|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
22.6.2009 11:37:07   
Amela83
Jooj draga, ma rado bih došla na kaficu! Ali kako da dođem sama s bebijem? Strah me da ga ostavim samog pozadi u autu!user posted image Suviše je maji miško. A nama treba minimum 20-ak min do grada. Al ako budem dolazila, zovem vas obavezno!

Mamina sreća *09.03.2009*

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 526
22.6.2009 12:38:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Enisa,pogledala sam slike,Sara ista mama user posted image prava princezica,a Benjamin med medeni,ljubni one obrazcice za nas.

sahara, nunichi hvala vam user posted image  i vi ljubite krofnice male.  user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 527
23.6.2009 11:46:21   
HannaS
Evo i nas malo ovdje..Dino je dobar ovih dana,dojim ga i dohranjujem i kada je sit sav je veseo,al cim ogladni vristi kao velikiuser posted image a hB ima glas kao velika beba,kuca se trese kad on placeuser posted image Svaki dan mi izgleda drugciji,mijenja se,poceo se i smijat...ma joj meni srce kao budeva.A sta nas jos ceka... user posted image user posted image

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 528
23.6.2009 13:41:21   
Anoniman
HannaS, bas mi je drago da je mama sretnauser posted image , i sama sam ti takva kad mi se smije onda bih je pojela koliko je slatkauser posted image , ali bogami je pocela pokazivati znakove ljutnje i bijesa, dosad je bila prava mirnica,a sad nema sanse da je prevarimo,hihihi, ako je usamljena odmah vristi da neko dodje da joj posveti paznju, mislim jos ne prica user posted image user posted image user posted image user posted image ali to ja tako tumacim

pozdrav

(odgovor članu HannaS)
  Neposredna veza do poruke: 529
23.6.2009 14:03:17   
mnn
evo i mene maloovdje, maleni spava.sad imamo ritam i napokon smo zadovoljni.kako ste mi vi?

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 530
23.6.2009 14:06:19   
Anoniman
i ovaj moj prava ljutica, počela mu pomalo davati jabuku i ne može da čeka, sav se zacrveni od muke i vrišti dok ja uzmem jabuke u kašiku-buco moj...imam osjećaj da će otimati od djece sendviče u školi user posted image user posted image user posted image . Majko moja na koga mi je dijete ja i muž dvije žgolje.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 531
23.6.2009 14:47:55   
Anoniman
imam osjećaj da će otimati od djece sendviče u školi . Majko moja na koga mi je dijete ja i muž dvije žgolje.

hahahahaha, breskva i kod nas isto,ja se pocela zezati da je vec dobila celulituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mali zdero pero,

mnn, mi smo super, eto vidis da sve dodje na svoje,znaci malo si odahnula
idete li na plazu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 532
23.6.2009 16:41:25   
HannaS
Ahahaha zene drage i ovaj moj moze pojest za dvije bebeuser posted image user posted image stalno gladan.Kao sto rece Breskva,ja i muz dvije zgoljeuser posted image user posted image a dijete...masalah
Sahara draga sad smo super,uhodali se pa nam je puno lakse a i ljepse.Dindili mi je kao medicuser posted image user posted image user posted image
mnn pozdrav tebi i tvom Aleksandru

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 533
23.6.2009 17:50:10   
Anoniman
HannaS, super da ste se uhodali, ma vidis bona koja je uzivancija,jos cemo se dogodine dogovarati kad cemo nove bebe pravitiuser posted image

pusa Dini, moramo se prosetati da vidi Ajna tog momka user posted image

(odgovor članu HannaS)
  Neposredna veza do poruke: 534
23.6.2009 19:02:57   
mamin_zivot
Zdravo drage moje mamice...
Mi se zelimo pridruziti Clubu Bebe 2009...
Moje ime je Ali, rodjen sam 16.06.2009.-14:55h, 3600g i 53 cm.
Moja mama ce vam prenositi kako ruckam, spavam i sve ostalo vezano za mene. Mozda ne cesto jer ja zahtjevam jakkkkoooooo puno paznje, ljubavi i vremena, ali ja sam POSEBAN i ne mozete mi zamjeriti.
user posted image na razumijevanju.
user posted image
user posted image

16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!!
01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina.
Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 535
23.6.2009 19:10:59   
mamin_zivot
Stigoh do cilja hB, rodila sam svog sina.user posted image
Od prvog dana rodjenja dojimo, tako smo i nastavili kad smo se vratili u svoj lijepi dom. Sad za sad se budi svaka 2-3 sata, na svaki "user posted image " mog bebaca topla sika je spremna. Mazimo se i volimo neizmjerno, sretni smo i uzivamo. Pupak je otpao danas tj. user posted image dan. Pravi sam lijepi decko, mali garo mamin.
user posted image

16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!!
01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina.
Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**

(odgovor članu mamin_zivot)
Neposredna veza do poruke: 536
23.6.2009 19:31:14   
Anoniman
dobro nam dosli oboje, bravo za mamu i mi dojimo, pa eto javljajte nam se

pusaaaaa

(odgovor članu mamin_zivot)
  Neposredna veza do poruke: 537
23.6.2009 19:46:33   
Anoniman
neka nas bude u što većem brojuuser posted image user posted image user posted image , topla dobrodošlica Aliju i mami. Evo jedno srce od nas
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 538
23.6.2009 21:45:49   
mnn
sahara, ma sve je došlo na svoje pomalo.sad smo se uhodali panam je puno lakše a maleni jede puno..več sad ima 5900 a tek mu je 1,5 mjesec.miš mamin voli jesti.baš na koga je to se i ja pitam...ma na tatu je.user posted image  HannaS ne idemo na plažu, hladno je, kiša pada tako da ne idemo ali hočemo kad opet zatopli.ovo nas vrijeme baš izludjuje..malo je toplo pa hladno..

šaljemo vam pozdrave, idem sad pod tuš i spavati.maleni spava, nadam se da se neče brzo probuditi.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 539
23.6.2009 22:16:34   
HannaS
IZVORNA PORUKA: sahara

HannaS, super da ste se uhodali, ma vidis bona koja je uzivancija,jos cemo se dogodine dogovarati kad cemo nove bebe pravitiuser posted image

pusa Dini, moramo se prosetati da vidi Ajna tog momka user posted image

Sigurno se zezasuser posted image prvo da zaboravimo ovaj porod pa tek onda cemo o tome user posted image
Cek samo da postavim koju slikicu od mog Dine,pa da vidite kakve zavodnicke okice imauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 540
23.6.2009 22:21:50   
Anoniman
ma naravno da se zezam, ali ko zna, vidjet cemo iduce godine kako cemo rzmisljati

hajde postavi da vidimo Dincija

(odgovor članu HannaS)
  Neposredna veza do poruke: 541
24.6.2009 17:03:19   
HannaS
Sahara draga,eno ti slike na pdf "slike nasih beba" pa vidi mog Dincija.A vase slikice???Ima li ih gdje?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 542
24.6.2009 17:28:36   
Anoniman
Ja mislim da mom Andreju nicu zubiuser posted image ...ima ama bas sve simptome od bljuvanja, nervoze, guranja ruke (tj.sake), nervozno cuclanje flasice (na jednu pa na drugu stranu)...ma ludilouser posted image

(odgovor članu HannaS)
  Neposredna veza do poruke: 543
24.6.2009 17:41:17   
Anoniman
I kod mog je tako al nigdje zubića još user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 544
24.6.2009 17:45:10   
Anoniman
koliko je tvom sada? Andrej je napunio 3 mjeseca 17-tog. pa sve kontam da mu je jos ranouser posted image ja sam tek s 10 mjeseci dobila prvi zub

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 545
24.6.2009 17:48:08   
noaa
Moja Noa je 16-og napunila 3 mjeseca ima iste simptome kao Andrej,ja sam joj mazala calgelom i lakse joj je manje je nervozna.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 546
24.6.2009 17:49:17   
Anoniman
HannaS, masalah vidjela sam ti Dinu,pa pravo je napredna beba, a sto sam tek ozbiljan user posted image
nema nasih slika, mm i ja ti to bas i ne volimo javno prikazivati,hahahhahaha,samo da se pohvalim da smo mi dobili cupavu, garavu curicuuser posted image

eh,vidim prica se o zubima,ma i ja sam to pomislila,ali kontam rano je,ali evo non stop je ruka u ustima i voda joj curi, malo je i nervoznija nego inace,mozda ti predznaci krenu puno ranijeuser posted image

(odgovor članu HannaS)
  Neposredna veza do poruke: 547
24.6.2009 17:57:13   
Anoniman
rece mi kuma da ima nekakav gel da utrne zubno meso (naravno malo...bas za bebe) pa kontam da mu to kupim ako su zubi...u petak idemo na vakcinaciju (ovu sto ih nisu imali) pa me strah ako mu zubi izbijaju da ne bude jos gore...tj. da mi ne dobije temperaturu...valjda ce ona pedijatrica skontati jesu zubi upitanju ili nesto drugo

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 548
24.6.2009 17:57:38   
Snjeguljica
Evo pošto ja imam bebu od tri mjeseca i petnaest dana, a znam ponešto i o razvoju djeteta, znam da bebe oko trećeg mjeseca doživljavaju skokove u razvoju, koji različito traju kod svake bebe, jer svaka beba je posebna. Traju od nekoliko dana do par sedmica. Tada se javlja povećana nervoza kod bebe, beba češće jede, manje spava. To što manje spava po danu je normalno, jer se beba razvija i zainteresovana je za svijet oko sebe. Takođe, to što je bebi ruka stalno u ustima znači da tako bebe upoznaju svoje tijelo, i mnogo im je draže da cuclaju svoju ruku nego dudu varalicu. Ja svojoj bebi nikada dudu nisam dala i mislim da joj ne treba.
A i kad po noći ne spavaju, i to je normalno kad su u pitanju razvojni skokovi, jer predstavljaju razvojne krize.

< Poruku je uredio Snjeguljica -- 24.6.2009 17:58:26 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 549
24.6.2009 18:19:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Snjeguljica

Evo pošto ja imam bebu od tri mjeseca i petnaest dana, a znam ponešto i o razvoju djeteta, znam da bebe oko trećeg mjeseca doživljavaju skokove u razvoju, koji različito traju kod svake bebe, jer svaka beba je posebna. Traju od nekoliko dana do par sedmica. Tada se javlja povećana nervoza kod bebe, beba češće jede, manje spava. To što manje spava po danu je normalno, jer se beba razvija i zainteresovana je za svijet oko sebe. Takođe, to što je bebi ruka stalno u ustima znači da tako bebe upoznaju svoje tijelo, i mnogo im je draže da cuclaju svoju ruku nego dudu varalicu. Ja svojoj bebi nikada dudu nisam dala i mislim da joj ne treba.
A i kad po noći ne spavaju, i to je normalno kad su u pitanju razvojni skokovi, jer predstavljaju razvojne krize.

interesantno...nisam to znala...hvala na infuuser posted image

(odgovor članu Snjeguljica)
  Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Moderatori
veeseelaa

imam pitanjce za vas, vršite li ispravke svojih postova, brisanje i sl jer vam je ta opcija omogućena? pri tom ne mislim kad ste ot neg ste se pokajale što ste nešto napisale... naravno mišljenje ostalih je...

Ne (80%)

Da (20%)

Broj svih glasova: 172

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *