|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi zubic
16.7.2009 11:48:26   
neki
Hvala puno,ma nismo osjetili ni jedan zubic kod obojice,hB d+sve proslo bez nervoze,bez temperature...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 701
16.7.2009 11:59:04   
mu be da
cao drage.....cestitamo svima na  zubicima user posted image user posted image user posted image user posted image
a mi smo jos krezubice..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma nece da iubiju  a otkad ih cekamo....
mama mumi-i moj mali  ima 9 mjeseci i 13dana  i jos nema zubica nijednog  a toliko ga muce ,nije on kenjkav nego  se jadan samo cese gura svoju saku usta a kad se docepa mog prsta svega ga izglaba a sve u desnima se ocrtali zubi ali nece da izbiju..a stolica sad neznam dali je normalno ili  nije ali nezamaraj se ako je on zivahan a i moj zna nekada imati 5-6-7 puta  zavisno sta jede  koliko doji  koliko pije sokice i koje ,moj vec par dana ujutru ima stolicu kao ovca pa mu dam kakilice sa secerom i onda mu bude fina mekana  a inace je stalno  zelena (od povrca ,tikvice,spinate) i tamna (od soka visnja i crni ribizl,i cvekle..)
........user posted image user posted image user posted image user posted image ama jest mi vruce skuha se .....

SULTAN MAMIN ...DAVUD 3.10.2008.

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 702
16.7.2009 13:58:24   
slono
IZVORNA PORUKA: mu be da

cao drage.....cestitamo svima na  zubicima user posted image user posted image user posted image user posted image
a mi smo jos krezubice..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma nece da iubiju  a otkad ih cekamo....
mama mumi-i moj mali  ima 9 mjeseci i 13dana  i jos nema zubica nijednog  a toliko ga muce ,nije on kenjkav nego  se jadan samo cese gura svoju saku usta a kad se docepa mog prsta svega ga izglaba a sve u desnima se ocrtali zubi ali nece da izbiju..a stolica sad neznam dali je normalno ili  nije ali nezamaraj se ako je on zivahan a i moj zna nekada imati 5-6-7 puta  zavisno sta jede  koliko doji  koliko pije sokice i koje ,moj vec par dana ujutru ima stolicu kao ovca pa mu dam kakilice sa secerom i onda mu bude fina mekana  a inace je stalno  zelena (od povrca ,tikvice,spinate) i tamna (od soka visnja i crni ribizl,i cvekle..)
........user posted image user posted image user posted image user posted image ama jest mi vruce skuha se .....

I mi isto................... 7 mjeseci i nigdje zubica, a vec od 6.mjeseca ima po 3-4 stolice na dan.
Puno pije, dobro jede, nema temperaturu i to je sve ok, samo da on hoce izbiti vise.
Stariji je dobio prvi zubic na 6.mjesecdan i nisam ni znala kad mu dodje pa tako i sve ostale.
Nicali ko riza!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali evo ima i starijih od nas, mu be da tvoj bebac 9 mjeseci pa nigdje zubica, ali sta cemo, valja nam cekati!!!!!

Odoh pritaknuti klimu da malo rashladi sobu!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama ima dva slatka kolačića!
I kolačić- ljeto 2003.god.
II kolačić- zima 2008.god.

(odgovor članu mu be da)
Neposredna veza do poruke: 703
16.7.2009 15:21:57   
neki
Ma samo polako,doci ce zubiciuser posted image user posted image user posted image I mi smo cekali i cekali,kad god je bio kenjkav,blesava mama sve prepisala zubicima,a nigdje ga ni na mapiuser posted image user posted image user posted image Kad jucer-pojavi seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 704
21.7.2009 15:32:53   
remzy
Evo da se opet prijavimo
sad nam idu obje jedinice gornje
jedna je "izbila",a druga "viri"

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 705
21.7.2009 15:34:52   
neki
Pa gdje si remzyuser posted image user posted image user posted image Cestitam na zubicimauser posted image user posted image user posted image Pusa tebi i slatkoj djeciciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 706
21.7.2009 15:43:20   
emma.L
Jučer smo našli još dva- dvice gornje, jedna izbila i fino gricka, a druga tek provirila, pa se još ne osjeti user posted image . Sad imamo 5!!! Ni osjetili je nismo, prošlo je bez nervoze i čestih stolica, a pojede gomilu svega user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 707
21.7.2009 15:50:43   
Crvena
Samo da prijavim gornju jedinicu i dvicuuser posted image

Vec imamo 6 komada. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitke na novim zubicimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 708
21.7.2009 17:28:35   
remzy
IZVORNA PORUKA: neki

Pa gdje si remzyuser posted image user posted image user posted image Cestitam na zubicimauser posted image user posted image user posted image Pusa tebi i slatkoj djeciciuser posted image user posted image user posted image

draga moja ,evo i mene napokon na forumu i kod kuce
i drago mi je da sam opet s vama
pusa tebi i djecici

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 709
21.7.2009 23:54:02   
slono
Kod nas jos nista, a skoro pa 7,5 mjeseci. Krenu pa stanu, cini mise, stolice su se smirile, ali zubica ni na mapi. Prije ce prohodati, nego sto ce mu zub niknuti, sto rece moja mama.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 710
22.7.2009 17:19:22   
NANICA
Evo da se prijavimo i mi na ovoj temi iako smo mislili da necemo jos bar neko verijeme. Danas smo nasli prva dva zubica .

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 711
22.7.2009 17:22:34   
dana3
Cestitam svim bebicama na zubicima a Nanice cuvaj se sada hahahaahah.
evo moj sin jutros dobio gornju jedinicu a druga nabubrila.hejjjjjj zene i vec skirpi zubicima.padamo od smijeha.zaskripi i pogleda u nas i onda kez od uha do uha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu NANICA)
Neposredna veza do poruke: 712
22.7.2009 17:32:51   
NANICA
Hvala ti ljubice, pravo sam se iznenadila jer Pahuljan nema jos 5,5 mj. a Ljuljka je dobila tek u sedmom. Mislila sam da ce i on tako nekako

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 713
22.7.2009 17:35:40   
slono
IZVORNA PORUKA: NANICA

Evo da se prijavimo i mi na ovoj temi iako smo mislili da necemo jos bar neko verijeme. Danas smo nasli prva dva zubica .

Prava telepatija, bravo za naseg Pahuljana, a mi cemo da vjezbamo hodanje, malocas predje nogicama uz ogradu cijelu stranu kreveta, onu duzu, ali zuba ni na mapi!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NANICA)
Neposredna veza do poruke: 714
22.7.2009 17:52:22   
NANICA
Samo vi vjezbajte hodanje user posted image . Neka neko i hoda, to jos nije za nas user posted image

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu slono)
Neposredna veza do poruke: 715
24.7.2009 20:44:20   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

i moja Akica dobila treći zubić, gornja jedinicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mama ide dondi danas nešto kupiti, ruža je to zaslužila

ja mislila gornja jedinica a ono gornja dvica niklauser posted image
nikad nisam čula da može nići prvo dvojka, jel se ovo nekom još desilo?
al evo danas ugledah i dva gornja keca izvirilauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 716
24.7.2009 23:03:21   
NANICA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za bebacu

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 717
24.7.2009 23:08:10   
mamma mumi
Samo da vam javim da nam je napokon poceo nicati prvi zubic i jako smo nervozni, a jos ova vrucina.Jadnicak nema sta ne trpa u usta. Imate li kakav savjet za ublazavnje muka?

(odgovor članu NANICA)
Neposredna veza do poruke: 718
24.7.2009 23:13:04   
NANICA
Koliko ste vi stari? Nama izasla dva odjednom sa 5 mj. i 10 dana.
Calgel mazemo za ublazavanje muka

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 719
24.7.2009 23:14:14   
neki
Cestitam svim bebama na novim zubicimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NANICA)
Neposredna veza do poruke: 720
24.7.2009 23:18:32   
liliputanka
Nije prvi, njega smo dobili sa nepunih 5 mjeseci, ali bas nam je danas nikao cetvrti zub!user posted image

Lorena, 22.10.2008.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 721
24.7.2009 23:50:38   
mamma mumi
Moj Tarik ima 10,5 mjeseci i teek mu izbija zubic. Uzeli smo gel mazemouser posted image

(odgovor članu liliputanka)
Neposredna veza do poruke: 722
25.7.2009 1:10:32   
nita
Bravo za Tarika! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 723
27.7.2009 1:32:12   
malena_t
Drage mame mislim da sam juce kod svoga sina vidjela prvi zubic. Potvrdila nam je tetka da zaista jeste zub, ali me buni sto je gornja lijeva dvojka, a i nesto mi jos rano. Nije jos izbio, al se vidi bijelo u desni. Tetka nam rece da moze sad tako stajati tri mjeseca, a da moze izbiti i za dva-tri dana.
Jel moguce da je prvo krenula gornja dvojka???? ili mama i tetka halucinirajuuser posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 724
27.7.2009 15:18:14   
nita
Moguće je, zašto da ne?! Javi nam kad proviri bijeli biser :)

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *