Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 6.8.2009 15:19:17
gvendolina
Oci moje kletvom bih vas kleo sto vas sejtan na ruku uzeo pa gledaste kroz tarabu staru sta mi radi kona na bunaru u izvedbi Mostar sevdah,fenomenalna pjesma
_____________________________ Ajdin 30.04.2009. Afan 15.04.2014. mamini zivoti
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 8.8.2009 1:12:32
acudesa
NISAM LJUBOMORNA NISAM ALI HOĆU DA ZNAM
_____________________________ ...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 8.8.2009 1:15:37
acudesa
Gluvo je doba svi su zaspali osjećam strašan nedostatk buka hoću da vrištim a ne mogu sam ljudi su danas osjetljivi na zvuke jer je noć, noć, noć, noć totalni je mrak ništa se više ne vidi u tami ovo svjetlo je usamljeni zrak osjećam ipak ko da nismo sami ti i ja..
_____________________________ ...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 17.8.2009 22:55:28
acudesa
Jer ja sam samo nežna žena a svaka žena tajnu nosi u srcu spava lepota njena a ne u telu i ne u kosi i još jedna, kad mi loše krene.... ...o, kako je lepo biti glup kako je lepo biti glup.... ponekad se osećam ko poslednje ....
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 17.8.2009 23:00:19
acudesa
Kad se noću smirim i očekujem san slušam zadnja auta kako klize kroz grad Umjesto gluposti s plafona silaziš ti uz tihu muziku opet skupa smo mi ...... Želim da stotinu dana ne svane dan kad se tiho privučeš i gurneš me u san Ja sam nalik čistom zidu ti si slika i ram Ja sam prazna tišina TI NAJLJEPŠA MUZIKA ŠTO ZNAM
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 18.8.2009 18:07:09
mamilica
Svakodnevno vise puta: Moja mala djevojcica...Mis je dobio grip... Djecu ne donose rode... A za moju dusu: I bas me briga ko te nocas vozi kuci, briga me i ako si i sretna ko sto kazes, mada znam da lazes sve to ubija me....
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 19.8.2009 1:58:17
acudesa
Ponekad je vidim ležeći u snu kao igru sjena na mom ramenu Bijelo svjetlo iznad površine tupih koraka koliko još ima do očaja Darovat ću ti plavog goluba imaj srca kad zakuca na tvoja vrata ne gledaj u njemu prolaznika bez alibija ne gledaj u njemu plavog goluba
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 19.8.2009 2:20:46
Anoniman
Nosila je jelek svileni kao u pesmi narodnoj i krstic, znak na lancicu da nekog ceka navodno O to su bili svatovi sve kiceni i zlaceni a mi smo bolje svirali neg' sto smo bili placeni al' dobro, sad Nosio sam sal od kasmira i prsluk protkan tajnama bas od takvih su je cuvale tetke sa 'ladnim trajnama Ko srna me je gledala zalosnom pesmom sludjena cije si, pile pirgavo sto nisi meni sudjena, e da Ref. Hej pusti kose pune polena hajde bas u inat babarogama hopa digni suknju iznad kolena znam da krijes cardas u tim lepim nogama Rekoh joj bezi, mani se i trazi bolje partije premala je moja tambura da te od kise sakrije Rekoh joj ja sam samo tu da vreme brze proleti ja nosim cizme skitaljke mene je tesko voleti, pa da Ref. Hej doleti, mala senice tu na moje zlatne civije vatra sara tvoje zenice razbij nesto i zaigraj ludo, divlje
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 19.8.2009 2:25:34
acudesa
smo ja pišem i pjevam volim da pjevam jest da zvučim ali briga me Što bi Seve rekla ja smo pjevam ja samo sviram ja nemam razlog da se živciram jer imam tebe koji me ljubi koji me voli kada život zaboli
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 19.8.2009 17:12:07
acudesa
IZVORNA PORUKA: enisa_sara Hej pusti kose pune polena hajde bas u inat babarogama hopa digni suknju iznad kolena znam da krijes cardas u tim lepim nogama i ja ću da je zapjevam
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 19.8.2009 17:14:02
mala pčelica
reko si ako dođe dan kad ne bude nam lepo,nek ostane nam san ja verovah ti slepo.....
_____________________________ 25.05.2009. dobili smo malu pčelicu Maju.....
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 19.8.2009 17:19:06
mamine oci
tuzna pesma na sto nacina..."Neverne bebe"
_____________________________ Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 19.8.2009 17:20:19
lirio
ko je jamio, jamioooo,koje jamio jamioooo......
_____________________________ Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 22.8.2009 23:52:01
Tidzi
Cola---Ti si mi u krvi... Pogledom me milujes ko da me dodirujes i svaki put kao da je prvi. Ja stalno mislim prestaces iz cista mira nestace, al pozuda ne prestaje ti si mi u krvi...
_____________________________ Adin 12.01.2007 Elma 22.09.2008 Erna 02.08.2010 "Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 22.8.2009 23:55:46
milenium
...i opet taj osjećaj samoće kad neće nikog mene krene i hoće...
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 22.8.2009 23:58:04
anitaMO
jazz.ba Crvena jabuka
_____________________________ LAURA 5.1.2008.
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 23.8.2009 0:01:29
zabrinuta24
be be beeeeeeeee be be be beeeeeee be!!!! kako se prave bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! vampiri
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 23.8.2009 0:02:43
batterfly
Danima vec kisi ja iz dura opet odlazim u mol i ne znam vise kako od srca se ne smijem predugo Sasvim krivo vrijeme za mene prolazim bez potrebe nisu sanse svima jednake ne mozes od istine Oprostite na smetnji i ja bih rado nesto veselo al' nema dobrih vijesti gorko valjda trazi lagano Sasvim krivo vrijeme za mene prolazim bez potrebe sve su boje sivo srebrne cekas ljeto, a vec zima je A gdje je ljubav o, a gdje je ljubav Slazem dane, tugo ti si moja vjerna pratilja a nema tome dugo jos je bilo svjetla ispred nas Trazim ljude, slabo pogadjam cuvaj ledja, svasta se dogadja sve su boje sivo srebrne cekas ljeto, a vec zima je Ref. A gdje je ljubav o, a gdje je ljubav kazi, gdje je ljubav o, a gdje je ljubav
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 1.9.2009 15:14:51
dana3
mama kukunka i tata taranta vecccccccccc odavnooooooooo na repertoaru i Beyonce-nova Halo
_____________________________ kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 1.9.2009 20:40:39
Tidzi
Kemal Monteno Kako da te zaboravim Kako da te zaboravim kako da ti zbogom kazem ja zbog tebe miran nisam ja zbog tebe druge lazem Kako da te zaboravim kad smo isto vino pili kad su noci s tobom kratke kad smo se pred svima krili Sve je jedno vece otislo niz vodu dala si mi tugu, uzela slobodu sve si jedno vece odnijela sa sobom ali ja ne mogu da ti kazen zbogom
_____________________________ Adin 12.01.2007 Elma 22.09.2008 Erna 02.08.2010 "Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 1.9.2009 20:41:44
Tidzi
Kemal Monteno Veceras joj pisem posljednje pismo Dugo te nema, ljubavi moja, dugo te nema, zivote moj ova me jesen sjeca i boli, na one dane, na osmijeh tvoj U nekom gradu, ne znam mu ime, ti drugog ljubis, a ja sam sam za tobom moje umiru rime, za tobom placu i noc i dan Veceras pisem posljednje pismo, i zadnju pjesmu pjevam ti sad o zar se nikad voljeli nismo i zar se nikad vratiti neces, u ovaj grad
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 2.9.2009 1:33:39
milenium
...i danas dan kad kraj mene prođeš i danas dan ja bi mezio grožđe čuvam znaj par tvojih pisama ti si mi na koži pisana... Crvena Jabuka
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 2.9.2009 10:23:53
camm
Disem al nisam ziv , molim a nisam kriv I kunem al ne umjem tebi zlo da pomislim Kupi me za saku obmane,otvori nove rane moje duse prodane.
_____________________________ Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake