|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
10.6.2009 22:09:38   
Anoniman
E hvala ti na toj informaciji. Nadam se da je na sestru user posted image , i ona je od prvog dana spavala čitavu noć al je zato po danu bila aktivna užas user posted image  pa bi se ja naveče srušila kao da me neko čekićem u glavu spuca user posted image . Dolazi nam patronažna, e sad ne znam da li bi to ona mogla uočiti user posted image . Baš ću je sutra pitati.
Šetate li ti i tvoja princeza? Ja jedva čekam da dođemo do te faze user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 426
10.6.2009 22:13:55   
Anoniman
Draga Sonja moj Alim će tek sad na snimanje kukova u petak a 5-ti mu mjesec. Bili smo sa 3 mjeseca na pregledu i hB sve je u redu ali et kao radi se i taj UZ.

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 427
11.6.2009 9:21:13   
Amela83
Mi idemo 7.7. na taj UZ. Amar ce imati nepunih 4 mjeseca. 

Mamina sreća *09.03.2009*

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 428
11.6.2009 9:29:14   
Nunichi
Amela bonicko pa gdje ste vas dvoje? user posted image

(odgovor članu Amela83)
Neposredna veza do poruke: 429
11.6.2009 9:39:22   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Sonja

uh zeno sto se ti napisauser posted image
morala sam 3 puta procitat da skontamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma cudno mi bilo svi pricaju da su isli da snimaju kukove sa 1-2 mj. a meni dok. nista nije rekla kad smo sad bili na vakcini...
zato cu ja sama pitat kad ga budem opet vodila u julu....
eee sta bi ja bez forumauser posted image nebi mi djete snimalo kukove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala nuni puno...ljubimo vas ja i pile moje

evo proljepsa se vrijeme ....trebamo u setnju zeno dragauser posted image

Ma znam svasta ti napisa,to ja tebi da ti ne lutas... Javi se setacemo jasta.
Eno vec sam te spominjala tamo na temi kafica...jubi mi Adina puno.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 430
11.6.2009 11:40:59   
Anoniman
enisice, ma hB da me nisi pogresnio shavatila, jer sam ti samo htjela naglasiti vazznost cesceg dojenja kod male djece, i zbog zutila a i zbog tezine, jer sve to moze poslije biti prepreka za vakcinisanje, kod nas je barem takav slucaj, ali ja se nadam da ce Benjamin biti zdrava i poslusna beba, voli li ga seka, je li ljubomorna?
a mi setamo kad tata ne radi, a kad je na poslu onda smo u kuci,sta cu kad su nam teska kolica,smrc a nemamo lift

pussssaaaa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 431
11.6.2009 11:49:37   
Anoniman
Aaaaa žene čuj da je pogrešno shvatim user posted image  Hvala tebi na toj informaciji. Baš sam ga zagledala user posted image  ima onu bebansku rozkastu boju. Sinoć je slabo spavao, nije imao grčeve hB nego se dijete valjda napajkilo i lijepo me gledao čitavu noć user posted image user posted image . Sara nije ljubomorna na naše veliko iznenađenje. Super ga je prihvatila user posted image .
A joj jest ti to nezgodno za lift user posted image . Na kojem si spratu? Ljubi princezu soju.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 432
11.6.2009 12:04:57   
Nunichi
Vidi Benjaminove mameeee... E kako mi je samo drago sto si tako dobro prosla na porodu.
Ljubi mi to poslusno dijete,a i Saricu naravno. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 433
11.6.2009 12:22:31   
Anoniman
Evo bila nam je teta patronažna. Kaže da je sve super hB i pitam je za žuticu kaže da je dečko nema user posted image  nego da mu je eto tako naletilo da spava. Ljubi ga mama nek njemu nalijeće user posted image
Al sam je zaboravila pitati može li se to kasnije pojaviti user posted image  Kad se kod vas sahara pojavilo, nakon koliko od poroda? 
Ej Nunichi draga, kako ste mi ti i tvoja princeza? Gledala sam slike, mašala, lutka prava user posted image . BTW Benjamin nam je sa pigmentom user posted image user posted image  crni dječak, baš po mom ukusu user posted image .

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 434
11.6.2009 12:30:10   
malenaa
cao drage moje..evo da se i mi javimo n ovu temu. danas nam je mashallah 10 dana.. i vec smo dosta napredovali od rodjenja, cudo jedno...svakog jutra nesto novo..
malo nas muce grcevi po noci pa slabo spavamo ali kazu sve je to normalno, poslala sam mm da kupi onaj nurse harvey sirup kazu da je efikasan pa cemo vidjeti. mi dojimo i samo dojimo... i to nam uljepsava sve ove dane, danas cemo dobiti vagu pa jedva cekamo da vidimo kako napreduje guzara :)
enisa sara- drugarice moja, ljubi mi tog princa malog sto lici na mog dinu :) hehehe mogla sam ga zamjeniti u bolnici ha?? ej i moj je bio zut u bolnici i bilirubin mu bio na granici ,isto su mi rekli budi svaka dva sata jer to jedino pomaze,pa to sam praktikovala, sad je hvala Bogu sve ok .
bila je  i meni patronazna maloprije,vec drugi put ali joj nisam dala da ga budi jer je nekakva smotana da bog sacuva , samo prica sta je cula od nekakve pedijatrice ma ko kaseta navijena. ja joj se s vrata potpisala da ne dolazi vise. :)
bila nam je zato babica binasa iz vojne (privatno), eh nju bih svezala uz sebe koliko mi je draga i strucna ... ona je dincija okupala prvi put... i dala nam par korisnih savjeta -dusa moja.
i jos nesto... ima li iko savjet kakav za ove male grceve bezobrazne????
ljubim vas sve puno i cmoka i od moje mrvice... posebno sa enisu  i malog benju
kissssssssss
p.s. i za saru naravno :)

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 435
11.6.2009 12:30:40   
malenaa
zaboravih pozdraviti puno saharu i njenu ljepoticu punooooooooooooooooooo.....

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 436
11.6.2009 12:33:16   
malenaa
opet ja...
interesuje me kako vi drage moje oblacite novorodence po ovom vremenu u kuci??? kod mene je prevruce i babica kaze samo lagani bodic kratki rukav sve ostalo nek je golo... a mene sve strah da se ne prehladi :(

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 437
11.6.2009 12:37:27   
Anoniman
upravo tako...nemoj pretopljavati moze ti temperaturu dobiti...ja svom obuce gege koje su kao bodi ...kratkih rukava i bez nogavica...skinem mu i carape e jedino kada osjetim da su mu stopala hladna opet mu carape navucem

(odgovor članu malenaa)
  Neposredna veza do poruke: 438
11.6.2009 12:47:04   
Anoniman
a sad citam da je tvom tek 10 dana...ma ja bi mu samo gege pamucne, tanke....i to je to...ali mozda njemu dugih rukava i nogavica posto je bas mrva...

A da jos pitam...Binasa je li crna ili plava? imaju dvije u vojnoj obje su za pet...i crna (zapravo smedja) lijepa zena i plava a ja sam ovu plavu prozvala senada ...ona je mene porodila...e zasto ja nju citavo vrijeme zovem senada boga pitaj...sada vise nisam ni sigurna da se tako zena zove jer vidim da je niko ne spominje na ovom forumu pa kontam da ja u onom bunilu nisam njoj izmislila  imeuser posted image user posted image user posted image ...ona je plava, kratko osisana i veeeeeeeeelika u svakom pogleduuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 439
11.6.2009 13:20:47   
Anoniman
Hej drugarice, jeste vala mogle smo ih zamjeniti, baš su isti user posted image . Mi smo imali onu noć kad smo izašli grčeve, baš intenzivne i evo kako dani prolaze, sve manje i manje hB. Noć uglavnom prespava, da kucnem u drvo user posted image . A za taj sirup, pogledaj ima tema grčići kod beba ja mislim da se on daje tek od navršenog mjeseca a kapi mislim od 10 dana.
Što se tiče oblačenja, kod nas je sve tanki pamuk dugih rukava i čarapice jer smo mi u prizemlju kuće pa je baš ugodno, uopšte nije toplo. Eh sad ako je kod tebe vruće u stanu, možda ga i možeš laganije obuči.

Naša patronažna je super, mlada žena, baš sam zadovoljna sa njom.

dadada, mislim da nisi fulila, Senada je krupnija i plava babica. Bila je onaj dan kad sam ja izlazila. Valjda je to ta user posted image  A mislim da ima i crna Senada user posted image , na paž ošišana, ona je mlađa i baš je super!!

(odgovor članu malenaa)
  Neposredna veza do poruke: 440
11.6.2009 13:45:53   
malenaa
binasa je krupna plava zena na paz osisana... i predobra osobaaaaaaa a i profesionalac u svom poslu...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 441
11.6.2009 15:52:54   
Anoniman
e pa sad me zbuniste...elem mene je porodila krupna, plava s grckim profilom user posted image ..al' ona je sva...jaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaa brate...pravo fina...k'o da mi je majka tako se prema meni odnosila

(odgovor članu malenaa)
  Neposredna veza do poruke: 442
11.6.2009 15:58:13   
Anoniman
user posted image

vako nekako

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 443
11.6.2009 16:00:39   
neki
Heh ja mislim da je to Binasa,ma dusha pravauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 444
11.6.2009 16:02:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: neki

Heh ja mislim da je to Binasa,ma dusha pravauser posted image

e zasto ja zenu nazvah senada boga pitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...i ja citavo vrijeme...senada pa senada...uzasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 445
11.6.2009 16:05:30   
neki
user posted image user posted image user posted image Joj dobra si...Mene je nervirala Hanifa(user posted image user posted image user posted image ),zena je prespavala citavu nocnu smjenu,ujutro ustala isto ishavijescenauser posted image user posted image user posted image Amira je meni pomogla najvise,i naravno Majdauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 446
11.6.2009 16:07:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: neki

user posted image user posted image user posted image Joj dobra si...Mene je nervirala Hanifa(user posted image user posted image user posted image ),zena je prespavala citavu nocnu smjenu,ujutro ustala isto ishavijescenauser posted image user posted image user posted image Amira je meni pomogla najvise,i naravno Majdauser posted image user posted image user posted image

a kako se zove smedja na paz...isto negdje godina kao i "senada"user posted image ...pravo lijepa zena

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 447
11.6.2009 16:09:19   
neki
Znam jedino Majdu,mislim da je to ona kako si je opisala,a i Hanifa ne izgleda lose(ozbiljno kazem)...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 448
11.6.2009 16:10:38   
Anoniman
e moze biti da je majda...pravo blaga

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 449
11.6.2009 16:11:16   
neki
Bas takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

druzenje

da li se sa ostalim forumasicama druzite privatno, tipa posjeta po kuca ili sastajanjem u gradu sa djecom,shoping ili po FB ili samo na RR

poznajem vecinu pa se druzimo i u privatnom zivotu (56%)

imam neke na FB pa smo tako u kontakt (18%)

ne, samo po RR se dopisujemo (26%)

Broj svih glasova: 138

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *