Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
iz Tuzle sam. Hvala na info ! Stranicu za Bimaco sam imala ali nemaju cam kolica... super kad ima u Sarajevu, sam bezveze je što je kod nas online kupovina tako slaba, ja ne bih išla po vrućinama u Sa nego bih fino naručila ali šta ćeš ...
iz Tuzle sam. Hvala na info ! Stranicu za Bimaco sam imala ali nemaju cam kolica... super kad ima u Sarajevu, sam bezveze je što je kod nas online kupovina tako slaba, ja ne bih išla po vrućinama u Sa nego bih fino naručila ali šta ćeš ...
a da kontaktiras vigros-visoko ,pa pitaj gdje imaju još prodajnih mjesta.ne vjerujem da imaju samo ovu u sarajevu,nema logike.ako budes htjela zvati,ja imam negdje broj,samo javi
Poetesa, imas Camovu radnju na Slatini u Tuzli, pored Gorenje radnje. Zove se ''Picolo''. Nemaju veliki izbor u radnji,ali se moze naruciti dosta toga, posebno brzo dodje ono sto ima u radnjama po drugim gradovima BiH. I teta sto radi je super, pravo ljubazna i sve ti objasni.
Poetesa, imas Camovu radnju na Slatini u Tuzli, pored Gorenje radnje. Zove se ''Picolo''. Nemaju veliki izbor u radnji,ali se moze naruciti dosta toga, posebno brzo dodje ono sto ima u radnjama po drugim gradovima BiH. I teta sto radi je super, pravo ljubazna i sve ti objasni.
e super, vidiš kako se može živjeti u gradu a ne znati gdje je šta Svakako ću otići tamo
Jutros u 4 sata ujutro MM i sveki su dopeljali kolica iz Sa I prekrasna su -Chicco triofix S3, zeleno-crna boja. Fantastična , cijena je sa popustom 1.270 KM
Evo sad dolazim iz merkatora, u chicco prodavnici kolica 3u1 su na popustu od 50%, umjesto 890 snizena su na 450 km, pa bujrum navalite, ja planirma da ih kupim pod hitno, samo se ne sjecam koji je tacno model, ali su prelijepa kolica i jako funkcionalna i nisu nimalo teska...
Ena 23 i ja sam gledala ta kolica, lijepa su, mislim da su težine 7,6 kg, sklapaju se kao knjiga, a uz njih dobijete i autosjedalicu sve za tu cijenu, barem su nama tako rekle prodavačice kad smo bili prije desetak dana. Na kraju ih nismo uzeli, ali za tu cijenu su super kolica
Evo sad dolazim iz merkatora, u chicco prodavnici kolica 3u1 su na popustu od 50%, umjesto 890 snizena su na 450 km, pa bujrum navalite, ja planirma da ih kupim pod hitno, samo se ne sjecam koji je tacno model, ali su prelijepa kolica i jako funkcionalna i nisu nimalo teska...
Ena, moram te demantirati, kolica koja spominješ nisu 3u1, nego 2u1. Ne dobije se nosiljka, nego samo AS. Bila sam i ja neki dan, nešto drugo sam kupovala jer sam već uzela kolica PP-ova za 1300 KM pa mi je ovo baš bilo jeftino. Uglavnom, to su narandžasto-plava kolica, ako se dobro sjećam. Eto, toliko od mene.
Ja nemogu vjerovati da su vam tako paprene cjene u Bih, nije da nemogu ali dat 1000-2000 maraka za kolica je smjesno meni....Rodica mi je pricala sjecam se prosle godine i ja sam poludila hehehe...Ja sam Gracova kolica i autosjedalicu do godinu dana platila tik 20$ manje od chiccove kombinacije jer mi je vise odgovarala autosjedalica veca tezina itd...
Drage mame, ako neka zeli unikatna kolica jucer sam vidjela jedna predivna, u mercatoru na Ilidži. Bebe confort, design by KENZO . Kolica su mrak! Sva cvjetna, doduse, za curice su.... Cijena im je cca 650 KM, nosiljka je 520 KM, a za AS nisam vidjela cijenu. Dakle, može sve odvojeno!
Meni je ta kabanica došla uz kolica (kolica sam kupila u fis-bingu), super su mi kolica al kabanicu nisam upotrijebila ni jednom, kao prvo procedura kod montiranja a i ne vozam dijete po kiši, a ako nas baš kiša iznenadi mi na taksi i bježi kući.
ja nisam dobila a nisam ni pitala za nju zaboravila otici cu i vidjeti ma ne idem ni ja po kisi al eto neki dan me bas uhvati kisa. sreca pa smo se na vrijeme sakrili
pa ja kontala da kupim sebi biciklo i da idem biciklom na posao i Lamiju da ostavljam u obdaniste tako... a posao od mene 4 km, al dok Lamiju ostavim u obdaniste onda mi bude oko 7 km tako da bih bilo dobro ;)