Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 19.2.2017 12:13:54
Bubamara92
Dancek zenice. Manuela cestitam da je momak ziv i zdrav puno godina... Bejbibi blizi se termin... Moj je porod dobar sjecena sam velika beba...ali sve ostalo je dobro proslo oporavak brz... puko mi vodenjak do sale bolovi na minutu cetri pita napela se i zvala babicu kezu nemoj ga vratit napnem se I to bi to.. A je odusevljena bratom... Ostale zenice imate poljubac
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 19.2.2017 13:13:47
bejbibi
Eee jeste BUBAMARO i meni se blizi...SUTRA punih 38 sed aBd:) imam jak pritisak dole povremeno al nista vise ..jedem hurme i mazem se dole Cekam da se LINA I ANANAS Porode pa da ja
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 19.2.2017 20:46:44
Maca91
Vece Nesto vas nema,valjda uzivate u vikendu Ja sam se cijeli dan razvlacila po krevetu,ledja me zabolila od lezanja Je li vi imate problema suvom kozom,meni se stomak toliko ljusti da je to strasno,mazala bekutanom,pa presla na babylove mama ulje,ali nista nije bolje
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 19.2.2017 22:55:06
manuela RR
IZVORNA PORUKA: Bubamara92
Dancek zenice. Manuela cestitam da je momak ziv i zdrav puno godina... Bejbibi blizi se termin... Moj je porod dobar sjecena sam velika beba...ali sve ostalo je dobro proslo oporavak brz... puko mi vodenjak do sale bolovi na minutu cetri pita napela se i zvala babicu kezu nemoj ga vratit napnem se I to bi to.. A je odusevljena bratom... Ostale zenice imate poljubac
a ja bas pitam za tebe... Hvala I mi uzivamo a veliki bato je isto odusevljen....
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 20.2.2017 8:21:43
Mina90
Jutrooo zenice, ja sam za vikend bila kod mame, i bas smo uzivali... Sinoc me je stomak bas cudno bolio, prvo kao da cu dobiy, pa onda kao neka nervoza, a onda kao kad se prehladis pa te proljev safata...prepala samsvojim sese da nisu kakve kontrakcije. Je li se vama desavalo ? Jel to povremeno normalno u trudnoci ? Ja sam danas 25 t I 1 dan :)
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 20.2.2017 8:43:57
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Mina90
Jutrooo zenice, ja sam za vikend bila kod mame, i bas smo uzivali... Sinoc me je stomak bas cudno bolio, prvo kao da cu dobiy, pa onda kao neka nervoza, a onda kao kad se prehladis pa te proljev safata...prepala samsvojim sese da nisu kakve kontrakcije. Je li se vama desavalo ? Jel to povremeno normalno u trudnoci ? Ja sam danas 25 t I 1 dan :)
To je normalno .mene tako stalno skoro boli ...u biti svaka bol je normalna ,tipa ko menstr bolovi,nekakvo stezanje ,ko bolni jajnici ,pa kao istezanje ligamenata i slicno ...ja non stop imala takve bolove od pocetka ..sve je to ok dok god se ne pojacavaju,prestanu za par minuta i nema krvarenja ne daj Boze ...kad te zaboli popij mg i lezi
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 20.2.2017 9:59:23
Zelimo_bebu
Dobro jutro zenice moje Bubamaro neka si nam se javila sad uzivaj u mirisljavom smotuljku... Mi smo jucer bili na krstenju tako da sam ja sinoc u pola 9 zaspala kao klada...sad dorucan pa kafa... Nadam se da ste lijepo provele vikend...
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 20.2.2017 11:43:54
anandi
Dobri dan bebeljuce Ja za vikend isla malo kod svojih pa kod svekrve s kojom sam par sati sopingovala, malo je rei da sam crkla. Bebacu je svasta nakupovala...dzaba govorit puno je za pocetak, ona po svom al razumijem je, prvo je unuce pa neka je
Sad odoh na kaficu s jednom trudnicom pa na sisanje. Red je da se i ja malo sredim i dovedem u red, kosa mi je uzasna. Sreca sunce sija, ja se fino osjecam pa moze se malo i prosetat Rucak -necu pravit, sveki je napunila zdjele za 5 dana
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 20.2.2017 12:40:02
ananas_ze
O zene 4dana sam prelezala-stomacni virus Tek danas otisla ponuoutnice za nalaze pa cu s tim nalazima i ctgom do dr, e onda bi trebala znati i kad cu aBd na porod Za sad sam hB dobro, bilo mi je tesko dok sam lezala, hem se ulezala hem sam bila malaksala, temp hinjava ma uzas Bejbibi vidjeh da si me prozivala al Bgm nisam mogla tipkat Kako si ti? Kud bona putujes, zbog cega,nisam to upratila?
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 20.2.2017 12:51:44
bejbibi
Ananas bas mi je zao da te pred kraj uhvatilo..mene grlo i uho bolilo i ja sebi antibiotik uzmem ..jos kasljem ,i djeca isto .. Evo me zeno u slo ,dosla da se porodim kod svekijevaca malo ne mozemo mm i ja sami sa troje ,on puno radi pa sam vamo dosla ..isla u petak na prvi ctg ,sve ok..i tako svaki petak do poroda ...
Ja upravo sa depilacije ,frisko ocorupana htjela sam i gospoju al se nisam usudila.uradila samo bikinu zonu ( pored citavih nogu i pazuha) i bome boli pa nisam isla dalje...to cu nekad poslije poroda aBd
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 21.2.2017 11:30:06
ananas_ze
Ev mene Usisala i legla
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 21.2.2017 12:10:41
Zelimo_bebu
Evo i mene.. pokusavam uci na forum cijelo jutro nece... Dobro smo zdravo...lice mi je kao u pubertetlije puno bubuljica...svasta bas ruzno izgleda... Bejbibi ti si stigla sad je sve spremno za bebaca Ananas kako si zeno? Anandi ziva zdrava sta ima? Gdje su ostale trudnice? Nesto smo se uspavale...
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 21.2.2017 14:35:49
anandi
Evo i mene
zelimo bebu lice mi je takoder vecinu vremena trudnoce ocajno, narocito lijevi obraz...valjda kako spavam na lijevoj strani
Ja sam malo setala, usput kupila i 5 kom tetra pelena. Sad gledam po netu, narucit cu i one s dezenom da nisu sve bijele. Uglavnom dobro smo, osim sto smo iscrpljeni...malac lupa li lupa Cekamo danasnji dan da se idemo gledat
bejbibi kako grlo, jel bolje? Znaci isla si na depilaciju Ja se vama divim, pa nema te sile ko bi mene nagovorio na to jedva ocopam i obrve
ananas zao mi je sto te tako pred kraj uhvatio virus.
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 21.2.2017 16:25:58
Lina85
Dan zenice Evo i mene i dalje u jednom komadu .Meni je D bio Bolestan skoro nedelju Dana hB Danas je Bolje,ali sam zato ja premorena Bejbi,Ananas Kako se vi osecate Ostale curice
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 21.2.2017 17:29:01
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Zelimo_bebu
Evo i mene.. pokusavam uci na forum cijelo jutro nece... Dobro smo zdravo...lice mi je kao u pubertetlije puno bubuljica...svasta bas ruzno izgleda... Bejbibi ti si stigla sad je sve spremno za bebaca Ananas kako si zeno? Anandi ziva zdrava sta ima? Gdje su ostale trudnice? Nesto smo se uspavale...
haman smo vec sedmicu tu :) imam sad svaki petak ctg do poroda ..vidjet cwmo Spremila stvari sve ,samo cekam ....danas me nesto po dnu boli stomak i prepone ,jedva hodam ..al i sa A me od 7 mj prwpone bolile pa prenijela Tako da cu vjerovatno i ovo prenijeti :) M rodila na dan termina ..sumnjam da ce ovaj ranije ..bebacu dobro u pupi a meni vala dosadilo
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 21.2.2017 17:30:27
bejbibi
IZVORNA PORUKA: anandi
Evo i mene
zelimo bebu lice mi je takoder vecinu vremena trudnoce ocajno, narocito lijevi obraz...valjda kako spavam na lijevoj strani
Ja sam malo setala, usput kupila i 5 kom tetra pelena. Sad gledam po netu, narucit cu i one s dezenom da nisu sve bijele. Uglavnom dobro smo, osim sto smo iscrpljeni...malac lupa li lupa Cekamo danasnji dan da se idemo gledat
bejbibi kako grlo, jel bolje? Znaci isla si na depilaciju Ja se vama divim, pa nema te sile ko bi mene nagovorio na to jedva ocopam i obrve
ananas zao mi je sto te tako pred kraj uhvatio virus.
Grlo je sada ok hB ,proslo me ..al sam pila 3dana antibiotik.. A jesam se dep za svaki slucaj ako krenw al gospoju nisam .samo bikini zonu a vala boliiiiii tako da se nisam usudila gospoju dirati ,da se ne porodim
RE: Razgovori u očekivanju beba-FEBRUAR 21.2.2017 17:33:41
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Lina85
Dan zenice Evo i mene i dalje u jednom komadu .Meni je D bio Bolestan skoro nedelju Dana hB Danas je Bolje,ali sam zato ja premorena Bejbi,Ananas Kako se vi osecate Ostale curice
Lina ti jos 2u1 .ja mislila ti si vec gotova haj neka te jos malo :) Evo i moji bolesni,kaslju ..valjda ih prodje uskoro jer ih moram vakcinisati
A ja ti skoro svaki dan imam bolove /kontrakcije ...danas me i prepone pocelw boliti i osjecam bol po dnu stomaka i krsta ...al nista to dok ne pukne vodenjak ..mada meni nije nijednom pukao ,u bolnici su ga probijali tako da fakat ne znam kako ce ovaj put biti :) Kako god samo da dobro zavrsi aBd
Imas li tremu ti? Ja nemam sto se poroda tice al mi je zao kako cu djecu ostaviti doci ce mm al opet..A je tako mala jos :( mene stalno trazi