|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
8.5.2009 14:58:20   
Zoe
nur al ayna, dobro nam došla user posted image , nadam se da će ti se brzo ispuniti želja, kao i svima nama "trudilicama", ne znam šta da ti kažem na tvoju situaciju, meni takođe user posted image  kasni, jutros radila test, ništa, samo ona jedna ušljiva crtauser posted image user posted image , ništa čekat ću još par dana pa vidjet ću šta će biti: da li će doći user posted image  ili user posted image , inače ako su ti ciklusi neredovni ili si nahlađena može da ti user posted image  kasni, a ja ti držim fige da ipak bude user posted image user posted image user posted image , bila je još jedna trudilica koja je tako radila prvi test - on negativan, nakon 4 dana ponovo uradi - kad tamouser posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu nur al ayna)
Neposredna veza do poruke: 626
8.5.2009 15:06:03   
Chuchi
Nur el Ayna ti testovi nisu 100% tacni, rekla bih nisu ni 50%..
nekoliko puta mi je kasnila i po 10 dana, radila testove, jednom pokaze
pozitivno jednom negativno... ali u prvih 10 dana ionako nijedan test nije
tacan, a moguc je i poremecaj hormona. Sve mi se to desavalo , odem gin.
i sve ok, nema nista od trudnoce, ali ja ipak ne dobijam, ... ispostavi se da
se hormoni malo poljuljkaju, uslijed nervoze, nespavanja, pogotovo ako ocekujes
da ostanes trudna, pa se tada jos vise hormoni poremete... ne sikiraj se, bice kad bude...

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 627
8.5.2009 15:13:48   
nur al ayna
Hvala na dobrodošlici i na tim divnim (i dragocjenim) riječima utjehe i nade...
Pročitala sam ja ovdje raznih iskustava, pa znam da nisam ni prva ni posljednja kojoj se ovako nešto dešava, ali eto, podrška i razumijevanje uvijek dobro dođu user posted image
Nisam se gore baš predstavila kako treba, pa ću sad da dopunim nešto o sebi. Po 30 godina i muž i ja, 6 godina skupa, jedna izgubljena trudnoća prije 3 godine (9 sedmica) user posted image

Valjda me i zbog tog iskustva sad svega strah... (dugo je trebalo da se oporavim, ako sam uopće oporavljena od toga)

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 628
8.5.2009 15:17:38   
Zoe
nur al ayna imaš Čekaonicu u Maju, tamo se okupljamo mi trudilice, možda si već primjetila, a imaš i temu: Šta poslije spontanog pobačaja, naše drage forumašice koje su prošle kroz to ružno iskustvo kao i ti, ne ponovilo se više user posted image user posted image

Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu nur al ayna)
Neposredna veza do poruke: 629
8.5.2009 22:18:54   
nada1986
Hvala puno svima! Divne ste! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 630
12.5.2009 21:19:15   
merima85
Cao cure, da li mi netko moze pomoci??
grudi su mi jakoooo cvrste i teske ma kamen...a i imam ko probadanje u stomaku  a imala sam jutros ko i nekakav isjedak nekako zuto-roskasti????
I malo mi je jutros lose bilo   , da li je kome poznato??

trebam dobiti  user posted image   22.05   tek.

Da li je moguca trudnoca?????user posted image user posted image user posted image user posted image
HELLLPPPPP

(odgovor članu nada1986)
Neposredna veza do poruke: 631
12.5.2009 21:21:39   
Zoe
merima85, to bi mogli da budu prvi znaci user posted image user posted image user posted image
Nisam trudnica, niti sam bila, al koliko znam od priča trudnica i ono iz knjigauser posted image , to bi moglo bitiuser posted image user posted image
Držim fige za tvoju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu merima85)
Neposredna veza do poruke: 632
12.5.2009 21:25:37   
merima85
Nadam se Zoe da si pogodila  ma samo mi malo rano za te znakove jer trebam tek za 10 dana dobiti a i pijem Dabroston vec 2 ciklus.  Bit cemo aBd i mi  user posted image user posted image

jedva cekam nemas pojma kako bi volila. Moja radna kolegica je u 7 sedmici i jedva cekam i ja da budem.user posted image user posted image

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 633
12.5.2009 21:32:20   
Zoe
Mislim da se to blago krvarenje, pojavljuje negdje 7-i dan od začeća al nisam baš nešto 100% sigurna, ipak provjeriuser posted image

(odgovor članu merima85)
Neposredna veza do poruke: 634
15.5.2009 11:52:33   
taky
cao svima..ja sam poslednji put imalauser posted image  5 aprila...trebala sam dobiti 4 maja ali nista,onda sam uradila test i pokazao jeuser posted image ,nisam imala nikakve simptome,tek nakon nekoliko dana pocele su mucnine,sada imam vrtoglavice,bolove u grudima,nemam apetit..a da imala sam i bas jake bolove u donjem delu stomaka,kao grceve,ali mi je lekar rekao da je i to normalno...pa devojke srecno i nadam se da sam vam malo pomogla ako niste sigurne da li ste trudne....

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 635
15.5.2009 14:16:23   
Starka
Taky, čestitam , sretno i uživaj user posted image user posted image user posted image

I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala.
II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica.
III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena.
IV AIH, beta 0
V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0

(odgovor članu taky)
Neposredna veza do poruke: 636
16.5.2009 13:33:57   
dojbinica
taky od srca ti čestitam, zaista! iI ja bih tako voljela taj user posted image da ugledamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Starka)
Neposredna veza do poruke: 637
16.5.2009 13:56:17   
taky
dojbonica hvala ti puno i ne brini,ugledaces i ti svoje user posted image ,ja sam pokusavala 5 meseci i nije mi uspevalo,svakog meseca sam ocajavala i onda sam digla ruke od svega,vise nisam htela da se opterecujem i odmah nakon toga ostala sam trudna...nisam mogla da verujem,bila sam sigurna da nisam ni ovog meseca imala srece ali sam se prevarila,zato samo hrabro i bez suza i sve ce biti ok...user posted image

(odgovor članu dojbinica)
Neposredna veza do poruke: 638
16.5.2009 13:57:21   
taky
hvala svima na lepim zeljama,zelim i ja vama user posted image  i najlepsih user posted image

(odgovor članu taky)
Neposredna veza do poruke: 639
16.5.2009 15:32:30   
dojbinica
 i ja se taky nadam, da će tako da bude

(odgovor članu taky)
Neposredna veza do poruke: 640
19.5.2009 9:18:11   
taky
ma hoce sigurno,samo ne gubi nadu,opsuti se i videces mozda vec sledeceg meseca ugledas user posted image ,ja ti to od srca zelim...

Neposredna veza do poruke: 641
19.5.2009 10:26:22   
Ebb071
Pozdrav!

Muz i ja smo tek poceli raditi na bebi.
Ja sam prije tri mjeseca pocela piti folnu kiselinu, onda prosli mjesec uradila TORCH i sve ciljane brisove, smanjila unos kofeina na minimum, itd.
I onda, u svoj svojoj ludosti sam se nekako ponadala da ce iz prve da nam uspije. Zadnju menstruaciju sam imala 24/04 a ciklusi su mi 27-28 dana. Prije 7 dana sam pocela imati blage mucnine, nekad ujutro, nekad tokom dana, vrtoglavice i neke cudne bolove u stomaku. Da, pocela sam imati averziju prema odredjenoj hrani. Grudi me ne bole - bar ne nesto pretjerano. Malo su mi bradavice osjetljive, i to je to.
I onda sam juce nakon mokrenja primjetila jako svijetlu krv koja se poslije nije pojavljivala i jutros sam na gacicama imala tri smedje tackice. Sinoc sam imala bolove u stomaku. Meni je to sve nekako cudno, jer je to nisu moji uobicajeni simptomi dobivanja menstruacije. Bolove u stomaku nikad nisam imala i nikad mi se nije desilo da mi se pojavi ta neka svijetla krv i onda nista cijeli dan.
Inace me grudi razvaljuju prije nego sto trebam dobiti i groznog sam raspolozenja.
Moze li mi neko pomoci? Zna li iko sta se sa mnom desava? Jesam li sve simptome samo zbog pretjerane zelje umislila?

(odgovor članu taky)
Neposredna veza do poruke: 642
19.5.2009 13:38:00   
djevojčica
Draga Ebb071 izgleda da ti imas skoro sve simptome trudnoce. Nadam se da ces uskoro dobiti pozitivan odgovor! Puno srece!

dok čekaš,iskoristi to vrijeme i radi korisne stvari-čekanje neće biti toliko dugo a i život će biti puno ljepši............

(odgovor članu Ebb071)
Neposredna veza do poruke: 643
20.5.2009 2:06:43   
*Maki*
Ja znam da je ova pojava krvi, male količine, znak da se plod veže za matericu tj. to je sasvim normalno za početak trudnoće. Čestitam !! user posted image

(odgovor članu djevojčica)
Neposredna veza do poruke: 644
20.5.2009 7:00:27   
andddy
Isto tako je i kod mene se pojavilo malkice krvi jedna tanka linijica i poslije nista citav dan. I bio je to moj znak trudnoce, i da kafu nisam mogla nikako pit skroz mi se gadio miris kafe ...

(odgovor članu *Maki*)
Neposredna veza do poruke: 645
24.5.2009 16:39:09   
dojbinica
ja imam dva simptoma od mogućih osam da sam u drugom stanju.Otočene su mi grudi i bole me, i stalno sam umorna, a user posted image trebam dobiti tek za 8. dana, ali nekako ne vjerujem da sam  tudna, iako smo se ovaj mjesec stvarno trudili

(odgovor članu andddy)
Neposredna veza do poruke: 646
30.5.2009 1:08:56   
alex_mo
I ja se pitam dali sam trudana?Ovaj sam mjesec mjerila temperaturu,tako da prva 8 dana bila od 35.8 do 36.2,naredna 15 dana blago pokacenje do 37.0,i blagi pad oko 36.5-36.8.Pre neki dan sam imala jaki iscedak koji je bilo providan ,a sada vec2-3 beli i gusti.NEtrebam dobiti 06.06.Od simptoma imam:cesto idem u wc,neka gadljivost,ovih dana imam prevelik apetit,od danas pocele se i grudi da me pomalo bole i neznam sta jos.
Mozda mnogo razmisljam,mozda nesto umisljam,ali to za wc je tacno,a mozda i mi se posrecilo.Ima jos dana moram se strpiti i opustiti...

Neposredna veza do poruke: 647
1.6.2009 18:26:51   
dojbinica
juče me stomak toliko boli, i to u donjem dijelu , ali prvo me bočeo boluckti jajnik, što me nikada nije bolio, vještice još nema, samo neki žućkasti iscjedak, i grudi me užasno bole, sutra  NEtreba da dobijem,ali ne znam......... da ći ću ovaj put imati više sreće

(odgovor članu alex_mo)
Neposredna veza do poruke: 648
1.6.2009 18:30:40   
Anoniman
punnnooooo sreeeeccceeeee, dabogda ne dobila 9 mjeseci,pusssaaaa

Neposredna veza do poruke: 649
1.6.2009 18:32:12   
dojbinica
sahara iz tvoju usta u Božije uši, najljepšsa kletva koju sam čula, a to je od tebe , hvalaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *