Makica31
|
Zene pozdrav, ja sam isla kod dr Mirajne Ostojic, prvi postupak VTO u aprilu i bio je uspjesan, sad sam trudna 4,5 mjeseca... Tacno je da rade brzo, nista ne objasnjavaju, velika im je guzva... sve informacije o VTO sam skupila preko foruma, a ne od dr u Mediku, nije stvar u tome koliko su oni strucni ili nestrucni vec je stvar u tome koliko je vas problem ozbiljan, ja sam za njih bila maciji kasalj, i tako su se prema meni i ophodili, i bili su ubjedjeni da ce uspjeti iz prve, kao sto je i bilo, ali to nije znacilo da meni sve to lako kroz sta sam prosla i da su mi trebale informacije. Dosta nalaza sam radila na svoju ruku, a oni su govorili da ne treba to da radim, vec da udjem u postupak rasterecena.Ja sam rekla da tako ne mogu. Izmedju ostalog tako sam i sama otkrila da imam trombofiliju i na fragminu sam od embriotransfera, a da je bilo do njih, ne bih te analize ni radila. trombofilije sam radila na Paprikovcu stecene i urodjenne privatno, ali prvo Vam treba hematolog, ne vrijedi ni sam na svoju ruku, a hematologa sam morala preko veze, jer i ona zena je rekla da je nepotrebno to da radim, ali sam ja je zamolila i rekla da moram, da ja ne mogu ici u postupak za VTO bez tih nalaza i da se pitam sta ce biti.... Znaci, oni jesu prebukirani i rade kao na traci, malo informacija daju jer je guzva stalno, ili se pomirite s tim, ili idite na drugo mjesto, ili trazite po netu sve infomracije....
|