|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling
29.7.2009 21:10:45   
Nunichi
Joj jesam ja smotana...ja jos uvijek nisam uspjela Zaricu ugurati u sling. user posted image
Kako god krenem cini mi se da nije dobro i odustanem.
A taaako bi volila da se nosamo... user posted image
Valja mi kod neke mame na obuku,nema mi druge...smota smotana. user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 29.7.2009 21:11:23 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 451
29.7.2009 21:13:43   
mamina cura
Da si mi samo blize user posted image  ugurala bih je ja vec nekakouser posted image
Molim te pogledaj malo po netu, na youtube imas toliko videa, imas pomoc svuda. Stvarno ne vjerujem da si smotana. Neke mame su malo bojazljive pa oklijevaju.
Stalno vidjam ciganke i njihove marame i govorim muzu kako imam konkurencijuuser posted image  Nije im lako nosati dijete po cijeli dan i kako su samo sebi olaksale zivotuser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 452
29.7.2009 21:19:30   
Nunichi
Gledala sam svaki moguci klip. user posted image user posted image I mm sa mnom... ali opet nam ne ide.
Ma smotani kad ti kazem. user posted image Mozda odem do Tmame,nema mi druge.
Nekako mi se cini da joj nije udobno,vjerovatno je samo do mene. user posted image
Kad naucimo ima odmah da se slikamo. user posted image user posted image

(odgovor članu mamina cura)
Neposredna veza do poruke: 453
29.7.2009 21:21:44   
Skvo RR
Do koliko kg mogu bebe u MT? Sling smo prerasli odavno, pa me sada malo interesuje MT.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 454
29.7.2009 21:30:09   
mamina cura
IZVORNA PORUKA: skvo

Do koliko kg mogu bebe u MT? Sling smo prerasli odavno, pa me sada malo interesuje MT.

Sve ti je to stvar navike. Ja sam svoju nosila do skora i sad me stvarno bole ledja od slinga. Moze posluziti do prodavnice i to je sve. A Mt idu bebe od 5,5mj i mogu se nositi jako dugo jer je puno lakse. Do 2-3 godine ko moze nosatiuser posted image  Super je sto dozvoljava nosanje naprijed, na boku i na ledjima. Idealan za duge setnje za razliku od slinga puno bolje rasporedjuje tezinu.

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 455
29.7.2009 21:33:38   
mamina cura
Ovako izgleda MT
user posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

Neposredna veza do poruke: 456
29.7.2009 21:38:22   
martajay
IZVORNA PORUKA: mamina cura

Ovako izgleda MT
user posted image

taj je moj, da se pohvalim!!!
S A V R S E N    J E !!!

7.4.2009.

Neposredna veza do poruke: 457
6.8.2009 10:34:18   
mamina cura
Evo i poznatih sa MT nosiljkama, doduse nisu moje user posted image
user posted image

Nose oboje u MT i prekrili su ih nekakvim maramama, vjerovatno da ih mogu pokriti od paparaza.
Nadam se da prepoznajete najpoznatiji paruser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 458
6.8.2009 10:47:27   
Suzana

Evo i poznatih sa MT nosiljkama, doduse nisu moje user posted image
user posted image

Nose oboje u MT i prekrili su ih nekakvim maramama, vjerovatno da ih mogu pokriti od paparaza.
Nadam se da prepoznajete najpoznatiji paruser posted image

E ne znam što se MM i ja nismo ugledali na našu raju sa blizancima. user posted image

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

Neposredna veza do poruke: 459
6.8.2009 11:24:01   
mamina cura
I ona je dojila svoje blizance user posted image user posted image user posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 460
6.8.2009 11:29:30   
Suzana

I ona je dojila svoje blizance user posted image user posted image user posted image

Eh eto, u nečemu smo slične hahahah.
Bravo za Anđi i dojenje! user posted image

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

Neposredna veza do poruke: 461
6.8.2009 12:19:30   
gvendolina
pozz drage moje user posted image

moze li mi neko objasniti koja je razlika izmedju MT i kengura,zasto se kengur vise ne preporucuje?Da li je u pitanju moda ili nesto drugo?

Neki dan sam posudila kengur da vidim da li bi se bebi svidjalo da ga tako nosim.Ledja su mi otpala,kako je tek sa vecom bebomuser posted image A vidjela sam mc da ni ti nisi neka krupna zena,kako ti uspijevas nosatiuser posted image

Moze li beba u MT biti naprijed okrenuta,posto moj Ajdin samo voli  naprijed da gleda?
ja sam vec odavno zaljubljena u taj maca MT,samo sto je zenski

< Poruku je uredio gvendolina -- 6.8.2009 12:21:15 >

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 462
6.8.2009 12:25:28   
iv@ncica
ej to  se i  ja  pitam..moj  bebač  neće  više  nigdje ni u čemu,,,ja  ga  jučer  posadila   u kengura  i  to naprijed  i  šetali  po  gradu  jedan  satak...on ko  bubica  oduševljen  svijetom...pa  šta  sad  nevalja  s  kengurom..nemojte  me  plašiti..taman  sam  našla  način  smirivanja  vani!!!! jojjj!!!!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 463
6.8.2009 12:48:58   
mamina cura
Nije moda u pitanju nazalost, u pitanju su bebe. Kengur nije dobar upravo zbog polozaja u kojem se beba nalazi u njemu. Beba bukvalno visi i gleda prema naprijed sto nije prirodan polozaj. I trebao bi se koristiti tek od 6mj kad je beba bas teska i zato ledja odpadaju - nosila sam Timura u tome i nikada vise
Kod MT nosiljke beba se moze nositi naprijed ili na ledjima i uvijek mora biti okrenuta prema nosacu zbog pravilnog polozaja nogica i komunikacije izmedju nosaca i nosenog U svakom trenutku vidite sta beba radi i mozete i dojiti.
Mnoge mame misle da njihova baba voli da gleda naprijed ali to je zabluda, sta ima ljepse nego da gleda u svoju mamu . Imaju oni opet mogucnost gledanja sa strane, nije to veliki problem, bebe jako brzo zaspu u MT nosiljci pa svakako nista ne gledaju
I taj crveni MT sa macom iz crtanog Emily the Strange je radjen za preljepog ridjeg decka
Mt ima jako duge kaiseve - remenove - koji se krizaju na ledjima i tako bolje rasporedjuju opterecenje i ledja ne bole poslije nosenja.

Nadam se da sam dobro objasnila. Mt nosiljka se koristi od davnina - pocev od Azije pa su je Ameri usavrsili -a kengur, hodalica i sl. baby pomagala su skoro izmisljena i mnogi ortopedi su protiv dok jos uvijek ima koji su za

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 464
6.8.2009 13:01:21   
gvendolina
mc hvala n aodgovoru,svi tvoji proizvodi su za 10,svaka castuser posted image user posted image user posted image user posted image
mozes li mi reci cijenu MT koje ti radis ili  posalji na pp user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

Neposredna veza do poruke: 465
6.8.2009 13:06:09   
iv@ncica
a ima li  šta  osim  slinga  da  se bebač  nosi  naprijed???

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 466
6.8.2009 13:10:47   
iv@ncica
može li  se  naručiti  tvoj  dizajn!!!  odlično ,  originalno  a  opet  prilagođeno   bebi  i  iskoristivo,  kvalitetno i  udobno  izgleda  ....e  sad  u  svemu  tome  je bitna  i  cijena i materijal  :)) bavim  se  umjetnošću i  graf.dizajnom  pa  mogu  baciti pozitvnu   kritiku,  nadam  se da  se  ne  ljutiš!!! :)))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 467
6.8.2009 13:30:42   
mamina cura
IZVORNA PORUKA: gvendolina

mc hvala n aodgovoru,svi tvoji proizvodi su za 10,svaka castuser posted image user posted image user posted image user posted image
mozes li mi reci cijenu MT koje ti radis ili  posalji na pp user posted image

Oni koji me poznaju znaju da to neradim za svoju korist vec za male bebeuser posted image  Ako mogu pomoci tu sam. Saljem link za album preko pp user posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

Neposredna veza do poruke: 468
6.8.2009 20:35:34   
iv@ncica
hvala  na  linku ,  sad  ću  ja  malo  poćuriti dok  se  mali  ne  javi   .....mali  mi  pogan ( jedino  je  to  na  mamu)  pa  nije  spavalica.. user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Neposredna veza do poruke: 469
16.8.2009 13:54:45   
Crazy little thing
Ja već dvadesetak dana istražujem okolo ovaj mei tai (glupača, nisam se ni sjetila pogledat na ringeraji!) Kad vidim vi to već pošteno prodiskutirale. Za sling smo već malo preveliki (4,5 mjeseca) pa bi ja radije mei tai, ponajviše zato što ona voli biti uspravno. Pitala sam i pedijatricu da li je to ok, ona je rekla da je, tako da sam se bacila u potragu. Prvo sam mislila reći prijateljici da mi dobaci iz Zg pa sam skužila da nema potrebe da bacam preko 100km za to, kad mi mama može sašit zua manje pare. Tako će se baka abd idući tjedan baciti na šivanje, jedva čekam.

Zanima me, i brine, jedino hodanje. Naime, imam neki osjećaj da bi mogla past.. Je li se kome dogodilo..?user posted image

Malena, 31.03.2009.

you don't make up for your sins in church. You do it in the streets.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 470
16.8.2009 14:34:30   
martajay
ne brini, nema apsolutno sanse da beba moze da ispadne iz mei taia!

7.4.2009.

(odgovor članu Crazy little thing)
Neposredna veza do poruke: 471
16.8.2009 14:53:29   
Lulu_
IZVORNA PORUKA: Crazy little thing

Ja već dvadesetak dana istražujem okolo ovaj mei tai (glupača, nisam se ni sjetila pogledat na ringeraji!) Kad vidim vi to već pošteno prodiskutirale. Za sling smo već malo preveliki (4,5 mjeseca) pa bi ja radije mei tai, ponajviše zato što ona voli biti uspravno. Pitala sam i pedijatricu da li je to ok, ona je rekla da je, tako da sam se bacila u potragu. Prvo sam mislila reći prijateljici da mi dobaci iz Zg pa sam skužila da nema potrebe da bacam preko 100km za to, kad mi mama može sašit zua manje pare. Tako će se baka abd idući tjedan baciti na šivanje, jedva čekam.

Zanima me, i brine, jedino hodanje. Naime, imam neki osjećaj da bi mogla past.. Je li se kome dogodilo..?user posted image

nije ti velika za sling...mi smo se tek pocele nositi od treceg mjeseca pa do 11 mjeseca intenzivno...cak se i sad nekad nosimo

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

Neposredna veza do poruke: 472
16.8.2009 16:40:46   
mamina cura
I mi se jos uvijek nosamo user posted image  Prosla nedelja u vezirskom gradu Travniku - da nisam imala slinga ne bih mogla se verati po tvrdjaviuser posted image

user posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 473
16.8.2009 17:37:21   
Crazy little thing
Joj kako je ljep ovaj rozi sling, i ova maja bebica!!! :)

Malena, 31.03.2009.

you don't make up for your sins in church. You do it in the streets.

Neposredna veza do poruke: 474
16.8.2009 17:50:10   
Nunny
nadam se da ce mi neko odgovoriti od koje dobi moze da se koristi sling / mei tai

Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *