lajlac
|
Mislim osobno da je prvi korak sto trebate, probajte, uciniti za sebe na putu ka oporavku, okrenite se sebi, kanite se mnogo price o tome, odmaknite se malo i od foruma, probajte, jer konstantna prica i napominjanje o tome cini da je ona tu i kad nije tu. Barem ja tako mislim. Ne kazem kada dodje "crna minuta", tada obavezno svratiti na forum, ispraznite dusu, ali ne treba virkati i onda kad ste dobro, relativno dobro. Slucajno sam danas upala, i vec strahujem o tome sta ce me Ivan pitati, strah me da me upita nesto sto sam uspjela potisnuti, sto ce mi otvoriti rane, ako me razumijete. Zvucim sebicno, ali to zelim i biti...ponekad je dobro, vrijeme je da pocnem misliti i na sebe. Sve moje postove mozete od ranije procitati, kao i postove kasnije. Sve sam prosla, bice to dobro, bicete dobro, uz Bozju pomoc, uz vjeru u sebe prije svega, okruzite se pozitivnim ljudima, radite bilo sta, pletite, gledajte serije, kuhajte, hodajte i kad ne mozete, to je pravi put. A strah...on je tu, ponekad da paralizira, a ponekad i da zastiti. Ko sto moja draga Koka kaze, ni strah nije strasan, kad ga posmatrate iz drugog ugla. Zelim vam svu srecu, ljubim vas puno i volim sve ponaosob ...