Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 25.4.2009 20:40:08
bebana27
meni je jedna komedija ostala u sjecanju jer dok sam je gledala suze su mi isle od smijeha a zove se Momacko vece.film za 10
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 25.4.2009 21:05:28
Anushka
sutra u 9 je na novoj tv bijes pod kontrolom obavezno pogledajte!!!podebljavam preporuku sa pocetka ove teme za the cube iliti kocka ali prvi dio, ovi dalje su na isti fazon pa i nisu nesto. Isto podebljavam preporuku ja cu budan sanjati predivan film. a vidim da mnoge uzdisemo za denzelom vasingtonom...
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 26.4.2009 21:57:37
scarlett
Sinoć pogledala, odličan film koji cijelo vrijeme drži pažnju. Nije loš za pogledati zajedno sa tinejdžerima, ako se ljute što im njihovi roditelji ne dozvoljavaju više slobode ( izlasci do kasno u noć, alkohol, putovanja s prijateljima i sl.). Nažalost u fimu ima borbenih scena, ali i onih koji izravno pokazuju šta je prostitucija. Tako da je najbolje da ga ipak prvo pogledate sami i prosudite da li je pogodan i za tinejdžere.
< Poruku je uredio scarlett -- 26.4.2009 21:59:19 >
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 26.4.2009 22:18:02
NANICA
IZVORNA PORUKA: scarlett
Sinoć pogledala, odličan film koji cijelo vrijeme drži pažnju. Nije loš za pogledati zajedno sa tinejdžerima, ako se ljute što im njihovi roditelji ne dozvoljavaju više slobode ( izlasci do kasno u noć, alkohol, putovanja s prijateljima i sl.). Nažalost u fimu ima borbenih scena, ali i onih koji izravno pokazuju šta je prostitucija. Tako da je najbolje da ga ipak prvo pogledate sami i prosudite da li je pogodan i za tinejdžere.
EXTRA
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 21.6.2009 11:23:01
NANICA
"Hotel Ruanda". Strasan film, odmah me vratio u zlo koje se nama desavalo . Takodjer me se posebno dojmio i film "Krvavi dijamant". Da covjek prosto ne vjeruje da se takve stvari desavaju
RE: Najdrazi/najbolji film - film za preporuciti 24.6.2009 8:21:42
Dinkica
Ja sam prije par dana gledala film, Inside Man, glumi Denzel Washington i Jodie Foster, rijetkost je da se svidi i meni i MM-u, film je stvarno originalan, odavno nisam gledala nesto pametnije a u neizvjesnosti si do samog kraja. Et preporucijem, a gledala sam i vec spomenute Taken, P.S. I love you i Memoari jedne gejse i svi su