|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
14.8.2009 11:26:52   
Anoniman
škorpija, nije meni stigla user posted image  niti će sve dok dojim. To znam jer sam kćerku dojila 4,5 mj. i nikad mi nije stigla sve dok nije prestala dojiti. Tako da ću, ako ni zbog čega drugog, user posted image  dojiti do škole user posted image user posted image user posted image  Znam da neću više bebača pa da se zadnji put pošteno odmorim od nje user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 1876
14.8.2009 11:37:46   
dady
Ma i ja dojim,a dobila saamuser posted image ,5 dana poslje četresnice!!!!

Ja mislim da je to sve individualno!!!

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1877
14.8.2009 11:45:08   
babymia
user posted image

evo i nas!!!

< Poruku je uredio babymia -- 14.8.2009 11:47:03 >

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1878
14.8.2009 11:56:13   
škorpija
Uuuu enisa_sara zeznuh se ono je mamin život dobila user posted image pa ima problema sa dojenjem, drago mi je da ti nemašuser posted image

Mia je preslataka, veselica prava user posted image , a vidim ni za kosu se nisi zezalauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu babymia)
Neposredna veza do poruke: 1879
14.8.2009 12:38:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dady

ZA SVE MAME ČIJE BEBE NE SPAVAJU BAŠ NAJBOLJE NOĆU, OBAVEZNO KUPITE JONSON BABY LOSION,BAD TIME !!!
I spominjat čete me,svaka čast onom ko ga je izmislio!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ovo ću da probam ...ja više nemam vremena ni da budem ovdje sa vama jer se ovaj moj toliko promjenio gotov da i ne spava...igro bi se po cijeli dan i noć...Ako ovo uspije ma izljubit ću teuser posted image .

mamin_život i kod mene je kad imamuser posted image beba nervozna, čupa bradavicu al eto nekako izdržimo...

Enisa baš ti je mašalah momčina napredan ništa se nesikiraj i kod mene je dojena beba dobivao je na kilaži uvijek više nego što treba, ali kad propuže dotjeraju linijuuser posted image ...

Chuchi jašta je nego momčina velika otpadoše mi ruke...

Jel moj Alim najstariji u ovoj generaciji- 13.01.2009 je rođen-mojate nas slušati generacijo.
Bebice su preslatke jedva čekam kad budu sve na jednom mjestu, da dobro protabirim čije je koje.

Drage moje pravo me gricne za bradavicu, ne znam šta da radim, baš je bolno, a nemam kad da iščitam šta raditi, pa ako imate kakav savjet pomozite...Pozdrav

(odgovor članu dady)
  Neposredna veza do poruke: 1880
14.8.2009 12:41:35   
Anoniman
BreKskva ma user posted image prava facauser posted image presladakje

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1881
14.8.2009 12:53:30   
Pretty mamma
Evo jedan iznenađeni izraz lica u omiljenoj haljinici za mali rođendan.

user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1882
14.8.2009 12:56:28   
škorpija
E kad vidim ovakve medene cujice u haljinicama molim boga da i meni podari jednu djevojčicu, akobogda za tri godineuser posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 1883
14.8.2009 13:05:59   
Ex Yu
Sta nam rade drugovi i ono malo drugarica mi sad s vakcine sluso sam i sad pajkim a mama pravi rucak ...

dala sam mu paracetamol i drzim obloge valjda nece dobit temp ...
a poslije koliko od vakcine se dobije temp. jel odma il poslije par sati?

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1884
14.8.2009 13:10:39   
škorpija
Moj je vakcinu primio u 9 ujutro, a temperaturu dobio predveče oko 8, al ne mora značiti da će tako biti i kod vas, samo često mijenjaj obloge i ne bi trebalo biti problema

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 1885
14.8.2009 13:36:22   
ivanak
Ja koristim od Johnsonsa uloške za gradnjake, jer i meni zna kapati mlijeko.
Meni odgovaraju.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1886
14.8.2009 13:57:31   
Sonja
haj
evo i ja jedva uspava Adina nesto se bas uzemirio al h B pa zaspa

ja Adina isto stavim u ou vrecu za spavanje od malo debljeg pamuka i super mu je unutra.obucem mu samo bodi kratkih rukava..
a i ja sam ba izdeverala dok se nisam sjetila da imam tu vrecu...jednu noc mu je izgleda bilo zima i stalno se budio a vidim da se otkrie i ja ga pokrijem i on se opet umiri i zaspi..

a i bali brate mili....i pljujeuser posted image stalno puse balonciceuser posted image

danas sam mu dala malo sokica od mrkve i svidja mu seuser posted image

nama je vakcina 25.8 i ne znam kako cu je prezivit...svaki put vise ja placem nego onuser posted image

a sto se tice Jonsons proizvoda moj Adin je alergicanuser posted image ja ga jednom namazala uljem dijete se svo izasulo boze sacuvaj...
al zato mama nije alergicna pa ga koristiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 1887
14.8.2009 14:14:25   
kaktuscic
Joj kako bih voljela da sam vise ukljucena, ali nemam vremena ni malo, evo sad je zaspao i molim Boga da spava sto duze, zaspi ujutro oko jedan dva i spava sve po sat-dva, onda doji, pa je budan sat vremena pa onda ponovo malo zaspi, a ja sam po cijelu noc budnauser posted image vise sam i zaboravila sta znaci spavati... Spavao bi na meni i cim ga pomaknem probudi se... Veceras cemo probati s tim uljem! Eno probudio seuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1888
14.8.2009 14:19:18   
Sonja
joj zaboravi vam rec da sam mu uzela kapi sunce moje malo i da mi nisu bas nesto dobre.ne prociste mu nosic ...evo ga hropti ko velikiuser posted image
moram pokusat nesto drugouser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 1889
14.8.2009 14:22:46   
Chuchi
Eo vidis Breskva kako se bebe promijene nakon 6 mj. Tako je isto moj stariji sin, onaj dan kad je napunio 6mj. se toliko prolopovio, cudo jedno! Nit je spavao, niti bio miran -.... uuuu
A ja se nadam da ce ovaj pacic biti bolji nakon 6mj. sad me pravo muci, ruke mi otpadose, evo dobila sam reumu cini mi se u desnoj ruci.
Kud je on tezak, kud ne sjedi, kud lopov, spava 3 puta dnevno po 20-30min. nocu je prava nocna ´tica , budi se svaka 2h, i to da jede. Ne moze guzica izdrzat da ne jede do ujutro nikako! Sve smo probali: i da tri puta doji prije spavanja, i da kasnije lijeze, i da prije spavanja doji i popije flasicu rizolina... nnmm tctc nista ! Opet se probudi ko da ga je ko navio, ko alarm user posted image user posted image
A Breskva to sto Alim gricne, to je od zuba, svrbi ga, i onda nema gdje drugo iskalit bijes nego na siki, i to je mislim kod 99% beba tako,
on mora nekad i grickati. Ja sam znala svog Elmina udarit po peleni, toliko me zaboli, hoce oci da mi ispadnu user posted image user posted image
Jos on zagrize jako, a puna usta sike, nije samo bradavicu, i drzi i gleda me u oci a stisce... ja vici, pa vici, pa pusti, pa galama,... uuhh kad se samo sjetim user posted image

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

Neposredna veza do poruke: 1890
14.8.2009 14:23:17   
škorpija
Probaj dječiji akvamaris ili čaj od sljeza, a kapi sunce moje malo su bezezez, traju samo sedam dana od otvaranja bočice, stalno sam morala kupovati noveuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1891
14.8.2009 14:23:48   
Chuchi
IZVORNA PORUKA: Sonja

joj zaboravi vam rec da sam mu uzela kapi sunce moje malo i da mi nisu bas nesto dobre.ne prociste mu nosic ...evo ga hropti ko velikiuser posted image
moram pokusat nesto drugouser posted image

Uzmi aqua maris sprej, ili operil sprej, imas i blagi za djecu. To ti je najbolje, provjereno! Aqua maris nece mu nastetiti sluznicu, jer su prirodne,
a sve ostalo je hemija sama!

