Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 12.12.2016 13:21:30
pcelica 23
oo,nije me bilo par dana savladao me virus,uzas ali sam se oporavila hB Danas smo bili na kontrosli CTG I onaj gadni pregled s prstom Dr.kaze da sam "uloziva za vrh prst" je li to znaci da sam otvorena toliko Inace,sve je ok po njenoj procjeni bebi sad ima oko 3100,a kaze ima on jos vremena da raste mama je ovaj put za 2 sedmice dobila 100 grama,koji se i ne pisu Eto kratki izvjestaj Usput,prepone me bole,uzasnooo Odoh sad da vas citam dok pijem
< Poruku je uredio pcelica 23 -- 12.12.2016 13:27:50 >
Pocetak borbe 2012 23.12.2015. ICSI ( Vracena 3 embriona treci dan)- 3.01.2016 pozitivan test 5.1.2016 beta < 1,0 :( 7.5.2016 pozitivan test (prirodnim putem nakon 4.godine) Beta 3146 ,O ... i konacno u decembar 2016.stigao moj princ <3
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 12.12.2016 14:18:58
eminaja
samo da vas pozdravim nesto mi milina uci na ovu temu tacno kad vas citam dodje mi da opet zatrudnim kod mene bebce slusa ali nece navecer do kasno da zaspi ii to me blago receno izludjuje jos i braco ustane pa ne znam koje cu prije uspavat p.s haman se izjadah na pogresnoj temi
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 12.12.2016 14:24:12
Zelimo_bebu
Mene stomak po dnu boli...sinoc sam se probudila sa bolom kao ono kad dugo trpite na wc piskit a ja ne trpim jer se bojim ali sam valjda spavala ko top pa nisam ni osjetila da trebam na wc i sad me boli po dnu ziga kao da je pun mjehur...popila caj al ne popusta bas nelagoda neka...valjda nije nista strasno
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 12.12.2016 14:41:26
Maca91
Zelimo bebu meni se isto desilo prije 2-3 noci,probudila me ta "bol" kao da nisam piskila 5 dana. Popustilo me brzo.
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 12.12.2016 14:41:55
pcelica 23
Eminaja pa mogla si vala jos jednu ma ovdje smo da se jadamo Zelimo ne znam sjecas li se ali mene je stomak bolio konstantno,bas tako kao neki pritisak,moranje na wc ,a ne znam ni objasnit,stalno mislila prokrvarit cu! Tako da ne brines,nije sigurno nista zabrinjavajuce,koja ono bi nedjelja?
< Poruku je uredio pcelica 23 -- 12.12.2016 14:44:41 >
Pocetak borbe 2012 23.12.2015. ICSI ( Vracena 3 embriona treci dan)- 3.01.2016 pozitivan test 5.1.2016 beta < 1,0 :( 7.5.2016 pozitivan test (prirodnim putem nakon 4.godine) Beta 3146 ,O ... i konacno u decembar 2016.stigao moj princ <3
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 12.12.2016 14:53:19
eminaja
pcelice mozda mozda za 5-7 godina.... ma hejj svaku noc mi naumpadne rekoh ee vala pitanje je hocul i tad bejbibi nema nam amele i bebice sigurno uzivaju u zanima me kako je kod amele stanje i kod nje je mala razlika
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 12.12.2016 15:01:18
Zelimo_bebu
Ne znam sta je znam da ziga bas sam se prepala...popila sam i caj i skupila se ali uzalud na wc jedva nekako dotatam..i bas boli kao da sam trpila.na wc sto dana... Pcelice usli smo u desetu nedjelju...
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 12.12.2016 15:37:17
bejbibi
E hvala Bogu da je zivnula tema
ZELIM BEBU ne mislim da je nesto strasno ,samo lezi,noge gore,popij mg u prahu onaj i odmaraj..proci ce .sve je to normalno ...mene isto boli stomak cesto ..ko menstrualni bolovi ,cqk me zigne po sredini blizu pupka ,pa nekad lijevo nekad desno..ma sva sam u defektu bas me juce bukvalno probadalo .potrajalo malo al se smirilo ..bitno prelezati te bolove
EMINAJA i meni vala bas maloprije naum pala Amela heheh ...bas me zanima kako devera...ma kako god ,nema mi bijega
ANANAS pa meni termin 6.3 a tebi 5. vidjet cemo koja ce prije aBd ..samo da bude do kraja sve ok .. Btw jel tebe po dnu boli pupo? Meni je doktor rekao da je beba nisko i bas osjetim pritisak haman od pocetka 6 mj...ja idem u wc kao u 9mj..stalno mi pritisce mjehur
Hmmm ostale kako stw
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 12.12.2016 16:10:12
Andy_Bec23
Dd žene moje...
Ništa me nepitajte . Na poso me zvao vrtić pao je na coaak stola opet i razbio glavu. Vozili nas u bolnicu sa hitnom. Ja sam užas. Kiša padala, ja bez kišobrana, nisam kolica imala ostala u vrticu. Vraćali se vozim. Slikali mu glavu ja nisam smjela ući u Rentgen on vrištao. Glava mi puca, stomak me bolucka i počele su mučnine znaci bas mi je muka ajme..
Želimo bebu draga pa Di si ti? Koja si sedmica?
Eno d sad spava ja ležim i čekam jelo sad sam naručila pa da jedem ...
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 12.12.2016 18:56:24
Midnight_489
Hej ženice,evo i mene Ja i MM smo danas obavili još jednu kupnju za bebicu,pa išli u FIS,baš sam vala slatkih bodija i čarapica kupila bebi Sutra MM ide po novu TV,ova nam se pokvarila nešto,vala i krajnje je vrijeme da kupimo novu
bejbibi i ja sam naručila to gnijezdo za bebe,meni neki dan došlo,baš je super andy jao draga baš mi je žao brz oporavak maleckom ❤️ pcelice odbrojavaš li ti sljedeći mjesec,aBd stižu nama naše
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 12.12.2016 20:55:45
Zelimo_bebu
Malo se stomo smirio ali kad idem na wc boli po dnu samom ko lud.. Andy evo me zeno moja bas mi je drago da si i ti na temi...mi smo danas 9+3...idemo lagano dan za danom...zao mi je zbog djecaka nadam se da je sada bolje Drage tibe bebele vec kupuju za svoje mrvice
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 12.12.2016 21:25:45
ananas_ze
Bejbibi vidjet cemo koja ce prije Andy kako ste sad? Ja sam u tim situacijama bas pribana kad prodje ja se pocnem trest Zelimo bebu i meni se to desavalo, ne brini nista strasno
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 13.12.2016 8:53:47
bejbibi
Jutro zene ,jeste se naspavale ,kako ste ?
Ja nisam bas ,sinoc mi pozlilo,povracala i zigalo me u stomaku .garant mi nesto zasmetalo fuj
Popila prolife pa mi olaksalo ..valjda me nece kakav virus uhvatiti.. Sad zasad sam ok hB
Eno mm odveo M u vrticu ,ja sa A same ..ona se igra plastelinom ,ja sjedim ..nesto bi jela a ne znam sta ..najgori mi dorucak ,tesko mi skontati uh Vjwrovatno cu kafu popit za me zasiti
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 13.12.2016 8:54:21
manuela RR
Jutric zenice. Ja evo poranila pijem drugu kafu. U fazi Sam grubih radova po kuci. Krecenje zavrsila, dovukli krevetic, kupila stvarcice za izlazak iz bolnice da iskoristim dok mi je muz name godisnjem. Imam jos neke sitnice da kupim i policu za sina I njegove knjige. Stolicu sam narucila u Ikei sutra bi trebala doc. Jedino mi jos striker za zid nije gotov a i to bi trebalo biti slijedece sed.
Andy bas mi je zao znam koji je to stres. Moj slomio ruku kad sam bila 3 mjesec trebao i na operaciju luuudnica... Samo da su nam dobro covjek sve izgura. Bejbibi jesil uzivala u Slo?
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 13.12.2016 9:00:30
Zelimo_bebu
Dobro jutro...evo i ja pijem jutarnju pa moram do firme nositi doznake...malo je bolje ali jos uvijek boli...valjda prodje danas... Nadam se da ste mi se naspavale
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 13.12.2016 9:31:06
pcelica 23
Jutro i od mene kafenisem,ocajavam i odmaram .Prepone me strasno bole,a valjda je to normalno Zelimo nadam se da ce te danas stomo prestati,uh znam kako ti je,ali proci ce,rekla sam te mene je bolio konstantno do 12-13 sedmice (mozda i duze) ahah Midnight odbrojavam draga moja i ja tako sve govorim iduci mjesec,a kad skontam da je ovoj upolovio uhvati me panika Nestrpljiva sam i samo molim Boga da sve prodje kako treba,a hoce aBd bejbibi nadam se da te nece virus,jer je stvarno uzasan toliko iscrpi,fuj! ja sam ga imala cetvrtak,petak tebi je moda nesto od hrane zasmetalo,drzim fige da se ne ponovi manuela ti pravo vrijedna sve si spremila i ja sam i divan je osjecaj pogotov kad krevetac pogledam,onda bas pozelim da sto prije beban dodje
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 13.12.2016 9:40:04
manuela RR
Pcelice i ja tek sad postajem svjesnija ovi mjeseci kao kroz maglu mi prosli a kako mi se 9 ti blizi nekako i jedva cekam a pomalo me i strah... Sve mi se izmjesalo...
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 13.12.2016 10:09:16
bejbibi
PCELICE normalno je da te prepone bole u zadnjem mjesecu :) ne brini ,sve je ok ...to se beba haman smjestila :) Eto jos malo tebi bebice :) Vidim na spisku ti prva mashaAllah :)