude  pospan ,  crvene  mu  se  oke  i  trlja  ih, ali  nikako  zaspati bez  plača..još   kako  bude  umoran  jer  ne  spava  dobro  po  noći pa  je  i  po  danu  istrzan...ponekad  pomislim  koliko  je  i  ovo  dojenje  zdravo kad  se  bebač  ne  odmara i  ne  spava  kako  treba..mislim  i  san  je  bebama potreban  za  razvoj..nego  ja  milsila jkad  prođu  grčevi  bit  će  malo  bolje..kad  nas  sastavili  zubići..jojjjj  ma  samo  da  nam  je  malo  preko noći  sastaviti  bilo  bi  lakše dan  izgurati....ovako  i  dan  i  noć dernek!!! :((( 

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2168
19.8.2009 21:12:11   
Apotekarka
a sta kazete za moj slucaj moj Antonio od 12 danas nije spavao jest 2-3 put po 15 min...evo sad u 8 i 20 bio zaspao i u 9 se probudio opet je prikunjao kad sam ga malo mazila pitam se do kad...je li normalno da toliko bude budan i uz to kmeci samo bi se nosao,ljuljao ma ne zna ni on sta bi...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 2169
19.8.2009 21:16:37   
škorpija
Normalno je, i moj otkad se rodio dlabo spava po danu, što kažeš po 15 minuta nekoliko puta i to je to. al zato noću hvala bogu budi se samo jednom da klopa i nema cirkuzanja nikakvoguser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 2170
19.8.2009 21:22:11   
Apotekarka
dobro je onda već sam se zabrinula i moj noću je do sad bio prilično dobar...ali vidim po njemu po danuveseo je kad je naspavan a kad odspava po 15 min toliko je nerovozan sto ne moze opet zaspati da ne znam sta bi...i sto je najgore nosam ga i to mu dosadi,ljuljam i to...na poje ga prosetam i to brzo dosadi...zvecim mu zveckom ,tepam ali on bi samo neke promjene...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2171
19.8.2009 21:23:44   
Apotekarka
škorpija u koliko ti legne navečer spavati

Neposredna veza do poruke: 2172
19.8.2009 22:09:45   
Nunichi
Nama je sad najgore od 19h do 22h-23h... Puslica ni sama nema pojma sta bi sa sebe,a ni sa nas. user posted image user posted image user posted image
Do sad je bilo zaspe oko 21-22h i to je to...par dojenja tokom noci i super.
Ali zadnjih dana je neumorna.Sve joj je zanimljivo po par minuta,a mi samo majmune glumimo. user posted image
Stvarno se iskreno nadam da je ovo neka faza i da nece dugo trajati. user posted image

Neposredna veza do poruke: 2173
19.8.2009 22:36:58   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara

dadada, gdje si opet????????????????

Kako me pamcenje sluzi,ovih dana su se trebali na more uputiti... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2174
19.8.2009 22:50:23   
škorpija
apotekarka moj zaspe svaku noć u 22,30 i spava do osam ujutro ( s tim da se budi oko 4 da jede)

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *