|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi zubic
13.7.2009 13:36:12   
dinciii
Moja mala dobila i drugi zubic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 676
13.7.2009 13:38:21   
mamine oci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za sve zubiceuser posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 677
13.7.2009 13:38:26   
emma.L
U subotu smo se vratili s odmora sa dva nova zubića- dvije domine gore user posted image . Presmiješna je sa tim velikim jedinicama gore i ono zrno riže dole user posted image . Mamin gricko.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 678
15.7.2009 0:11:53   
mamma mumi
Cao drage mameuser posted image . Imam sina starog 10 mj i 10 dana  i jos nemamo niti jedan zubic. Ima sve naznake da ce ko da izbije, ali nikako da se to desi. Interesuje me da li su vase bebe u vrijeme nicanja zubica imale povecan broj stolica, jer moj Tarik ima i po 5-7 uredno formiranih stolica, koje nekada znaju biti kasaste, tvrde, a onda opet  kasaste.Hvala na odgovoru.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 679
15.7.2009 0:18:02   
lely
IZVORNA PORUKA: mamma mumi

Cao drage mameuser posted image . Imam sina starog 10 mj i 10 dana  i jos nemamo niti jedan zubic. Ima sve naznake da ce ko da izbije, ali nikako da se to desi. Interesuje me da li su vase bebe u vrijeme nicanja zubica imale povecan broj stolica, jer moj Tarik ima i po 5-7 uredno formiranih stolica, koje nekada znaju biti kasaste, tvrde, a onda opet  kasaste.Hvala na odgovoru.

Moj bebac je dobio prvi zubic sa 10mj i par dana,imao je uredne stolice,mozda 2-3 puta dnevno.
Samo hocu da ti kazem da se ne brines i da imas nasu podrsku...Sretno user posted image

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 680
15.7.2009 0:20:01   
mamma mumi
Hvala Lely, ali pomalo me brine taj veci broj stolica u zadnje vrijeme, a jede mi cak i manje nego prije.

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 681
15.7.2009 0:20:22   
veeseelaa

moja malena nije imala povećan br stolica, samo je bila nervozna i sve je trpala u usta....

Nicanje zuba ne bi tebalo praviti velike probleme kod djece, jer pripada normalnom rastu i razvoju djeteta. Dijete može osjetiti bol na mjestu nicanja zuba i povrijediti se uzimanjem hrane, ali proliv ne može biti.

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 682
15.7.2009 0:24:24   
lely
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

moja malena nije imala povećan br stolica, samo je bila nervozna i sve je trpala u usta....

Nicanje zuba ne bi tebalo praviti velike probleme kod djece, jer pripada normalnom rastu i razvoju djeteta. Dijete može osjetiti bol na mjestu nicanja zuba i povrijediti se uzimanjem hrane, ali proliv ne može biti.

Pa da tako bi trebalo biti,ali moj Anes je par dana prije izbijanja prvog zubica dobio jaku alergiju i zaglavili smo u bolnici 2 dana.
Bilo prvo kao od hrane,ali kada su uradili neke nalaze nista im nije bilo jasno,jer su svi hB bili u redu i sve to fino pripisali zubicima user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 683
15.7.2009 0:29:14   
mamma mumi
Ma moj bebac je hB  dobro, dobro napreduje, jeste da gura sve i svasta usta do cega dodje, trlja desni, ali sam cula i da se zna javiti i povecan br stolica.On bukvalno sada zna poslije svakog obroka imati stolicu koja je uredu, ali opet eto brinem.

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 684
15.7.2009 0:33:05   
lely
Ne brini,bice to sve dobro aBd uskoro ces ugledati prvi zubic svoje dusice user posted image .

Neposredna veza do poruke: 685
15.7.2009 0:37:39   
mamma mumi
Ma jedva cekam Lely ako Bog da da ga ugledam, ali i ja i mm smo kasno dobili prve zubice pa znam da ce i on.

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 686
15.7.2009 11:49:49   
mamina princeza
Mi smo dobili i drugu gornju jedinicu (lievu) prije par dana. Zapravo ne znam tacno ni kad jer moja cura uopste ne dozvoljava da joj pregledam zubice...mozda me jos neki iznenadi je rimamosjecaj da ih je jos nekoliko tu samo sto nisu.

mama mumy ne brini to je vjerovatno od zubica. nama je sad pred ovaj zubic bas bilo tako. negdje sam i pisala i vec sam se bila prepala d anije neki virus kad je smanjilo. kakila je jedan dan 9 puta i to kasaste stolice koje su se meni cinile sve rjedje i rjedje al ipak nije bio proljev pa zato i nismo otisli doktoru. kad je zubic izasao prestalo je ...a trajalo je nekoliko dana uglavnom tako 5-8 stolica na dan,

moze nekad biti i proljev zbog zuba to znam...

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 687
15.7.2009 14:11:11   
Skvo RR

Meni to puno stolica u 24h...Znam da je kod dojenih beba normalno da imaju veci broj stolica. Draga,  da li ti dojis?
A, opet mi bas nesto puno 7 puta. user posted image

< Poruku je uredio skvo -- 15.7.2009 14:12:00 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 688
15.7.2009 19:35:57   
neki
Evo ga konacnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Danas smo pronasli prvi zubicuser posted image user posted image user posted image Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 689
15.7.2009 20:12:50   
Adana
Cestitam Neki!!! user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 690
15.7.2009 20:13:58   
Adana
Mojoj ljubici zubici je danas nikao 5. zubic - gornji drugi sjekutic desno! user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 691
15.7.2009 21:46:51   
mamma mumi
user posted image user posted image Cestitam Neki na prvom zubicu! Kad ce nas.........user posted image

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 692
16.7.2009 11:32:36   
neki
Hvala,hvalauser posted image user posted image user posted image Bas smo radosniuser posted image

Neposredna veza do poruke: 693
16.7.2009 11:38:27   
dana3
Neki, nemoj nas sad ujedati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Neka je ziv i zdrav maji zubko user posted image user posted image user posted image user posted image

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 694
16.7.2009 11:41:00   
Anoniman
Cestitamuser posted image user posted image
Koliko je to njemu mjeseci?

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 695
16.7.2009 11:42:34   
neki
Hvala,hvala zenice moje drageuser posted image user posted image user posted image Prekosutra nam je pinih 6mj. aBduser posted image user posted image user posted image I stariji sin mi je prvi zubic dobio sa pet mjeseciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 696
16.7.2009 11:43:21   
neki
Punih 6mj.user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 697
16.7.2009 11:45:45   
mila81
Mamma mumi i kod nas je bila ista situacija sa stolicama i ponavljala se sa svakim zubicem, mom malom je 11. mjeseci i sa 10. i po je prvi izvirio, ne dojim ga, radila sam mu i kopro i urino kulturu misleci da nesto nije u redu zbog velikog broja stolica i hvala Bogu sve je u redu, i sve prepisano zubicima, nista se ne brini, nisu sva djeca ista i svako prolazi kroz svoje faze individualno, samo je bitno da su nam oni zdravi i veseliuser posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

Neposredna veza do poruke: 698
16.7.2009 11:46:07   
Anoniman
super, mi smo jos mali, imamo 3 i 10 dana, ali vec balimo, ma sve je individualno

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 699
16.7.2009 11:46:47   
mila81
Neki tvojoj i svim bebicama sretni zubici, da ih manje boli i da su nam veseliuser posted image user posted image user posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *