Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 17.5.2009 20:38:57
Ilhana RR
hej znas sta uvijek izgleda dobro.. ono sto amerikanci zovu little black dress, ono ide za sve... ;)
a bil ti sasila sebi nesto za tu priliku? Moja kuma zna jednu snajdericu koja sije extra, ona cesto kod nje ode sa slikom haljine sto nose tipa J-Lo i Eva Mendez i tako ti... i izgleda ko na slici ;)
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 17.5.2009 20:42:40
manuela RR
IZVORNA PORUKA: Ilhana
hej znas sta uvijek izgleda dobro.. ono sto amerikanci zovu little black dress, ono ide za sve... ;)
a bil ti sasila sebi nesto za tu priliku? Moja kuma zna jednu snajdericu koja sije extra, ona cesto kod nje ode sa slikom haljine sto nose tipa J-Lo i Eva Mendez i tako ti... i izgleda ko na slici ;)
Na početku sam već napisala da imam u planu da sebi sašijem ovakvu haljinu
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 17.5.2009 22:31:27
neki
Draga Stella,ja mogu samo sanjati o ovakvim haljinicama,sto se moje gradje tice Manuela,ova sto je Ana Nikolic obukla je mrak,ma stvarno je fantasticna A ja cu najvjerovatnije ostati vjerna crnim pantalonama na peglu
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 17.5.2009 22:42:19
leli§
ja bih se ipak odlucila za onu crno-bijelu... ova druga je isto super ali bih za tu fansi vjencanje priliku ipak obukla crno bijelu...da razbijes malo monotoniju
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 17.5.2009 22:59:13
manuela RR
Joj,žene moje baš ste divne, ova što je Tea lana stavila i što se Maidi sviđa i meni je super samo što ja nemam tu visinu(1.68 visoka sam) da bi tako dobro u njoj izgledala,meni treba nešto kraće