*andjela*
|
Jutro,MM poranio ,ja se razbudila,ustanem skuham kafu ...kad moj V odma zamnom ,evo ga gleda crtani Blossom tako je i sa mojim kad zaspi ,nista ne cuje,al sad je problem bio sto smo tek legli,ja se samo prevrtala,pa od mene nije mogao ni zaspati ... Ayla sad sma bolje to me neka nervoza uhvatila ,pa smetam sama sebi...juce se naradila,bila mama pa mi malo pomagala,i prozore i roletne,joj one su mi bile najgore,bjele a kako je sad sezona lozenja sa vanjske strane vise crne ....Joj ti imas jos malo desetak dana i eto bebice.... Ja obe trudnoce bez problema iznjela,da ne kazem skoro trcala,u ovoj sad samo jedan dan malo se primirila,al me ovaj deveti mjesec,vec krene smarati ,i tezina i sve me nesto pritiska,nemogu se namjestiti ,sva sam teska...a sto se tice ostalog ,mogla bi desetero odnosati Mala sa jel mi se ono cini ,da si spominjala da je curica...joj najgore kad se razbole,ja samo utrpavam ovog svog,nocu se otrkiva pa mu obudem i vrecu za spavanje...samo sad da mi se ne prehladi,ionako neznam kakocu ga ostaviti...jos se nismo nikako razdvajali Cauchy joj nemogu vjerovati kakvi su svi...tacno nikoga nista ne zanima ,svi imju svoje misljenje...izdrzi draga...zbog svoje mrvice,ja se jos uvjek nadam da to moze uspjeti ....pa beba je jos mala...da sa sigurnoscu mogu utvrditi sta nema...a ja mislim da to vise nije pobacaj,vec porod ,ipak si ti u 6 mjesecu .... mozda nam se Amani dosad porodila,ne javlja se