|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
18.8.2009 14:21:15   
Ex Yu
joj pretty carica si user posted image user posted image user posted image user posted image  moj kad lezi gura u onu zadnju precku u kolicima al ja uvalim sic i tu jos nekako i stane mada pise do 13kg al njemu je tu vec ko sardina ... na bodijima smo 68 jos uvijek al kad ga mama podigne zna nam se desiti da popucaju dugmici tj otkopcaju sepa nam se digne bodi do sisa

evo guguce pored mene nece lopov da spava a kupali se fino i opet nista mahalas ceka da ide vani

felix ja sam od prvog dana ga stavljala u sic a od nedavno i u kolica u polusjedeci il polulezeci polozaj i snimali smo kukove sve je super ...

a kad smo primili vakcinu davala sam mu paracetamol svaki 6 h 24h znaci 4 puta i nije imao temp. a obloge sam stavljala samo prva 2 sata skroz hladne sjela pored njega i umakala u casu stalno a kad je zaspo vise nisam htjela jel se sav smrzo i bio mokar al nije se nista zacrvenilo nit oteklo al je bio nervozan da bog sacuva tu noc prvi put nije spavao kako treba a po danu je samo kenjko

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 2101
18.8.2009 14:24:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Sahara,
stajaca voda bi trebala biti hladna.
Enisa,  koliko je Benjamin dugacak?  Znam da ima sad vec skoro i 8 kg, ako ne i vise, zar ne? Slatkica je na onim slikama, meni jako lici na tebe.

sahara, da voda bi trebala biti hladna - mislim, ono voda prilagođena sobnoj temp. user posted image  ne znam kako da objasnim....

p.mama ne znam koliko je dug, nisu ga zadnji put mjerili user posted image  a 11.8. je imao 7.450 gr.
user posted image user posted image  i ja mislim da liči na mene user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2102
18.8.2009 14:25:46   
mamin_zivot
Zdravo drage moje, mi smo 16. slavili 2 mjeseca. (masallah), na taj dan je poseo da bali, siperak je sad stalnoooooo uz nas.
Ja jedva cekam sljedecu kontrolu da vidim koliko smo dobili na tezini i koliko smo porasli.
Je li moj sin u albumu 2009??
pusa naljepsim RR user posted image !!

16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!!
01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina.
Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**

Neposredna veza do poruke: 2103
18.8.2009 14:28:48   
Pretty mamma
Ja idem malo odspavati dok je curica isto u carstvu snova.
Pusa svima od nas dvije pa se tipkamo kasnije.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu mamin_zivot)
Neposredna veza do poruke: 2104
18.8.2009 14:39:21   
Anoniman
Enisa, nemoj mi ti vise objasnjavati molim teuser posted image user posted image user posted image user posted image
mamin_zivot, cestitam dvomjesecnicu

(odgovor članu mamin_zivot)
  Neposredna veza do poruke: 2105
18.8.2009 14:41:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Enisa, nemoj mi ti vise objasnjavati molim teuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2106
18.8.2009 15:29:59   
Anoniman
mene niko ne traziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...dobro, dobro...neka, nekauser posted image user posted image user posted image vidjecete vi svi kada ja odem na moreto kako ce vam dosadno biti..heh..neci imati ko nebuloze da pise i da se provaljuje i da pametuje...vidjecete, vidjetuser posted image

mamin zivot- pogledaj molim te album ja vise ne znam koga sam stavila a koga nisam...ako nisam, stavi foto i napisi mi ime pa da stavim

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2107
18.8.2009 16:01:00   
Mya_81 RR
Nemoj tako...mislimo mi na tebe...user posted image

I ja bi na more..povedite meeeeeeeeeeee user posted image ...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2108
18.8.2009 16:03:15   
Anoniman
haj s nama..bice nam svakako ludo i nezaboravnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 2109
18.8.2009 16:19:26   
Anoniman
dadada, mene stid vise zvati, mislice raja da sam se zaljubilauser posted image user posted image user posted image user posted image
a i pomalo ti zavidim sto se skitas po festivalu user posted image , kako sii, kako Andrej, i svi ostali ukucani user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2110
18.8.2009 16:20:37   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

haj s nama..bice nam svakako ludo i nezaboravnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, čemu ove suze user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2111
18.8.2009 16:30:02   
Sonja
haj
evo i mene napokon..
Adinu je boljeuser posted image mada ga jo malo muci nosic ali temperature nema...nisam htjela da ga vodam po doktorima bezze...ako bude gore nedo Bog onda cu...
moram vam reci da je pravo zanimljiv potao...hvata ve to stavim pred njega i hoce usta da staviuser posted image ljubi ga mama...
guce ko veliki...
evo ga sad pava a stavio rukicu na oci user posted image
vec neko vrijeme ima tvrdu stolicu i bas se pati kad kaki pa sam mu danas uzela Novalac IT1
za djecu sa zatvorom...hocu da vidim hocel mu pomoc . a inace mu dajem Novalac 1
pa cemo vidjeti..

sad me brine hoce li ozdravit do 25-og...tad treba na vakcinu...nadam se da hoce

sad sam se nasikirala kad sam vidjela sta se desilo nasoj Medolino i iplakala sam se pravo..sto je najgore rasplaka i Adina ..jedva ga kasnije umiri.user posted image
pozdravljam sve mame a bebe ljubim

p.s dadada album je super..

