|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
1.6.2009 18:42:26   
Anoniman
amin,user posted image user posted image

(odgovor članu dojbinica)
  Neposredna veza do poruke: 651
1.6.2009 18:45:43   
dojbinica
hvala ti sahara od srca

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 652
1.6.2009 19:08:18   
cuvica
dojbinica....ti i ja zajedno cekamo dobre vijesti....vidjet ces da cemo zajedno da budemo user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saljem ti punoooooo user posted image

Neposredna veza do poruke: 653
1.6.2009 19:14:35   
dojbinica
cuvice, upravu si, nadam se da ćemo ti i ja prve da odogovrimo na ovu temu ''da li sam trudna'' sa da

(odgovor članu cuvica)
Neposredna veza do poruke: 654
1.6.2009 20:37:22   
medo brundo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja mislim da sam jedini pisonja ovde heheheh
ja sam jutros dobio slatku vijest heheehhe kasnila kasnila i kasnila i to skoro 17- 18 dana i eto dva testa jedan navece jedan ujutro i superiska sad samo jos doktorica pa da abd bude sve kak treba al smo se vala i izmorili i nadavali para i to beze i kad ne ocekujes opaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pozzz i puno zdravlja user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 655
1.6.2009 20:49:14   
cuvica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   medo brundo cestitam......od srca....jako ti zavidim.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu medo brundo)
Neposredna veza do poruke: 656
1.6.2009 20:51:51   
medo brundo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   heh sad se obrazujem da vidim kako cu da pazim zenicu heheehe hvala ti kad ne budes ocekivala onda te iznenadi sve hehehheheuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuvica)
Neposredna veza do poruke: 657
1.6.2009 20:55:18   
andji
Medo Brundo čestitam vam,smijem pitati koliko imate god. i jestel dugo se trudili za bebušku???

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

Neposredna veza do poruke: 658
1.6.2009 20:59:13   
ljubičica 28
čestitke i od mene user posted image  nisi ni svjesna koliko si sretna user posted image , želim ti što lakšu user posted image  i da dobiješ hairli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andji)
Neposredna veza do poruke: 659
1.6.2009 21:03:39   
lamama
I ja se pridružujem čestitkama, neka ti sve bude hairli i sa srećom, blago tebi !!!!uživaj i čuvaj tu bebušku u pupi!!!

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 660
1.6.2009 21:04:07   
medo brundo
ma moze sve heeheh meni 27 a zenica mladja godinu,,,
2,5 godine smo u braku i i eto od tada pokusavamo sve je ok i kod mene i kod nje al nije nam se nes dalo pa onda malo kod doktorice pa sam i ja malo bio doktor hehe malo davo one hcg inekcije pa nista i eto kad se sad nismo nadali jednostavno se desi bez doktorice samo sudbina .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 661
1.6.2009 22:10:29   
alex_mo
Cestitke i od mene,prvi ste u junu,zelim vam sve naj naj naj lepse u narednihuser posted image .Vi ste otvorili junsku listu,naskoro svi stizemo.Drzite seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 662
1.6.2009 22:24:03   
Anoniman
medo bruno, cestitam i da pazis svoju princezu ili cemo te izbaciti iz raje,hahahaahhahha user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 663
1.6.2009 22:37:36   
alex_mo
ne zelim razmisljati o tome dali smo ovaj put uradili user posted image .To  mi se desava samo kada sam sa vama,ali evo podelici moje (ne)simptome.Znaci user posted image ne ocekujem do kraja nedelje,od sinoc su pocele mali bolovi u sisama.Cesto moram u wc,iscedak mi je nekako obilniji i gusti.Temperatura ujutru nakon ustajanja konstantno 36.5.Za razliku od predhodnim mjesecima nemam neku gadljivost(tako mi je bilo i u prvoj trudnoci),jedina razlika koju osjecam je da od pre 10_tak dana pomuti mi se malo i zvrti.Neznam dali tu ima simptoma,pisite vi koje znate.A najsigurnije da sacekam kraj nedelje a do tada drzite mi finge.MOLIM VAS.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 664
1.6.2009 22:46:21   
dzeni_nl
Drage moje evo i mene sa sretnom vijesti, u subotu sam napokon uradila test i bio je pozitivan.

vjestice nema i nenadam joj se vise, a o simptomima da vam i negovorim, svi moguci, muka umor, pospanost bolne, natekle grudi, vene po njima iskakale, bradavice se prosirile i potamnile, pritisak u donjem dijelu stomaka i naravno gusti bijeli iscjedak kojeg je svakim danom sve vise, cesto idem u wc.

Imal koji simptom da me je zaobiso? jedino povracanje.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu alex_mo)
Neposredna veza do poruke: 665
1.6.2009 22:47:42   
dzeni_nl
medo bruno cestitke i od mene, tvojoj supruzi zelim laku trudnocu i naravno lak porod, a ti dobro da je pazis i da joj ugadjas u ovim danima.

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 666
1.6.2009 23:12:02   
Anoniman
dzeni_nl, cestitam ti i puno srece, zelim ti zdravu trudnocu

(odgovor članu dzeni_nl)
  Neposredna veza do poruke: 667
1.6.2009 23:18:03   
dzeni_nl
IZVORNA PORUKA: sahara

dzeni_nl, cestitam ti i puno srece, zelim ti zdravu trudnocu

Hvala ti puno i ja tebi zelim sve najbolje.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 668
1.6.2009 23:21:01   
malena27 RR
Dzeni sve najljepse i iskrene cestitke tebi i tm! Da imas lijepu trudnocu i svaki dan uzivate u njoj user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 669
1.6.2009 23:22:29   
lely
Draga dzeni,bas mi je drago da ti se zelja ispunila,a ja ti zelim od srca urednu trudnocu,uzivaj u user posted image
Cuvaj se i ljubim te

< Poruku je uredio lely -- 1.6.2009 23:23:08 >

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 670
1.6.2009 23:33:39   
dzeni_nl
Hvala vam puno drage moje i ja vama zelim sve najbolje.

Ljubim vas.

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 671
1.6.2009 23:44:26   
ena0002
Dzeni jos jednom cestitke od srca na user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 672
1.6.2009 23:47:23   
ena0002
Medo brundo cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image , sad lijepo pazi svoju zenicu user posted image

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 673
1.6.2009 23:54:06   
malena27 RR
Medo brundo i od mene iskrene cestitke. Sad pazi vise nego ikada svoju zenicu, inace cemo te sikanirati sa RR user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 674
2.6.2009 10:25:24   
dojbinica
medo brundo čestitam! Kod mnene je sledeće stanje, dans je trebala da stigne tetka, ali je nema!.A dva dana me bolio stomak, i neki žuti iscjedak je curio iz mene, sada me ništa ne boli, osim grudi, ali stomak i janici više ne, ne znam  šta da mislim, stvarno, da li sa ili nisam

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *