Suzana
|
Draga moja Mišur, sve što si pobrojala i mi isto dajemo Makiću, samo se jučer nisam sjetila svih tih "zanimacija"! E sad mi ovo simpatično, a moram MM pročitati, jer on misli da je samo naše dijete takvo. A Romali mi je dala super ideju za Maka i njegovo jelo - šibice!!! Moram u nabavku, s tim će se sigurno zabaviti. E da, i mi smo med probali iza 1. rođendana, bez reakcije također hB, ali nemam domaći, pa čekam septembar kada će mama nabaviti od ljudi od kojih nabavlja već godinama, a svaki dan bih im davala, za zdravlje, energiju... Mišur, što se tiče odlaska na more, moj savjet je definitivno da spremiš neka jela, supice, lijepo zalediš i poneseš, jer koliko sam ja čitala, zaleđena jela zadržavaju sve iste nutritivne vrijednosti, a s druge strane sigurna si da će Luka jesti i ne treba ti sikiracija oko jela dole, idete da se malo opustite. A ne znam zašto brineš oko prelaska granice, ako me sjećanje služi i ove godine ćeš u Drvenik, HR... nama nikada nisu rovili po koferima i sl. na granici... Vidjela sam temu sa trepavicama i sjećam se da je imao taj problem dok je bio manji... zaista mi je žao, ali nemam nikakav pametan savjet osim da ga odvedeš ljekaru... Neko je spomenuo Dr Sefić u SA... Baš mi je žao tvog malog vragolana, pusu mu šaljem. Jupajdi, drago mi je da si nam se pridružila na ovoj temi i da ćeš sa nama dijeliti iskustva, jer imaš velikog dječaka Emina. Pusa onoj maloj buckici, stvarno je za štipanja. Bebano, tebi sam o tvom problemu rekla na MSN. Izgleda da svi imaju te faze, i moj Edi koji nije kao Mak, pa sam i ja pomislila da nije od zubića. Eto cure, pišemo se opet.