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 2112
18.8.2009 16:45:59   
Apotekarka
Evo i mene napokon...maleni i daljew po danu kmeči nece da spava samo bi se nosao,ljuljao i sve mu brzo dosadi...nista ne mogu od njega jedino kad mi sestra i zaova dođu...a sta cu opet ga volim...ali izgleda da su ga svi razmazili kad sam govorila da ga ne nosaju nisu fermali i eto sad...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 2113
18.8.2009 17:23:27   
Mya_81 RR
I moja mrvica je naučila na ruke...ali sve si nešto mislim da oni ni ne znaju za drugo osim za nosanje i maženje (i klopu naravno user posted image ) tako da ih možda ne možemo ni nauciti....možda neke bebe jednostavno vole samo to da se nosaju, a ne zanima ih ništa drugo...trebamo istrpiti to dok su mali, a onda kasnije će se nadmo se znati zabavljati sami uz crtiće i ostale igračkice user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 2114
18.8.2009 17:25:16   
Mya_81 RR
Mene danas takooooo boli glava user posted image ....u zadnje vrijeme me je opet počela često boliti i sva sreća da ne dojim jer ne znam šta bih da ne mogu popiti advil...

Sva sreća da me u trudnoći nije mučila što mi je bilo i čudno jer kažu da su glavobolje uobičajene u tom periodu...

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 2115
18.8.2009 17:26:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

dadada, mene stid vise zvati, mislice raja da sam se zaljubilauser posted image user posted image user posted image user posted image
a i pomalo ti zavidim sto se skitas po festivalu user posted image , kako sii, kako Andrej, i svi ostali ukucani user posted image

znam ja ko misli na meneuser posted image user posted image user posted image

Mi smo dobro, hvala na pitanju...poceli smo opasno zahebavati sve redom...otkrili smo da placem i povremenim vriskom svi dotrce user posted image pa sada to koristimo u svakom momentu, a zapravo nam nije nista sem sto nam je malo dosadnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2116
18.8.2009 17:30:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: dadada

Ma, čemu ove suze user posted image

vrucina, nervoza, put, privikavanje, odvikavanje, kupanje, plaza i skule, odlazak, dolazak a na sve to jos i moj dida (ima 82 god. i gori je od svakog djeteta)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2117
18.8.2009 17:40:52   
Mya_81 RR
E, draga, baš me nasmija....user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2118
18.8.2009 18:32:18   
Anoniman
tko nam je to veseouser posted image user posted image
ja spavala skoro ustala dok Anel spava citav dan je prespavao eno,i sadauser posted image pa reko da se ja za svaki slucaj pripremim za veceras tko zna sta me cekauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2119
18.8.2009 20:18:05   
neki
Masallah ovde mahalanjauser posted image user posted image user posted image Ja fakat nemam kad da iscitavam prethodne postove...
Samo da vam javnemo da je nama danas nazdravlje punih sedam mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Odlicno slusamo,napredujemo masallah,i to je to...user posted image Poljubac svimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2120
18.8.2009 20:25:24   
Sonja
cestitamo mali rodjendancicuser posted image user posted image

ma ni ja nemam vremena a bas mi je zao kad sta profulam..
tjesi me sto znam da nam mame nece zamjerituser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 2121
18.8.2009 20:27:08   
neki
Hvala Sonjiceuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 2122
18.8.2009 21:13:12   
malena_t
IZVORNA PORUKA: neki

Masallah ovde mahalanjauser posted image user posted image user posted image Ja fakat nemam kad da iscitavam prethodne postove...
Samo da vam javnemo da je nama danas nazdravlje punih sedam mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Odlicno slusamo,napredujemo masallah,i to je to...user posted image Poljubac svimauser posted image user posted image user posted image

Ljubi ga teta Adelauser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 2123
18.8.2009 21:36:05   
Mya_81 RR
Ooooooo, i ja se želim malom slatkoma Saidu sve najbolje i šaljem mu jedan virtualni user posted image i punoooooo user posted image !

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 2124
18.8.2009 21:38:30   
neki
Teta Adela i Mya,hvala vam puuuuuuuuuuuuunouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A teta Adela,maloprije gledam slike na FB,masallah Benjo je presladaaaaaaaaaaakuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *