Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 8.6.2009 12:17:03
garica87
hej drage moje evo da se i ja malo javim, nije me duze bilo jos uvijek nema nista novo, radimo jos uvijek na nasoj prvoj i eto, trebala bi dobiti negdje polovino sljedece sedmice, ali bas tad smo na moru zato se jos vise nadam da je necu dobiti malo smo se opustili i radujemo se na odmor, nismo puno razmisljali o .. pa eto sad da vidimo jel vrijedi sta hehe pozdrav svima vama
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 9.6.2009 8:47:13
garica87
hvala vam puno vidjet cemo jel to pravi recept za .. ako uspije probajte i vi hehe malo je cudno ali stvarno samo necu da dobijem sljedece sedmice zbog mora , znate i same kako je to neugodno hehe javljam vam se cim se vratim, ili ako gdje nadjem pc sa internetom jos jednom puno vam hvala na lijepim rijecima i cujemo se.. cmokic svima
Off topic ste, ovo nije tema namjenjena razgovorima o svemu i svačemu,pogubiše se dragocjene informacije ovako pricu nastavite u Čekaonici --->link čekaonica
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 12.6.2009 20:09:23
nea 1981
hello! Evo i ja da se malo pridruzim. niste vi ni malo alarmantnog stanja, koliko sam ja. Vec 4 godine uzaludnog truda, ali nista. i ja imam histericne napade kad dobijem vjesticu. tako mi je vec par godina, zamislite??? ali veliki sam optimista, iako smatram da je stres najveci blokator, a ja ga imam u svom zivotu na pretek... i dalje pokusavam, uvijek mislim da ce bas ovaj put upaliti, ali ne upali, na zalost. eto vidimte, sve ima gore od goreg. ali, moramo dalje...
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 13.6.2009 13:44:24
lavita
nemoj da mi se sikiras i budi vesela neka drugi ne vide tvoju tugu a ako bogda docice i nase vrijeme kad ti bude tesko sjeti se da se ja borim 6 godina iali drugi to niti vide niti osjete pa ipak ocekujem svaki mjesec poljubac i glavu gore mala cao
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 13.6.2009 16:28:11
ledy blue
ej cure a zasto nam se ne pridruzite u cekaonici, tamo neobavezno razgovaramo o svemu.... a naravno i o problemima , jer tamo su sve same trudilice i neke trudnice ...
NEA1981 i ja se trudim 7 god,nisam jos odustala...
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 13.6.2009 21:33:28
mina minka
zna li nako kad treba kupit test odnosno kasd se moze testirat.posto sam ja danas kupila a 32 mi je dan i negativan je a ja se ipak nadam da nije mozda prerano.sta vi mislite grudi me bole i presto me boljet stomak i spava mi se i tako da ne znamm ni sanmma
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 13.6.2009 23:33:31
lavita
test kod nekih zena pokaze vec nakon 10 dana poslije zaceca a ako ne dobijes za 2 dana ponovi ga ponovo pa ako bude super a ako ne javi se odmah svom ginekologu pozdrav i drzim ti fige