bejbibi
|
IZVORNA PORUKA: Mina90 Gdje ste zenice, uzivate li u snijegu ? Jutros kad sam ustala sve bijelo, snijeg pada, prava zimska idila, jedino sto muzu nije bila idila kad mu he auto slajdralo I kad je morao ga cistit, usput jos I na posao zakasnio...hehe Kod mene se beba javlja hvala Bogu redovno, tapka li tapka u stomaku hihi Ovih dana sam bas nervozitis, nesto mi svi idu na zivcrle, svekar pogotovo, a covjek me bas voli, al on sta god progovori ja bih se nesto svadjala, Boze sacuvaj! Nesto me jucer ko rebra malo boljela, jel se to nekome desavalo ? Meni je palo na pamet da see ne pomicu organi prema gore pa mozda zato, ne znam koliko je to moguce... Sto se tice objave trudnoce, ja sam odmah rekla muzu I dog se da necemo reci dok ne odem doktory prvi put, medjutim on inace nista ne zna sakrit pa je odmah rekao svojoj I mojoj mami, a onda smo saopstili dedama hehe nakon toga ko god ga je nazvo na telefon bio blizak ili ne, on je reko Mina trudna! bio je bas presmijesan To su ti draga hormoni krivi ti samo reci "ja sam trudna ,hormoni me pucaju" i pocni plakati nece ti niko zamjeriti hahaha Salim se malo ,al jesu hormoni krivi za sve Sto se tice rebara i mene povremeno zaboli ,pogotovo lijeva strana jer se vise na lijevoj vrti nekako ,pa mi stane ispod rebara valjda i gura ,sta li ...ja se tad naslonim,jastuk na ledja i popusti ...probaj tako naci neki polozaj da olaksas sebi
M 03.08.11-----> BABIN SIN ;) A 23.03.15------> MAMINA CURA ;) E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;) "Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti" Neki autor...
|