< Poruku je uredio Chuchi -- 14.8.2009 14:24:25 >

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1892
14.8.2009 15:13:53   
mamin_zivot
Skorpija dobro si rekla kad on ogladni, jest ce, tako i bi sinoc spavao, probudio se oko dvanaest, zgrabi je da jede,10min na jednoj pa 10min na drugoj (masallah). Jutros do sest nije se budio, evo citav dan doji standardno hB.
A moja potrosnja ulozaka je maximalna, bukvalno lije user posted image .
Bila sam jako tuzna sinoc do 12. user posted image
Sve je ok sa dojenjem hvala dragom ALLAHU!

16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!!
01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina.
Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 1893
14.8.2009 15:32:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Chuchi

A Breskva to sto Alim gricne, to je od zuba, svrbi ga, i onda nema gdje drugo iskalit bijes nego na siki, i to je mislim kod 99% beba tako,
on mora nekad i grickati.

On ima već 2 zubića pa kad gricne user posted image user posted image user posted image ostavio je čak i pečate na svom krevetiću sve parnice od 2 zubića.

Sonja
probaj sljez , samo moj se toliko vrtio i plakao nisam mu mogla nikako ukapati al et i ono što je malo ukapano pomoglo je, sačuvaj bočicu od kapi ili probaj špricom ...

Kaktuscic
ja sam sebi dovela pojačanje...user posted image sestra mi pomaže a Bogami počela je već da se žali i hoće kući.

(odgovor članu Chuchi)
  Neposredna veza do poruke: 1894
14.8.2009 15:39:05   
škorpija
Evo da se prijavim, i ja dobilauser posted image , al hvala bogu ništa me ne boli kao ni prije trudnoće. al u neku ruku drago mi je da je došla user posted image barem znam da nisam ponovo trudna jer sam belajisala proteklih danauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1895
14.8.2009 15:49:35   
Apotekarka
napokon i menemalo...mali mi je zadnja 3 dana tako nerovozan da ne znam sto da radim jede dobro i jedino je tad miran a kad je budam kmeci,plce...stavis ga u nosiljku ljuljas miran 15 min i opet plac,izvedem ga vani opet malo miran i u plac...ne znam sta mu je...da ga nesto boli kontam nwe bi toliko jeo i plakao bi stalno...spava mi po noci 6 h...ali dan mu je katastrofa jutros u 11 ustao i eto tek sad zaspao...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1896
14.8.2009 16:26:00   
Ex Yu
kod mene je danijal inace mirna beba i neplace al juce i  danas je tolko nervozan nespava samo kenjka neznam sta mu je neboli ga nista nije gladan al place i place kmeci neplace neg kenjka bas neznam sta vise da mu radim cjeli dan zaspe po 5,10 minuta i opet kenjka 

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1897
14.8.2009 17:23:15   
kaktuscic
Apotekarko i Ex Yu isto je i kod mene, place, place i place! Jede fino i samo kad je na siki miran je, sreca podoj traje duze, i on voli da lize siku, ko malo telence, pa odmorim tako, ne znam sta bih da ga ne dojim. Cio dan mi je na rukama, spustim ga 5 minuta je miran i onda ponovo u plac. Ma danas je i dan tezak pa mislim da je  zbog toga. Sad muz doso s posla pa sam ga malo razduzilauser posted image

Breskva kukaj sestri nek ostane jos, ja nazalost nemam ni sestru, ni majku, ni svekrvu... Ma izgurat cemo nekako, proci ce i ovo, nek su nam zdravi.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 1898
14.8.2009 18:54:54   
Anoniman
dady-Jonson baby losion danas kupila evo okupala ga i namazala ma odma je zaspaouser posted image , eh sad to je možda od umora, vidjeću još večeras kako djeluje jer meni je veći problem  kad se on probudi u 1h i hoće da se igra do 4h. Ima da ga utrljam dobro, javim sutra kako je prošlo...

Neposredna veza do poruke: 1899
14.8.2009 19:08:34   
Ex Yu
i mi smo se sad kupali ja sam svom jos natopila glavu uljem ko da ce mu tjemenjaca pa bolje sprijeciti, evo ga spava u naramku sad iz kade ... mozda ima nesto u toj liniji bed time a ja e koristim od prvog dana i sampon i kupku i sve ... 

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *