Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 4.12.2016 11:39:59
Midnight_489
lejla pravo kažeš,već mogu početi odbrojavati jedva čekam da prvi put dotaknem svoju mrvicu Kako brzo vrijeme proleti... A što se tiče ručka,ja danas planiram rižu sa piletinom i salatom valja mi otići do mesare i do radnje,sreća pa je blizu,ne ide mi se nikuda po ovakvom hladnom vremenu manuela i ja ti preporučujem Zidne dekoracije Dali samo kucaš na Fb-u i naći će ti.
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 4.12.2016 12:08:16
Daj daj
Lijep pozdrav svima od jedne stare članice foruma :-) Kad god pogledam spisak termina vidim da nedostaje termin u aprilu :-D Možete i njega popuniti. Po zadnjem ciklusu je 30. 4. ali obzirom da će ponovo biti carski rez vjerovatno će biti i ranije. Saznali smo da je dječak. A inače imam jednu osmogodišnju djevojčicu. Koliko se sjećam generacija smo sa manuelom. Tada smo bile puno aktivnije. Lijep pozdrav svima.
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 4.12.2016 12:11:32
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Daj daj
Lijep pozdrav svima od jedne stare članice foruma :-) Kad god pogledam spisak termina vidim da nedostaje termin u aprilu :-D Možete i njega popuniti. Po zadnjem ciklusu je 30. 4. ali obzirom da će ponovo biti carski rez vjerovatno će biti i ranije. Saznali smo da je dječak. A inače imam jednu osmogodišnju djevojčicu. Koliko se sjećam generacija smo sa manuelom. Tada smo bile puno aktivnije. Lijep pozdrav svima.
Dobro nam dosla draga cestitke na trudnoci ,sto lakse da izneses i sto laksi porod Javljaj nam se redovno ,a ja cu te sad staviti na spisak ;)
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 4.12.2016 12:14:47
Midnight_489
daj daj čestitam draga i želim ti laku i hairli trudnoću bejbibi ja svom mužu za rođendan znam pokloniti neke pantalone ili džemper,košulju...i njemu je rođendan u januaru
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 4.12.2016 12:18:39
Daj daj
Hvala, nadam se i ja da će sve biti ok. Danas sam 19+1. Prva trudnoća bila 2008. Prije dvije godine spontani. Za sada je uglavnom sve ok, mada skoro pa uvijek imam blage bolove u stomaku ali dr kaže da to nije zabrinjavajuće.
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 4.12.2016 13:30:37
manuela RR
Daj daj cestitke na Ja mislila jedino ja od 2008 generacije ostala Uzivaj u trudnoci I pravi nam ovdje cesce drustvo... Ne brini bice sve OK. Kako znas da ce biti CR?
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 4.12.2016 13:52:33
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Midnight_489
daj daj čestitam draga i želim ti laku i hairli trudnoću bejbibi ja svom mužu za rođendan znam pokloniti neke pantalone ili džemper,košulju...i njemu je rođendan u januaru
Pa i ja to ugl poklanjam al reko mozda imate kakvu fix ideju vjerovatno ce biti pantalone i kosulja ,il sta od odjece ...vidjet cu sta ce mu biti najpotrebnije do januara
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 4.12.2016 13:53:18
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Daj daj
Hvala, nadam se i ja da će sve biti ok. Danas sam 19+1. Prva trudnoća bila 2008. Prije dvije godine spontani. Za sada je uglavnom sve ok, mada skoro pa uvijek imam blage bolove u stomaku ali dr kaže da to nije zabrinjavajuće.
Bice sve ok aBd ,samo se opusti i ne razmisljaj negativno:) vise odmaraj,ne forsiraj se i tako
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 4.12.2016 14:40:10
Daj daj
IZVORNA PORUKA: manuela
Daj daj cestitke na Ja mislila jedino ja od 2008 generacije ostala Uzivaj u trudnoci I pravi nam ovdje cesce drustvo... Ne brini bice sve OK. Kako znas da ce biti CR?
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 4.12.2016 14:45:43
pcelica 23
IZVORNA PORUKA: lejla80
Pčelice, Midnight vi ušle u deveti.... odbrojavanje može lagano da počne Sretno drage da sve prođe najbolje moguće.
Pčelice ko što napisa Anandi, pogledaj u Azellu, stvarno ima premedenih skafanderčića, ja se zaljubila al ne smjedoh kupovati jer imam neki od starijeg djeteta...doduše imam još vremena da se predomislim
Uh,draga ja uveliko odbrojavam meni je aBd krajme decembra rodjendan,velim mom muzu ako malac pozuri par dana ranije strici ce na mamin rodjendan Ja ima 3 skafandercica,bas medena,ali pogledam mada kod nas ovdje nema bas negog izbora u Azelu Kako ste vi ovdje aktivne ja ne mogu sve da upratim svaka vam cast
Pocetak borbe 2012 23.12.2015. ICSI ( Vracena 3 embriona treci dan)- 3.01.2016 pozitivan test 5.1.2016 beta < 1,0 :( 7.5.2016 pozitivan test (prirodnim putem nakon 4.godine) Beta 3146 ,O ... i konacno u decembar 2016.stigao moj princ <3
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 4.12.2016 16:30:25
bejbibi
PCELICE pa ti si zvanicno u 9 mj MIDNIGHT ti prekosutra aBd sve je to tu ..brzo ce proci.mada nekad se zma oduziti 9mj bas zbog tog iscekivanja :) Pa Midnight sano kod tebe cura spisak nam je plav
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 4.12.2016 16:31:50
bejbibi
Mi krenuli gledati neki horor i mm zaspe upo frke 😑 ja ga odgledala do kraja ,bezze.nije strasan bio .. Evo sad hranim ove svoje pilice ,bas smo ko pticice trpaj jednom pa drugom 😏
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 4.12.2016 16:42:13
Midnight_489
bejbibi ma znam draga da se zna odužiti,ali ja sam inače nestrpljiva,ali eto izgurat ću nekako još ovaj mjesec Sad i ja gledam spisak,svi nam dečkići osim moje cure,al hajde nema veze samo nek su živi i zdravi Što se tiče horor filmova,nisu ni oni kao što su nekad bili cccc,totalne gluposti... i ja sam sinoć oko 23h baš pogledala jedan,baš pravo dosadan bio... Evo sad MM otišao u Bingo uzeti šta slatka i grickalica,a ja odo popiti kafu
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 4.12.2016 16:56:11
bejbibi
Ne samo horori vec svi zanrovi ...tako glupe filmove snimaju nevjerovatno...pogotovo sam razocarana komedijama..puno glupe price,vulgarnog rijecnika fuj ..zgrozena budem ..uzas !!! Inace ja i mm puno gledamo filmove al rijetko kad da naidjemo na neki Wow ...
Eno on i dalje spava ,ja i djeca se igramo plastelinom haj vala neka i to ,inace samo na tel vise 😈
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 4.12.2016 17:02:38
Midnight_489
bejbibi baš vala,ja baš i ne gledam TV često osim vikendom,često gledam i program TLC tu bude neke emisije o trudnicama,ali ostale su katastrofa evo sad vrtim kanale i naiđem na TLC,kad ono emisija gdje su majka i kćerka trudne u isto vrijeme,mislim stvarno... Samo uživajte