Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Re: Knjiga za citati - preporucite! 9.9.2015 17:52:28
emy24
pozdrav svima,imam jedan problem ali da nebih otvarala novu temu ovdje da pitam,hitno mi treba prvi dio knjige od Christine Luren prekrasan gad,gdje mogu naruciti da mi dodze
RE: Re: Knjiga za citati - preporucite! 13.2.2016 11:51:22
Hannica
Najbolja knjiga koju sam pročitala u posljednje vrijeme mi je "Ubiti pticu rugalicu", Harper Le, ne znam šta sam čekala sve ove godine da je pročitam. Preporučujem i "Kradljivica knjiga" Markus Zusak.
Pročitala sam i ja ibu knjigu, davno, ali mi je mnogo bolja njena knjiga Kopile Istanbula.
Hajde onda zovi kad ti dospiju takve knjige u ruke
Gradska biblioteka zakon! Ko će sve kupiti. I ako se uvijek, dok čitam knjigu iz biblioteke, pitam..... ko li je čitao prije, šta li je radio s drugom rukom dok je jednom držao knjigu?!
Pročitala sam i ja ibu knjigu, davno, ali mi je mnogo bolja njena knjiga Kopile Istanbula.
Hajde onda zovi kad ti dospiju takve knjige u ruke
Gradska biblioteka zakon! Ko će sve kupiti. I ako se uvijek, dok čitam knjigu iz biblioteke, pitam..... ko li je čitao prije, šta li je radio s drugom rukom dok je jednom držao knjigu?!
RE: Re: Knjiga za citati - preporucite! 16.2.2016 9:06:39
Angelica
Preporuka: "Osmeh za svaki dan " Jelica Greganović
Opuštena knjiga, super za čitat.
A ovu rugalicu moram kupit, ona mi je sljedeća na tapeti, sad sam na bolovanju hoću da uzivam punim plućima, možda bi mi bilo pametno učlanit se u biblioteku...Hannice kolika je članarina?
40 pravila ljubavi sam čitala u pdf formatu i nije mi nešto posebno, izgleda da ima nešto u čarima držanja knjige u ruci