|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
12.7.2009 10:34:42   
HannaS
Evo nas i danas...Dini je danas 2 mjesecauser posted image user posted image user posted image user posted image al je nesto nervozan,place,nece da spava,stalno bi da je na rukama.U cetvrtak idemo na skrining sluha aBd,nije nista bolno sto ce mu radit,al opet valja hodat sa malom bebom po bolnici,a bolescuga svakakvih se pojavilo sad..jos ako budemo morali cekatuser posted image
pozz od nas malim bebamauser posted image

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 701
12.7.2009 10:58:46   
Anoniman
HannaS, cetitam malom Dini, i nadam se da cete odmah zavrsiti kad odete u bolnicu, shvatam tvoj strah i ja uzasno mrzim te cekaoniceuser posted image

puuuuusssaaaa generaciji

(odgovor članu HannaS)
  Neposredna veza do poruke: 702
12.7.2009 12:41:02   
Nunichi

IZVORNA PORUKA: HannaS

Hej Sonja javi kako je proslo na skriningu sluha i ima li guzve.mi cemo u cetvrtak isto to sve radit u Tz pa me zanima sta je to ustvar.Nadam se da to brzo ideuser posted image

Pa imas broj telefona na otpusnoj listi,nazoves i narucis se.
Ja kad sam isla nije bilo guzve.
Jedina caka je sto beba mora biti mirna,spavati ili dojiti dok joj se radi skrining.
Nemoj zaboraviti uzeti uputnicu sa usnog u domu zdravlja,a prije toga uputnicu za usno.

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 703
12.7.2009 12:45:07   
Nunichi

IZVORNA PORUKA: Breskva

evo da se pohvalimo i vama počinju nam nicati zubići- dva donja u isti momenat izbila, a ja sve kontam to treba prvo jedan, pa kad on naraste drugi...

Cestitam za prve zubiceeeee! user posted image user posted image user posted image

Jedva cekam da vidim malog zeku,mogu mislit kako je sladak! user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 704
12.7.2009 23:47:32   
Anoniman
hehehe Nunichi i ja jedva čekam da vidim al se još ne vide, mali su još i ispod jezikauser posted image samo kad dodirnem ono oštro... I imamo još jednu novost počeli smo i puzatiuser posted image ,  te nam je sutra tačno 6 mjeseci.

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 705
13.7.2009 0:29:00   
malena_t
Drage nase bebareuser posted image Breskva cestitam i ljubi bebacauser posted image
I da vas pitam, jel taj skrining uha redovna procedura ili...

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 706
13.7.2009 8:24:09   
Nunichi
Malena kod nas u Tz je redovna procedura,prije se radila na dan rodjenja,a sad se radi sa 2 mjeseca.

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 707
13.7.2009 8:27:26   
Hanady RR
Dobro jutro mama i bebama koje su budne. Evo ja sad trebam kod doktora sa bebom da vidimo jeli taj bronhitis smirio, ona jdna još kašljuca a popila antibiotik i primila 5 inekcija. jedva čekam da je pregledaju i da ih smuntam da je malo izvagaju, nešto mi se čini da mi je oslabila. :(

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 708
13.7.2009 8:29:38   
Nunichi
Dusica draga...evo drzimo fige puslica moja i ja da kontrola dobro prodje.
user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 709
13.7.2009 8:44:45   
babymia
sretno Hanady!!!zelimo da sve bude u redu i da nam dusa mala sto prije ozdravi!!

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 710
13.7.2009 15:19:10   
Anoniman
nadam se da je kontrola dobro prosla, puno zagrljaja za malu princezuuser posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 711
13.7.2009 20:06:58   
HannaS
Nunichi zvala sam  i narucila se za skrining i sve su mi objasnili,danas sam isla i po uputnice,ali mene zanima da li se dugo ceka tj da li je guzva.Ipak je tesko sa malom bebom.
Hvala Sahara,sad smo vec velikiuser posted image
Sretno svim bebicama kod doktora.Navijamo za vasuser posted image

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 712
13.7.2009 21:34:35   
Anoniman
Dobro veče user posted image

Nama je danas bio dan D user posted image  Benjamin je čitav dan plakao i bio nervozan.... user posted image  Ja sam ga nosala, ljuljala.... ništa ne pomaže..... pile malo nije pajkio nikako. Eh onda smo oko 18h oboje zaspali i sad se probudili user posted image  Eno ga sad, druži se sa tatom, valjda će sutra biti bolji dan.... Slomili smo se oboje....

(odgovor članu HannaS)
  Neposredna veza do poruke: 713
13.7.2009 22:05:49   
malena_t
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Dobro veče user posted image

Nama je danas bio dan D user posted image  Benjamin je čitav dan plakao i bio nervozan.... user posted image  Ja sam ga nosala, ljuljala.... ništa ne pomaže..... pile malo nije pajkio nikako. Eh onda smo oko 18h oboje zaspali i sad se probudili user posted image  Eno ga sad, druži se sa tatom, valjda će sutra biti bolji dan.... Slomili smo se oboje....

Bice kod vas "hajde da ludujemo ove noci..."user posted image Super da se smirio. Pusa Benjaminu i mami od Benjamina i mame.

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 714
13.7.2009 22:23:47   
Anoniman
Evo sad dojio i zaspa.... Ma kičmu mi je danas sredio, baš me bole leđa.....

A i tvoj dečko se zove Benjamin??

Super user posted image user posted image
I mi vama šaljemo pozdrave user posted image

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 715
13.7.2009 23:55:59   
neki
Eh evo i nas malouser posted image Danas smo nesto kenjkavi pravo,veceras smo jedva zaspaliuser posted image Ja jadna svaki put kad je Said kenjkav,to pripisujem zubicima,a njih ni na pomoluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I dalje pijemo Legofer,pa cemo za koji dan na kontrolu,nadamo se da ce se zeljezo popravitiuser posted image Eto pusa od nas za sve vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 716
13.7.2009 23:59:19   
Anoniman
user posted image user posted image  e dobra si. Meni je danas na um palo, kontam, jaooooooooo i zubi nas čekaju user posted image  Ja zaboravila na njih skroz hehehehehe. Taman kad grčevi prođu, stižu zubići.... uh

Čuvamo fige da se željezo poravi user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 717
14.7.2009 0:06:44   
neki
Hvala ti draga mojauser posted image Zaboravih ja napisati da se uveliko valjamo po podu,na stomaku doduse ne mozemo nesto puno izdrzati,ganjamo Seadove igrackice,pa sta uhvatimouser posted image user posted image user posted image Poceli smo se juce i gegati unazad na stomakuuser posted image P.S. velika pusa ide za Enisu_Saru i malenog Benjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 718
14.7.2009 1:20:49   
Dalila Sa
Evo da se i mi malo javimo user posted image
Već enko vrijeme se prevrćemo na stomak,i samo malo mu hvali da propuže,ali stomak neda user posted image
Dobili smo još jedan zubić,drugi poredu ,donja jedinica.
Ovih dana je pravo nervozan,al što je najvažnije što se tiče hrane ništa ne odbija user posted image user posted image ,sve ruča a najviše mu se sviđa kad mu spremim domaće povrće i izblendiram,nadam se da će ostati tako u budućnosti.
Pozzzz

06.01.2009.god. Ajnur

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 719
14.7.2009 9:48:17   
Anoniman
jutricauser posted image

mi jutros isli na vakcinu, znate vec one 2 strasne, u ruku i noguuser posted image
jutros na polasku ja mm kazem dosta je vise da ja sama to prezivljavam(a dosad imali samo jednu bocuuser posted image user posted image user posted image ), danas je ti cuvas kad je budu boliuser posted image , i on kaze uredu, mi dosli svi je izgnjavili kako to vec biva u domu zdravlja i sad slijedi boca, kaze sestra sjedite( meni se obraca), a mm kaze neka ja cu, i namjestise se oni i prva boca dijete suti i jos radoznalo gleda, ja sad 'nagotovs' spremna da uskocim kontam mm se nece snaci ako dijete zajauce, ali druga boca nista, malo poce plakati, sestra je uze i malo podize uzrak i ona nista, jos bi se i smijalauser posted image , ja ostah posramljena, a mm pobjedonosno gleda, hahaahhahahaha, ma sretna sam da je tako dobro podnijela i on ce je ubuduce cuvati uvijek, ali ko ce ostati sad od njegauser posted image user posted image user posted image user posted image , jer sam ga toliko nalijepila prije i sebi dala znacaj, uhhhh

sad samo pazim da ne dobije temperaturu, dala sam joj pola kasikice paracetamola preventivno i nijenjam hladne obloge, jesam se raspricala, eto puuuusssssaaaaaa

< Poruku je uredio sahara -- 14.7.2009 9:49:24 >

(odgovor članu Dalila Sa)
  Neposredna veza do poruke: 720
14.7.2009 9:55:33   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara

, sestra je uze i malo podize uzrak i ona nista, jos bi se i smijalauser posted image

user posted image user posted image user posted image Bravo za maminu princezicu...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 721
14.7.2009 10:51:11   
Anoniman
Zaboravih reci da je dobila 900 grama, masalauser posted image , eto enisa nisu ni moje sike za bacitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 722
14.7.2009 11:24:36   
noaa
cao generacijo,kako ste mi danas?mi sutra idemo na vakcinu a inace smo super hB.Nunici molim te mozes li mi napisati koja je kod tebe AS vidjela sam negdje Zaricinu sliku i svidja mi se.cmoka iz suncane hercegovine

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 723
14.7.2009 11:31:30   
Sonja
hajjj
mi danas isli da doktor pregleda kukove...i narucio nas je za 7 dana na UZ
adin je malo zaplakao kad mu je ono rasirio nogice pa se ja odma prepala reko na nije sta...nedo bog
sad u 14h idemo na skrining sluha...
pusa za bebije i mame

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 724
14.7.2009 13:43:24   
Anoniman
Ma user posted image user posted image user posted image za nasu Ajnu....a za mamuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sada ce ti citav dan soliti pametuser posted image user posted image user posted image ...ne bi ti bila u koziuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *