|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
14.8.2009 19:21:48   
Anoniman
Ex Yu hajdemo mi njih probudit da neće pretjeratuser posted image user posted image user posted image pa jadne smo večeras...

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 1901
14.8.2009 19:35:28   
Ex Yu
meni on inace spava oko 7,8 i do ujutro evo sad ruca a mama jedva pise, danas je bio nemoguc al se nadam da ce fino nocas spavati al nesmijem nista reci ... sta ga god pohvalim. on me razocara sad kazem da je grozan

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1902
14.8.2009 23:17:40   
Sonja
joj ja sam zene pobudalila...dodje mi da placem. toliko sam se ispatila sa Adinomuser posted image jedva sam ga umirila.toliko je nesto vristo..Boze sacuvaj..neponovilo se.
izgleda da ne moze da dise kad jede pa se zagrcne i toliko vristi da ga moram dignut i prestat hranit...kud i stalno prducka pa ga mozda i stomak muci...
izgleda da je danas tvarno dan tezak pa jos gore seuser posted image unervoze
sutra odma moram ponovo u apoteku...danas sam psovala kapi 1000 puta
zao mi ga bas...kud se ja napatim dok ukapam..puno se vrti i onda pocne plakat...
uh sto se ja zalimuser posted image
ma ajd proci ce aBd

pusa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 1903
14.8.2009 23:24:14   
Anoniman
Sonja, ne dajte se user posted image user posted image  Nadam se da će pile brzo ozdraviti....

hej žene gdje nam je sahara, neJma je već čitava 2 dana user posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 1904
15.8.2009 0:17:16   
belmac
evo i nas.
user posted image

mi danas bili na vakcini i na vaganju. mala guza će za 7. dana imati punih 5.mjeseci, a već je teška 7.kg okruglo, mašAllah!user posted image user posted image user posted image pravi mali medu-brundo.user posted image dr kaže da je super napredna i razvijena bebara. i motorika joj se fino razvija; prevrće se, okreće se, trudi se da puže, igra se s igračkicama koje prebacuje iz jedne ruke u drugu i naravno..sve živi trpa u usta!user posted image
dobili smo drugu bocu i večeras imamo i malo turice. malo smo kenkavi. znamo da će ta turica brzo proći i da ću opet biti mala vesela bebara koja se uvijek smije, pa čak i ljude po ulici šarmira svojim osmjehom.user posted image

i pored turice ja sam jedna dobra bebara koja pusti svoju mamu da spava i nikad se ne budim prije pola 8.-8. kada babara ide na posao pa se i ja budim da se malo pomazim s njim.

ljubac za generaciju!

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1905
15.8.2009 1:10:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Sonja, ne dajte se user posted image user posted image  Nadam se da će pile brzo ozdraviti....

Hej sreco, evo meuser posted image , falio ti neko da te ruzi je liuser posted image , bili malo kod sveki, kad smo u gostima necu namjerno da palim racunar da malo odmorim oci( naravno da pozelim vidjeti sta se zbiva kod bebica i mamica).
Mi smo dobro, jest da je malo razmaze kad odemo a ona ko da zna da je u centru paznje pa se trudi da odigra ulogu zabavljacice sto bolje i onda se toliko umori da cak ne stigne do kraja ni podojiti a san je svladauser posted image
Zelim da sve bojesne  bebe sto prije ozdjave a zdjave da puste mame da spavaju nocuuser posted image
Laurici cestitam rodjendan sa zakasnjenjem i zelim joj puno srece i da svaki put ima novu haljinicuuser posted image
A sad ja da pitam gdje je dadada, eto prozvana si pa se javi user posted image

pusaaaaaa svima

p.s. sve slike beba koje nisam komentarisala da znate da ste meeeeeeddddddddddd, ljubim vam none

< Poruku je uredio sahara -- 15.8.2009 1:11:19 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1906
15.8.2009 6:12:58   
Mya_81 RR
Hej, drage...

Nisam baš bila aktivna u javljanju ovih dana, baš sam nešto loše volje, ali čitam redovno šta se dešava kod vas...sve nove slike koje ste postavili su mi preslatke....rastopim se odmah user posted image

Mi ovih dana imamo problem i kod hranjenja...na pola obroka se počne tako grčiti da moramo prestati...puno puta počne plakati kad joj izvadim bočicu jer želi jesti pa su i to sada postale borbe...jako sam tužna i umorna....ali nadamo se boljoj situaciju uskoro...

Ljubimo sve mame i njihove divne bebače user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1907
15.8.2009 9:44:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Hej sreco, evo meuser posted image , falio ti neko da te ruzi je liuser posted image , bili malo kod sveki, kad smo u gostima necu namjerno da palim racunar da malo odmorim oci( naravno da pozelim vidjeti sta se zbiva kod bebica i mamica).
Mi smo dobro, jest da je malo razmaze kad odemo a ona ko da zna da je u centru paznje pa se trudi da odigra ulogu zabavljacice sto bolje i onda se toliko umori da cak ne stigne do kraja ni podojiti a san je svladauser posted image
Zelim da sve bojesne  bebe sto prije ozdjave a zdjave da puste mame da spavaju nocuuser posted image
Laurici cestitam rodjendan sa zakasnjenjem i zelim joj puno srece i da svaki put ima novu haljinicuuser posted image
A sad ja da pitam gdje je dadada, eto prozvana si pa se javi user posted image

pusaaaaaa svima

p.s. sve slike beba koje nisam komentarisala da znate da ste meeeeeeddddddddddd, ljubim vam none

tu je dadada, tu jeuser posted image

malo hoda po sff-u kad joj dijet zaspe pa je nema nocu a danju k'o zombi kroz kucuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1908
15.8.2009 9:55:35   
Anoniman
Drage mame ja sam stavila album Bebe 2009, ako sam necije ime pogrijesila i'm sorry...ne znam momentalno ni kako se sama zovem...recite mi odmah pa da ispravljam
Koga nisam stavila nek mi kaze gdje je foto i kako se user posted image zove

Pretty mammam stavi molim te vecu sliku

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1909
15.8.2009 9:59:39   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Sonja

joj ja sam zene pobudalila...dodje mi da placem. toliko sam se ispatila sa Adinomuser posted image jedva sam ga umirila.toliko je nesto vristo..Boze sacuvaj..neponovilo se.
izgleda da ne moze da dise kad jede pa se zagrcne i toliko vristi da ga moram dignut i prestat hranit...kud i stalno prducka pa ga mozda i stomak muci...
izgleda da je danas tvarno dan tezak pa jos gore seuser posted image unervoze
sutra odma moram ponovo u apoteku...danas sam psovala kapi 1000 puta
zao mi ga bas...kud se ja napatim dok ukapam..puno se vrti i onda pocne plakat...
uh sto se ja zalimuser posted image
ma ajd proci ce aBd

pusa

Dusica mala,ljubi nam ga puuuno da brzo sve prodje!

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1910
15.8.2009 10:00:02   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

Drage mame ja sam stavila album Bebe 2009, ako sam necije ime pogrijesila i'm sorry...ne znam momentalno ni kako se sama zovem...recite mi odmah pa da ispravljam
Koga nisam stavila nek mi kaze gdje je foto i kako se user posted image zove

Pretty mammam stavi molim te vecu sliku

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dadada!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1911
15.8.2009 10:49:40   
Anoniman
belmac amna ti je ljepotica pravauser posted image
hocu li i nju stavljati u album?

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 1912
15.8.2009 10:55:14   
Anoniman
"Metni" u album i sliku ove dame sa šeširom!

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1913
15.8.2009 10:56:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pingpong

"Metni" u album i sliku ove dame sa šeširom!

user posted image

ide odmah dusa slatkauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1914
15.8.2009 10:57:51   
Anoniman
Baš si nam vrijedna, dadada!
Koliko naplaćuješ ovaj posao?user posted image

< Poruku je uredio pingpong -- 15.8.2009 10:59:14 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1915
15.8.2009 11:00:00   
Anoniman
ma gdje cu naplacivati tako se ismijem..naprosto uzivam svi su tolike faceuser posted image user posted image

samo, nemoj se ljutiti, ali mi reci kako se zove jer ne mogu ih popamtiti sve..naravno ako zelis da joj stavim ime

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1916
15.8.2009 11:02:29   
Anoniman
Ma, stavi... Esma

< Poruku je uredio pingpong -- 15.8.2009 11:04:30 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1917
15.8.2009 11:04:35   
Anoniman
oki

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1918
15.8.2009 11:06:08   
Anoniman
dodalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1919
15.8.2009 11:07:06   
ivanak
Gdje je taj album pa da ga mogu prelistati, pa da stavimo i  moju bebu ako je nema.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1920
15.8.2009 11:10:03   
Anoniman
Izvini, dadada, za ime : )

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 1921
15.8.2009 11:11:54   
Anoniman
ivanak- idi na albume a album se zove -Bebe 2009

pingpong...ispravila sam sve...ma njema probljema

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1922
15.8.2009 11:47:35   
Mya_81 RR
Draga, hvala na albumu user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1923
15.8.2009 11:56:14   
Anoniman
ma nistauser posted image
Ja jos jednom APELUJEMuser posted image ko zeli da mu se slika mijenja ili je nisam ni stavila ili ne zeli ime da se vidi neka mi kaze...jer vas/nas je jako puno i vise ne znam ko? sta? kako?...nisam vise mogla pofatati ko mi je odobrio ko nije pa sam na kraju stavila ja mislim skoro sve bebe koje ste postavili na temi bebe 2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 1924
15.8.2009 13:39:25   
ivanak

dadada evo ti slike mog Antonia za album

http://img29.imagefra.me/img/img29/2/8/15/anteivana/f_up7ftxhbm_101374a.jpg

< Poruku je uredio ivanak -- 15.8.2009 13:41:37 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *