|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - februar
18.2.2016 18:01:14   
ninuska

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: Isha

IZVORNA PORUKA: samy_lo

IZVORNA PORUKA: cauchy

Izgubili smo bitkuuser posted image user posted image
Mali andjeo nas je jucer napustio.

CAUCHY draga rasplakala si me,dva put sam imala spontani pa mi je bilo tesko,a kamo li tebi,sve je od Boga..budi jaka molim te..tako mi je zao,i tesko..uz tebe smo

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
nemam rijeci utjehe, uvijek se rastuzim i mozak zablokira
neopisivo mi je zao. zelim ti snagu da izdrzis user posted image user posted image

user posted image user posted image draga, zao mi je user posted image . Da ti dragi Bog da snage i kad budes spremna ugledas + i docekas svoje pilence. Od sveg srca ti zelim

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 651
18.2.2016 18:09:15   
Vanne
Cauchy da vam dragi Allah olaksa...pretuzno zaista...ne znam sta da kazem...

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 652
18.2.2016 18:13:22   
minie
user posted image user posted image

Draga Cauchy da vam dragi Allah olaksa dane koji dolaze.
Ljubimo te puno

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 653
18.2.2016 18:17:43   
Angelica
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 654
18.2.2016 18:28:08   
škorpija
Cauchy mila jako mi je žao, neka ti Allah olakša tvoju bol user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Angelica)
Neposredna veza do poruke: 655
18.2.2016 18:37:08   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: mama3333

vrtni patuljak molit te jel to test koji se radi umjesto amiocinteze,ako jeste gdje si ga radila i koliko kosta jer je meni dr rekao između 650-700 eura.

Ne sikiraj se unaprijed user posted image , bebe osjete sav nas stres. Pij dosta tecnosti, ako imas domaci sok od jabuke on je bas dobar za obnavljanje plodne vode. I naravno mirovanje. Mi smo terminuse, javljaj se cesce user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu mama3333)
Neposredna veza do poruke: 656
18.2.2016 18:50:44   
Beba_Bu
Cauchy , mala pticica je otišla svom Gospodaru, sad lebdi iznad Denneta. Mali džennetski ptić. user posted image
Želim ti sve najbolje,žao mi je.Bit će aBd još user posted image . Samo ti budi hrabra i jaka,odma će ti biti lakše,ne predaji se :*
Žeelim tii punoo srećee,i da uskoro dođeš opet u našu temicu user posted image .

Mi danas došli s kontrole,srećom prvu me primili ali sam doslovno CRKLA-PALA od one guzve,vrucine huh...I kad me prozva GLE čuda - nema moje doktorice neka nova..Čudna!Radiše mi prvi put CTG,nije ni pogledala onaj papirić sa otkucajima.Upita me imaš li tegobe,na što ja rekoh nemam drugih osim jak,jak iscjedak nepeckajuci,nesvrbeci, onako samo iscjedak i bol u "stidnoj kosti" dolje,karlica me rastura.
Kaže:UZV nećemo radit nema potrebe,a ni za pregledom.Dade mi vaginalete (koje nisam od huje ni kupila) i uputnicu za bolnicu citiram :"Ako slučajno krene evo ti uputnica,ti bolovi u stidnoj kosti mogu značiti otvaranje." I ustade i ode u drugu prostoriju raditi nekoj ženi PAPA nalaz.
Ja CONFUSED , gledam...user posted image ŽENO STO SAM DZABA DOLAZILA? Ali znade na kraju sestrica reć za 7 dana kontrola i 10 KM. -_-
I to je to sve ukupno trajalo 3minute..

Ja sam nadobijala odjecice,da ne znam kud cu vise sa odjecom. :D Mama se sali:"Ne moras prat robicu koja je,iskoristi i baci. :D "

Isha Andjela,kako je biti sledeci na listi? :D Imate li treeemeee? user posted image

< Poruku je uredio Beba_Bu -- 18.2.2016 18:51:28 >

.* 15.Mart.2016*.

Mejsun <3

Love at first sight. *__*

(odgovor članu Vrtni patuljak)
Neposredna veza do poruke: 657
18.2.2016 18:54:06   
Beba_Bu
Kako stavite te tickere,kad vam se pređe preko nicka da izađe pregnancy tickerr? :Duser posted image

.* 15.Mart.2016*.

Mejsun <3

(odgovor članu Beba_Bu)
Neposredna veza do poruke: 658
18.2.2016 18:59:54   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Beba_Bu

Kako stavite te tickere,kad vam se pređe preko nicka da izađe pregnancy tickerr? :Duser posted image

http://lilypie.com/

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Beba_Bu)
Neposredna veza do poruke: 659
18.2.2016 19:08:03   
Logica
Cauchy basum sagolsum..da vam Allah podari sabura ..nemam rijeci utjehe,isplaci se odtuguj dajte sebi vremena jer vam je ovaj period bas bio tezak i jedno veliko iskusenje..da vam Allah podari mnostvo zdrave i hairli djece i da ti svaka sljedeca trudnoca bude lagana..

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 660
18.2.2016 19:09:42   
Beba_Bu

IZVORNA PORUKA: škorpija

IZVORNA PORUKA: Beba_Bu

http://lilypie.com/

Znam to sve,ali kako da mi bude tu u nicku? :D

.* 15.Mart.2016*.

Mejsun <3

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 661
18.2.2016 19:14:38   
Leena
Cauchy, mila, da vam Bog dragi da sabura... Nemam rijeciuser posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 662
18.2.2016 19:18:57   
nudzejma
Cauchyuser posted image
Neka ti dragi Bog da sabura da ovo prebrodis....user posted image

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 663
18.2.2016 19:22:06   
blossom
user posted image user posted image
Tako mi je zao cauchy.. Mogu samo da se nadovezem na vec napisane rijeci utjehe.. Da vam dragi Bog olaksa u ovim teskim trenucima..

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 664
18.2.2016 19:26:29   
Mirkica
Cauchy zao mi je iskreno Allah nek ti se smiluje da to prebolis ali moras biti jaka i dalje krenuti jer bice insallah jos bebice koja ce trebati svoju mamau , saljem ti milion zagrljaja user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu blossom)
Neposredna veza do poruke: 665
18.2.2016 19:50:09   
Amani12
Draga nasa cauchy... Nemam rijeci...
Da ti Bog da mnogo snage i da olaksa.
Beskrajno mi je zao... Andjeo mali user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 666
18.2.2016 19:51:45   
bebaa
Cauchy nemam dovoljno riječi utjehe....jako mi je žao...šaljem ti zagrljaj podrške...user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 667
18.2.2016 20:09:27   
sprinter
cauchy baš mi je žao .tako sam vjerovala da će bebica se izboriti. user posted image

P 25.01.2012
I 17.02. 2015

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 668
18.2.2016 20:38:04   
mama3333
mala sa hvala ti ...ne brinem bas puno jer doktor rece da nije opasno samo pratiti,jer bebics je masala dobra super napreduje,ali kad ovako vidim sta se desava nije mi svejedno

(odgovor članu sprinter)
Neposredna veza do poruke: 669
18.2.2016 21:58:23   
mala_sa
IZVORNA PORUKA: mama3333

mala sa hvala ti ...ne brinem bas puno jer doktor rece da nije opasno samo pratiti,jer bebics je masala dobra super napreduje,ali kad ovako vidim sta se desava nije mi svejedno

Razumijem te, meni koja imam urednu trudnocu nije svejedno a mogu tek zamisliti samo kad imas neku zabrinjavajucu cinjenicu onda ti misli rade 100 na sat, a ko za inat nista dobro da pomislis. Ali vjeruj da ce biti sve uredu i bit ce tako aBd user posted image

BebaBu kad napravis tiker kopiraj link "za forume" u prozor "dodaj tiker" (naci ces ga kad udjes u moja ringeraja, podesavanje foruma, privatnost i tu zalijepi link i klikni na zapamti). Al ti objasnih user posted image

< Poruku je uredio mala_sa -- 18.2.2016 22:00:06 >

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu mama3333)
Neposredna veza do poruke: 670
18.2.2016 22:19:49   
*andjela*
Cauchy draga evo sad otvorila forum i prvo sam to vidjela...user posted image user posted image user posted image ...bas sam se rastuzila,neznam sta bih ti rekla,nemam rjeci a ni utjehe...ja sam bas bila optimisticna i nadala se da ce sve to dobro biti na kraju user posted image user posted image

01.01.2014 Mamin decak * VELJKO*

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 671
18.2.2016 22:25:50   
*andjela*
skorpija pa propisala mi je totemu pre mjesec,ja nikako da se natjeram da je kupim...sve kontam usla u deveti mozda se i porodim,al kad sam pronovila krvnu sliku ,zeljezo grozno,kaze ona popij bar jednu kutiju..kad mi je MM juce donjeo,gledam kakva je ovo droga...bas mi ne sjeda nikako ,pijem dve ampule dnevno ,ovu drugu planiram sad pred spavanje,kad legnem i zaspim kontam bice mi tako lakse za podnjeti,sad koliko je to pametno
I ja pripremila i nosiljku,dekice i stvari za ebino iznosenje,bila sam i za sebe ,al sam obukla nesto od tih stvari juce user posted image user posted image ...Ja se sad opustila,prosle sedmice cekaj,pa cekaj svaki dan ,sve spremno ,sad bas ne mislim,kad cura odluci ,svakako imamo par dana

beba bu ja sam iduca...mada nesto kontam da bi mogli i u mart preci

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 672
19.2.2016 9:42:44   
Isha
Jutro zeneuser posted image

Danas cu aBd na kontrolu i ctg, mislim da me nece gledati vaginalno, a inace nista novo nema od jucer.

(odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 673
19.2.2016 10:08:49   
*andjela*
Srecno isha
Kod mene isto nista posebno ,kao da se ne priblizavam terminu,a jos 6 dana,uopste se ne osjecam da bi se mogla poroditi ubrzo

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 674
19.2.2016 10:28:33   
Medi_87
Draga nasa cauchy beskrajno mi je zao user posted image user posted image

(odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pomoc oko imena
adissa_

Trebaju mi prijedlozi za musliamnska muska imena.Ova sam do sada skupila,koja su vam naj??

Kemal (17%)

Faruk (30%)

Dzan (18%)

Dzanan (5%)

Imad (5%)

Ali (26%)

Broj svih glasova: 198

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *