Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 18.5.2009 0:58:11
tea lana
joj ima svakakvih boja od tirkizne ,srebrno crne,konbinacija bez smedje.A i za trudnice je super.Ugodno i prozracno,pogotovo zato jer i poprsje bude bujnije.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 18.5.2009 14:32:41
tea lana
IZVORNA PORUKA: tea lana
ova je i meni super samo po mogucnosti manji izrez,ja od sporta imam pravo misicave noge pa mi se to ne svidja.AL zato imam skoro pa iste sandale,od svadbe
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 18.5.2009 14:58:32
leli§
IZVORNA PORUKA: tea lana
ovakvih haljina ima u litlle indija na Dobrinji mislim da su 35km
gdje tacno dodje ta prodavnica? nikako ne mogu da skontam ova haljina sa slike je mraaaak... ali ako je bas fensi vjencanje, ja bih se ipak odlucila na nesto sa malo vise "konstrukcije".
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 18.5.2009 15:38:48
tea lana
ta radnja se nalazi na Dobrinji kod pijace,kada dolazite od Merkatora prema pijaci na desnoj strani prva zgrada koja je paralelno sa pijacom i na kraju te zgrade je ta radnja
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 18.5.2009 15:48:32
jassa
Mislim ...ove haljine jesu ok,ali ne svidja mi se sto ih j eprevise u gradu. Ja bih se odlucila za nesto unikatnije,npr.vecina je zaboravila da crno i usko prelijepo i pogodno za svaku priliku.Nase djevojke su zaboravile na male crne haljinice,vec oblace neke siroke modele, a ja ih ne volim
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 26.5.2009 21:49:13 >