|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Mostar
7.7.2009 23:12:56   
noaa
sti se tice porodilista sve 5 al dr.saraga je za ubiti.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 301
7.7.2009 23:15:50   
noaa
ej teta berta pitaj molim te kad ce saraga u penziju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 302
7.7.2009 23:16:58   
milenium
LUNA DA TEBI NE RDI DOLE NETKO OD RODBINE PA TEBI KAO SVE SUPER?! Zašto da bi se mi zadovolavali mrvicama kad možemo dobiti cijeli kolač?! evo rođakinja mi je tek izišla iz bolnice bila je na ginekologiji sve do jučer,išla sam joj u posjetu,jadnica se kupala hladnom vodom,nitko to nije grijao ni donosio,kad bi one svima grijale,nebi mogle nanit vode za 10 dana.user posted image
teta berta super mi je što se napokon netko zanima za ovu temu i što napokon nešto pokrećemo,odmah osjećam da se svijet mijenja nabolje,još ima ljudi kojima je stalo i koji žele nešto učiniti.
Evo u moje ime ih upitaj zašto nemože mm prisustvovat porodu,koda je to puko slovo tj.tolki bauk?!

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 303
7.7.2009 23:18:22   
Rina26
Milenium od kuda si ti

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 304
7.7.2009 23:19:59   
noaa
nikita ne culi na ovu temuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 305
7.7.2009 23:21:52   
anitaMO
noaa slažem se s tobom u potpunosti.user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 306
7.7.2009 23:25:44   
nikita
IZVORNA PORUKA: noaa

nikita ne culi na ovu temuuser posted image user posted image user posted image user posted image

noa noa, haha
Ja aBd bude sve u redu rodit cu u Ljubuskom, moj dr je super a kako nema mnogo trudnica (rijetko se potrefe da dvije radaju, ne znam jel se ikad desilo ) paznja ce sva biti meni usmjerena. To naravno samo ako bude sve bas u najboljem redu ! Oni ovdje ne radi carski rez i nema inkubatora !

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 307
7.7.2009 23:28:53   
noaa
ma draga bit ce sve ok aBd kad mis mali dodjeuser posted image

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 308
7.7.2009 23:29:26   
anitaMO
nikita ja ne bih riskirala,ipak bolnica je bolnica.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 309
7.7.2009 23:31:03   
milenium
pa nije joj daleko do mo ako porod počme mjesec dana ranije,odma od kuće može dole a ak bude sve ok onda u LJ.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 310
7.7.2009 23:32:46   
nikita
ima jos do toga, vidjet cu...

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 311
7.7.2009 23:35:38   
Lulu_
nikita bona ne smije te niko dirat...eto mene
kad krenu bolovi zovi ja sjedam u auto i pravac...ima oci da im iskopam
kako je beba...molim te reci joj sljedece KO SISA MAMU NEK JE TEBI DOBRO LJUBI TE TETA MAJA

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 312
8.7.2009 0:37:39   
teta berta
IZVORNA PORUKA: milenium

LUNA DA TEBI NE RDI DOLE NETKO OD RODBINE PA TEBI KAO SVE SUPER?! Zašto da bi se mi zadovolavali mrvicama kad možemo dobiti cijeli kolač?! evo rođakinja mi je tek izišla iz bolnice bila je na ginekologiji sve do jučer,išla sam joj u posjetu,jadnica se kupala hladnom vodom,nitko to nije grijao ni donosio,kad bi one svima grijale,nebi mogle nanit vode za 10 dana.user posted image
teta berta super mi je što se napokon netko zanima za ovu temu i što napokon nešto pokrećemo,odmah osjećam da se svijet mijenja nabolje,još ima ljudi kojima je stalo i koji žele nešto učiniti.
Evo u moje ime ih upitaj zašto nemože mm prisustvovat porodu,koda je to puko slovo tj.tolki bauk?!

Naravno da ću to pitat to i mene zanima! Mislim da ćemo napravit intervju sa dr.Kneževićem jer imamo njegov broj, pa ćemo vidjet. Sad radimo prilog sa Kiropraktičarem, a možda i uradimo neki video zapis ili anketu po gradu...

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 313
8.7.2009 7:18:40   
luna77

da ti prvo odgovorim  Ne neradi mi nitko u bolnici Mostar ,napisala sam da imam  i RH osiguranje i mogu birati gdje ću roditi ali se u Mostaru osjećam bolje nego negdje drugo jer sam tu među svojim(mislim na mentalitet ne naciju)
drugo,pozdravi rođakinju i nazalost reci joj da laze jer je voda stigla 14.6 istina nakon 2 tjedna jer je bio u kvaru grijač koji grije zajednički bojler i tople vode nije bilo nigdje u bonici a ne samo na ginekologiji.Nije mi jasno zasto toliko blatis tu bolnicu ??? nigdje nije krasno ali bolnica je iznad mnogih drugih u BIH .
sto se muza na porodu tiče bez polozenog tečaja kojeg kod nas još nema a pitanje je kad će i biti  jer nedostaje kadra meni i netreba muz na porodu  ,kad bude imao zavrsen tečaj da mi pomogne kod disanja,prodisavanja i ostalo nek bude a ne samo gleda tad ok.
Po pitanju vode zasto mislis da nebi mogle donijeti vodu svima nisu je grijali u šerpicama ???pa neznam kako ti ta rođakinja nije rekla da su nakon nestanka tople vode ugrađena odmah 2 bojlera protočna i da je bar donekle riješen problem na babinjačama

Nikita rodiliste u Ljubuskom je ok iako dosta staro ali su babice super,znam jako puno cura sto su rodile tu ali ako je sav ok odnosno ako je porod prirodni.problem je ako nesto pođe po zlu jer ponekad jedan od dr dosta dugo odugovlači slanje u MO mkako kazes ima još vremena i vidječes kako se stvari razvijaju.I da muz moze biti na porodu ako potpise da ako se onesvijesti enmoraju svi skakati da njega ozivljavaju user posted image

Teta Berta drago mi je za reportazu ali pitajte i druge liječnike mislim da se dr Darko često pojavljuje u tisku

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 314
8.7.2009 7:21:46   
luna77
IZVORNA PORUKA: noaa

ej teta berta pitaj molim te kad ce saraga u penziju user posted image user posted image user posted image user posted image

a čini mi se nikada jedino da joj netko ukrade sve šnale sto nosi pa da nemoze na posao,ta zena je user posted image ,sad je bila tjedan na starom GO i svi su odahnuli dr Kuzman i jos jedna mlada pedijatrica su dolazili do beba,ona će i sa 80 raditi imam dojam

< Poruku je uredio luna77 -- 8.7.2009 7:22:16 >

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 315
8.7.2009 12:18:29   
milenium
Čuj ''reci joj da laže'',ma vidi molim te?!Zašto bi lagala,ta živimo skupa a i sama sam vidjela,halo!
Tečaj nije nužan kolko znam,sudjeluju mm i bez tečaja ondje gdje se može sudjelovat!
Ali svak ima svoje mišljenje,tko voli nek izvoli i trebalo bi mu se omogućit,a tko ne voli ne mora dovodit muža i amen!

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 316
8.7.2009 12:22:39   
Lulu_
IZVORNA PORUKA: luna77

drugo,pozdravi rođakinju i nazalost reci joj da laze jer je voda stigla 14.6 istina nakon 2 tjedna jer je bio u kvaru grijač koji grije zajednički bojler i tople vode nije bilo nigdje u bonici a ne samo na ginekologiji.Nije mi jasno zasto toliko blatis tu bolnicu ??? nigdje nije krasno ali bolnica je iznad mnogih drugih u BIH .
sto se muza na porodu tiče bez polozenog tečaja kojeg kod nas još nema a pitanje je kad će i biti  jer nedostaje kadra meni i netreba muz na porodu  ,kad bude imao zavrsen tečaj da mi pomogne kod disanja,prodisavanja i ostalo nek bude a ne samo gleda tad ok.
Po pitanju vode zasto mislis da nebi mogle donijeti vodu svima nisu je grijali u šerpicama ???pa neznam kako ti ta rođakinja nije rekla da su nakon nestanka tople vode ugrađena odmah 2 bojlera protočna i da je bar donekle riješen problem na babinjačama

Nikita rodiliste u Ljubuskom je ok iako dosta staro ali su babice super,znam jako puno cura sto su rodile tu ali ako je sav ok odnosno ako je porod prirodni.problem je ako nesto pođe po zlu jer ponekad jedan od dr dosta dugo odugovlači slanje u MO mkako kazes ima još vremena i vidječes kako se stvari razvijaju.I da muz moze biti na porodu ako potpise da ako se onesvijesti enmoraju svi skakati da njega ozivljavaju user posted image

Teta Berta drago mi je za reportazu ali pitajte i druge liječnike mislim da se dr Darko često pojavljuje u tisku

ovo bas i nije ljepi nacin nekome reci nesto

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 317
8.7.2009 12:28:18   
milenium
hm...ma pusti user posted image

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 318
8.7.2009 13:51:42   
teta berta
Što se tiče stare bolnice mogu reci da je meni super bilo to što su posjete bile non stop, rodila sam na carski pa sam bila na ginekologiji... Ali ona dva dana u intenzivnoj, e to je bio užas, bar meni!!! Dobila sam ojede  jer nisu mjenjali redovno posteljinu, a ni uloške(da napomenem da nisam mogla sama i da gaćice zbog katetera nisam imala)... Neke sestre su bile ok, neke su i galamile kad smo tražili voltaren iako je dr.rekao da nam moraju dati ako nas jako boli... A rado bi im postavili puno škakljvih pitanja, ali ne vjerujem da će htjeti odgovoriti, pa ćemo ipak malo pristojnije...Ali to da muž ne prisustvuje porodu im je stvarno bezveze, ko da smo zaostali u srednjem vijeku...

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 319
8.7.2009 13:55:44   
marinčii
ja sam jutros bila na pregledu u bolnici ,na ctg-u sestre mi nisu bile loše al .doktorica kasnije samo pogleda onaj ctg i kaže beba u kondicji ako te ne zaboli dođi opet za tri dana i to je to..još je u isto vrime pričala i na telefon i meni govorilauser posted image ..a od svog rođaka sam dobila informaciju(on studira medicinu)da je neki dan dolazio neki doktor iz zagreba i da su prvi put radili epiduralnu 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 320
8.7.2009 15:30:42   
anitaMO
DR.Saraga ima tek 40 i koju godinu.ima da se naradi još dok ode u penziju.user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 321
8.7.2009 16:59:11   
luna77

Čuj ''reci joj da laže'',ma vidi molim te?!Zašto bi lagala,ta živimo skupa a i sama sam vidjela,halo!
Tečaj nije nužan kolko znam,sudjeluju mm i bez tečaja ondje gdje se može sudjelovat!
Ali svak ima svoje mišljenje,tko voli nek izvoli i trebalo bi mu se omogućit,a tko ne voli ne mora dovodit muža i amen!

ja sam bila gore mjesec i po i vidjela sam zato i kazem a za prisustvo muza je obvezan tečaj u RH 100%

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 322
8.7.2009 17:12:06   
luna77
Lulu lijepo ili ne nevolim kad neko blati nekoga bezrazlozno posebice ako sam bila prisutna u toj bolnici dosta vremena i zaista vidjela stanje a milenium kako si ti mogla vidjeti ima li vode i kakvo je stanje kad je strogo zabranjen ulazak na babinjače osim do rodilja koje nemogu izaći a tad ulazis u ponom zelenom mantilu i tzv kaljačama za obući i neznam bas da imas pristup kupatilu u sobi gdje leze 3-4 zene
marinčii  i ja idem na CTG svaki  tjedan 2 puta i  zaista se vidi po otkucajima srca jeli sve ok ako su od 120-160 i nisu onako sitni najvjerojatnije porod nije blizu,dok sam lezala radili su mi  2 puta dnevno (tj već sam naučila i sama se priključiti  jer na onom novom je jednostavno) i vidila sam odprilike razliku urednog i patoloskog CTG-a i izgled kontrakcija ili trudova(kad dođe do 100)P.S koja je sestra radila kad si bila da se znam orjentirati koja će meni biti an prijemu kad dođem lezati prije poroda..a za dr neznam sto da ti kazem pretpostavljam da je bila dr Planinić ili Vajdana jer su one mlade bas obzirne i da SRETNO na porodu vidim da sitno brojiš user posted image
a epiduralnu bas  nebih jer me strah da nepogriješi netko sto pa promaši i sredi mi kičmu za sva vremena ali opet svatko zna

teta berta meni se vise sviđa sto nema posjeta kad ko hoće jer je u staroj bolnici samnom na ginekologiji lezala cura koja je toliko paničila da joj je muz dolazio u 3,4 sata poslije ponoći da sam doslovno bila pop....

Za sva pitanja jesam ali ako ste u mogućnosti pitajte i pacjentice koje se tu zadese a ne samo dr jer nevjerujem da će vam bas dati odgovore na sve.u svakom slučaju sretno

< Poruku je uredio luna77 -- 8.7.2009 17:13:04 >

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 323
8.7.2009 17:38:18   
marinčii
luna77 neznam kako se zove sestra koja je bila..nako starija je ima smeđu kosu do ramena..i baš mi je bila uredu..kod mene su otkucaji srca 120 ..znači neće porod još...user posted image a od doktora mi je bila vajdana..

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 324
8.7.2009 20:13:11   
luna77
višnja je sestra mislim ili senada ,vedrana i sanja su mlađe a nije bitno sto su 120 ako su onako uvijek oko 120 moguće da hoće jedino ako ide onaj raspon 120-160 onda neće ako je od 120-125-130 onda bi moglo brzo.neznam jesam li ok objasnila uglavnom ako je onako miran CTG kazu da je porod tiu negdje .a kakve su kontrakcije ona donja linija ravna ili ima "skokova"

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *