Dalila Sa
|
IZVORNA PORUKA: remzy da i ovdje sto napisem e ovako posto ja neradim i kod kuce sam ,tako da mi netreba teta cuvalica,ali kako mi muz radi na Bjelasnici ,7 dana je gore a 14 odmara,a Lamija mi krenula u prvi razred,tako da tu imam jednu djevojku koja vodi Lamiju u skolu ,samo to vrijeme dok je muz van Sarajeva i mi joj placamo 10KM po danu,ona samo primi Lamiju iz kuce odvede je do skole i vrati je ,i to je sve... Ja ,licno, mislim da je to malo poskupo,hanume sta vi kazete Draga Remzy mislim da je to malo skupo evo zašto,moja prijateljica za 200km vodi u školu dvoje djece (jedno drugi a drugo četvrti razred) i vraća kući, nisu uvjek ista smjena,radi po kući,znači čisti,pere,pegla i svešto joj ta žena kaže da uradi,i po potrebi čuva bebu od godinu dana kad nije kod nane,a zna se češće desiti.A još da napomenem da je zna zvati i subotom i nedeljom kad joj trebaju gosti doći da raspremi kuću i opere. Meni je ovo pravo izrabljivanje,ali moja prijateljica ne sluša šta joj mi govorimo,ona je malo stidna i povučena pa joj bezveze reći da joj malo plaća. Ma tako je to,uvjek se nađe budala za iskorištavanje. Uh odoh ja sa teme,izvinite,al mi je malo žao i krivo