slono
|
IZVORNA PORUKA: MELLI IZVORNA PORUKA: mamma mumi Melli a ta soba jeli po tebi uslovna da bi mogla biti s bebom, ili da li ima na internetu pa da pogledam. Hvala Ja evo stigla tek sad da vidim poruku. Pa ne znam sta bih ti rekla,ja sam bila sa dvije bebe,što je najbitnije,bilo je stvarno čisto,teta nam je dala trokrevetnu sobu po cijeni dvokrevetne,tako da smo prošli ekstra što se toga tiče.Dobili smo svijetlu,relativno prostranu sobu,balkon,dvorište je kompletno u hladovini,tako da su se djeca imala gdje igrati.Prostor za parking takodje obezbjeđen.U kuhinji smo imali vlastiti frižider i zamrzivač.Kupatilo renovirano,ali malo.Sve u svemu,ja sam prezadovoljna što se tiče smještaja.Sad ne znam kakvi su tvoji zahtjevi i šta su za koga uslovi idealni za bebu.Naravno da nigdje nije kao kod kuće,ali se možeš prilagoditi nekoliko dana,svakako bi najveći dio dana trebalo provesti na plaži. Eh sad pored svega što napisah,kako je smještaj super,djeca oduševljena morem,plažom...,nama je potrajalo jako kratko,tri dana smo uspjeli iskoristiti,a dva smo čekali poboljšanje vremena,koje eto nismo dočekali . Gazdarica nas je(svaka joj čast) posavjetovala da se vratimo kući i eto to i bi od godišnjeg odmora. Moj savjet svima koji ovih dana planiraju godišnji na moru je da, ili odgode ili odustanu od maltretiranja sa vremenom. Užasno je hladno,kišovito,tmurno...a poboljšanje se i ne očekuje ubrzo. Mi smo jutros doputovali Na internetu nema slika ali ako nadjem neku našu postaviću ti pa da vidiš E moja MELLI, mi otisli 20.6. i vratili se 22.6. To bi nas odmor!!!! Prijatelji koji su ostali na moru, vele kako je ostatak bilo "prekrasno" vrijeme, ne znam samo koga lazu, sebe ili nas. A svaki dan sam pratila prognozu i na HRT-u i novoj??? Ove godine ljeto je kriza, evo se topim od sparine, ali nije to ljeto!!!!