|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
26.1.2016 12:02:17   
Beba_Bu
Hihii ,pupani je presladak :D
user posted image user posted image

Mi smo lijeni od jutros,pa i svako jutro hahah :D
Isha kupuj stvari ,moze krenut :P

Ja sam sto kaze neka u prije komentarima,da ne.ostetim previse budzet
Pomalo kypovala i tak :)
I ja.imam problema s tim kukom,al djaba tako nam je kako nam.je..Sta smo trazile to smo i dobile :)

ljubiim sveee :*

.* 15.Mart.2016*.

Mejsun <3

Love at first sight. *__*

(odgovor članu _ayla_)
Neposredna veza do poruke: 676
26.1.2016 12:17:01   
mala_sa
Eh sad javljanje i od nas user posted image

Alina mi se razbolila, od jutros slina, slajma i kaslja ko u bajci user posted image . Jos ona peka prava kad je bolesna pa satra me zivu user posted image
Kontam i ja prozora se uhvatiti i kod nas je suncano user posted image . Ugrabila sam sebi danas torbu i gumene cizmice pa imam snage i elana user posted image
Sto se tice bola u kuku i to desnom ista sam, nekad bas jedva nogu pomjerim. Ja rjesavam sa jastukom izmedju nogu, il obgrlim nogu mm, u tom trenutku sta mi brze pod noge dodje user posted image .
Hvala za lijepe rijeci na pupici, tek je poceo fino da se vidi user posted image

Meni su prva 2 puta rekli u 21 sedmici, sad je doktor rekao u 15 al nije siguran pa dok ne potvrde ne vjerujem user posted image . I prve stvarcice kupim odmah poslije tog uz kad kazu spol sa sigurnoscu user posted image .

Andjela i Ajla uhvatila vas manija savijanja gnijezda, blizi se blizi user posted image user posted image

Kako li je Cauchy??

BebaBu kutak za bebu je presladak user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Beba_Bu)
Neposredna veza do poruke: 677
26.1.2016 12:50:59   
Arijana2
Pozdrav,evo i mene ,malo sam se ulijenila sa pisanjem,ali vas citam redovno user posted image Za sada je hvala Bogu sve ok.Za 3 sedmice na kontrolu pa se nadam da ce mi reci i spol,i ako najvaznije samo da je sa bebom sve u redu aBd.
Mene su konacno u 14 toj sedmici popustile mucnine,ali sam zato pocela jesti i vise nego sto treba user posted image

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 678
26.1.2016 13:53:46   
manka
Jutro,
samo da vas pozdravim...ponekad uletim, malo iscitam al nemam bas vremena da se uvijek ukljucim.

Mi lagano napredujemo, usle smo u 33.sedmicu :)

(odgovor članu blossom)
Neposredna veza do poruke: 679
26.1.2016 14:19:50   
blossom
ayla, imam onaj trudnicki jastuk pa opet ne pomaze... Ali izdrzacemo nekako, sve za male user posted image

Arijana2, valja nadoknaditi sve sto se nije jelo do sad user posted image samo polahko user posted image

manka, masala, jos malo i dolazi mrvica user posted image

(odgovor članu _ayla_)
Neposredna veza do poruke: 680
26.1.2016 14:33:16   
mom2B
DD zenice user posted image

mi danas bili na CTGu, sve je OK, mali je danas bio bas aktivan... Sljedeci CTG za 3 dana a ako slucajno budem imala nekih predporodjajnih simptoma uradice mi i UZ i ginekoloski pregled... Ako ih ne bude onda samo CTG user posted image

Odoh se samo malo ispruziti.. .Sinoc oka nisam sklopila... Cijeli dan sam bila super ali cim se spustim u horizontalu zgaravica momentalno pocinje... Zato sam jedva CTG danas odradila user posted image user posted image

1.2.2016 D. - sreca nasa najveca :)

(odgovor članu blossom)
Neposredna veza do poruke: 681
26.1.2016 14:56:43   
cauchy
Zna li neka kako izgleda inducirani porod-pobacaj u 25 tjednu?

10.2.2016.-17.2.2016. Emrah - mamin anđeo na nebu...

You never know how STRONG you are, until being strong is the ONLY choice you have...

04.02.2018. - user posted image stigla mamina princeza

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 682
26.1.2016 17:13:36   
mala_sa
Arijana ja te definitivno razumijem, sad navali na sve sto dosad nisi ljudski pojela user posted image

Cauchy mila, ja koliko znam to je kao normalni porod, daju indukciju i ceka se da tijelo odradi svoje. Sve je isto samo sto je beba sitna pa lakse ide sam cin porodjaja user posted image .
Jesu li ti radili ubacivanje vode?? Nije valjda porodjaj konacna odluka? user posted image user posted image

< Poruku je uredio mala_sa -- 26.1.2016 17:17:48 >

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu cauchy)
Neposredna veza do poruke: 683
26.1.2016 17:44:39   
cauchy
Ubacili su mi vodu, ali onda konstatovali na uz da beba nema bubrege, a na 4D su se vidjeli. Nakon pola sata me pregledali, onda kazu vide se bubrezi, al nema mokracnog mjehura. Sutra ce me opet pregledati, ali ne daju mi skoro nikakvu sansu. Osim toga, poslije infuzije cijeli dan krvarim, a nikog nije briga.
Tacno cu da poludim.

You never know how STRONG you are, until being strong is the ONLY choice you have...

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 684
26.1.2016 17:54:49   
škorpija

IZVORNA PORUKA: cauchy

Ubacili su mi vodu, ali onda konstatovali na uz da beba nema bubrege, a na 4D su se vidjeli. Nakon pola sata me pregledali, onda kazu vide se bubrezi, al nema mokracnog mjehura. Sutra ce me opet pregledati, ali ne daju mi skoro nikakvu sansu. Osim toga, poslije infuzije cijeli dan krvarim, a nikog nije briga.
Tacno cu da poludim.

Možeš li nazvati onog svogvdr. Balića, objasniti mu situaciju i zatražiti savjet

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu cauchy)
Neposredna veza do poruke: 685
26.1.2016 17:59:49   
Vanne
Cauchy moj ti je savjet da ne oduatajes dok bebi kuca srce...bubrezi i mokracni mjehur se teze detektuju na uzv jer beba nema vode,nije pila i nije dospjela do tih organa,a i da ih stvarno nema to bi se prije vidjelo,valjda si radila fetalni skrinig,ne mogu organi tek tako nestati...nemoj da se sikiras,lezi,odmaraj,i dok bebi kuca srce nije nista gotovo...
Valjda ce ti dati injekcije za sazrijevanje bebinih pluca za slucaj da dodje do poroda...da se barem s te strane osiguras...nadam se da ce sve ispasti dobro...

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu cauchy)
Neposredna veza do poruke: 686
26.1.2016 18:24:55   
mala_sa
Cauchy draga, i ja bih kao i Skorpuja zvala onog dr Balica. Ako nista on je bar izgledao strucan a i upucen je u situaciju. Imas li ikakvu vezu, da te neko bar pripazi, i odradi te preglede ljudski user posted image user posted image ?

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 687
26.1.2016 19:34:21   
cauchy
Cujem se ja sa njim, trenutno nije u BiH, ali ne moze ni uticati na ove majmune ovdje. On je siguran da je beba bila ok.
A ovo vam moram ispricat, pojadat se, od tri sata krvarim, promijenila 4 uloska, i svo vrijeme trazim da me se pregleda.
Na kraju dodje jedna nadrkana krava, izgalami se posteno na mene, kao jedino me moze odmah u porodiliste i prekinuti trudnocu. Jos me natjera da pred tri zene u sobi izvadim ulozak iz gaca, pa galami, nije ovo nista...kakvo krvarenje, itd.
Ostala sam bez teksta.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 688
26.1.2016 19:41:26   
ney75
Draga cauchy zao mi je sto takvo nesto prozivljavas, ja da sam na tvom mjestu spremila bih se i u sarajevo, pa makar i platila, ovdje ce te makar paziti.. razmisli, jer tu je samo gora situacija po tebe, a ocigledno i po bebicu ako ovako nastave..

(odgovor članu cauchy)
Neposredna veza do poruke: 689
26.1.2016 21:25:16   
Lejni
Cauchy slazem se, ako ikakve sanse ima da se sklonis od njih trazi je. Trazi da te posalju ovamo, nije ni ovdje mozda nesto zlatno ali sigurno ima savjesnijih doktora i nece te tek tako pustiti. Ne mogu da zamislim kroz kakav pakao prolazis draga.
Tacno su za televizije monstrumi jedni pa neka svi vide sta rade "medicinski radnici"

13.01.2016-e ugledali dugo zeljene user posted image

(odgovor članu ney75)
Neposredna veza do poruke: 690
26.1.2016 21:44:57   
mom2B
Pa misha mu sta ti rade cauchy user posted image user posted image
Razmisli i posavjetuj se i sa svojima da li ste u mogucnosti da se prebacite u SA... Kad se Balic vraca u BiH?

(odgovor članu Lejni)
Neposredna veza do poruke: 691
26.1.2016 23:14:47   
Isha
Ima li vijesti od Amani? Imam osjecaj da ce nam javiti sretne vijesti aBd user posted image .

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 692
26.1.2016 23:19:31   
mala_sa
Cauchy ja bih isto ako ikako mozes trazila da se prevacim u Sa, nije zlatno ni tamo, ali doktori su savjesniji to je sigurno. Jako jako mi je zao da prolazis takve torture, jos u tom psihickom rasulu user posted image user posted image . Mozes li izaci na svoju odgovornost, i autom za Sarajevo?? Zna li neko, da li bi je primili tako na Jezero???

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 693
27.1.2016 7:37:28   
*andjela*
Jutro,MM poranio ,ja se razbudila,ustanem skuham kafu ...kad moj V odma zamnom user posted image ,evo ga gleda crtani

Blossom tako je i sa mojim kad zaspi ,nista ne cuje,al sad je problem bio sto smo tek legli,ja se samo prevrtala,pa od mene nije mogao ni zaspati ...

Ayla sad sma bolje to me neka nervoza uhvatila user posted image user posted image ,pa smetam sama sebi...juce se naradila,bila mama pa mi malo pomagala,i prozore i roletne,joj one su mi bile najgore,bjele a kako je sad sezona lozenja sa vanjske strane vise crne user posted image ....Joj ti imas jos malo desetak dana i eto bebice....

Ja obe trudnoce bez problema iznjela,da ne kazem skoro trcala,u ovoj sad samo jedan dan malo se primirila,al me ovaj deveti mjesec,vec krene smarati ,i tezina i sve me nesto pritiska,nemogu se namjestiti ,sva sam teska...a sto se tice ostalog ,mogla bi desetero odnosati user posted image

Mala sa jel mi se ono cini ,da si spominjala da je curica...joj najgore kad se razbole,ja samo utrpavam ovog svog,nocu se otrkiva pa mu obudem i vrecu za spavanje...samo sad da mi se ne prehladi,ionako neznam kakocu ga ostaviti...jos se nismo nikako razdvajali

Cauchy joj nemogu vjerovati kakvi su svi...tacno nikoga nista ne zanima ,svi imju svoje misljenje...izdrzi draga...zbog svoje mrvice,ja se jos uvjek nadam da to moze uspjeti ....pa beba je jos mala...da sa sigurnoscu mogu utvrditi sta nema...a ja mislim da to vise nije pobacaj,vec porod ,ipak si ti u 6 mjesecu ....

mozda nam se Amani dosad porodila,ne javlja se

01.01.2014 Mamin decak * VELJKO*

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*

(odgovor članu _ayla_)
Neposredna veza do poruke: 694
27.1.2016 7:42:26   
*andjela*

Spisak aktivnih trudnica u 2016

JANUAR 2016

07.01. Leptiri user posted image Porodila se 13.1. user posted image
17.01. Rimljankaa user posted image Porodila se 11.1. user posted image
19.01. tropic Porodila se 21.01. user posted image
23.01. ZaraHamza
25.01. Amani12 user posted image
28.01. Pufnicaa user posted image
31.01. Mom2Buser posted image

FEBRUAR 2016

05.02. _ayla_user posted image
25.02. Andjela user posted image
28.02.Isha user posted image

MART 2016

01.03. Ney75 user posted image
04.03. Skorpija user posted image
09.03. Bebabu user posted image
21.03. Manka user posted image
26.03. Choopy user posted image

APRIL 2016

06.04. Arya user posted image
08.04. Suncica15
15.04. Logicauser posted image
18.04. maya 25 user posted image
20.04. *Sun*

MAJ 2016

07.05 Tajra26
08.05. Dinaina
10.05. Minie
10.05. Cauchy user posted image
12.05. Sanjalica 85 user posted image
16.05. blossom user posted image
20.05. Daliyah92 user posted image

JUNI 2016

24.06 felixuser posted image

JULI 2016

01.07. Mama3333
02.07. mala_sa

Uklonila sam Sunce moje sa spiska (ne pamtim da se u zadnja 2/3 mjeseca ikako javljala)
nova clanica zaraHamza nam se do sad mozda isto porodila ,samo se ne javlja
Sad ocekujemo vjesti od Amani i Pufnice,pa Mom2b user posted image

01.01.2014 Mamin decak * VELJKO*

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 695
27.1.2016 8:23:22   
minie
Jutric,

Ja jucer pisah dva puta, ali nisu prolazili postovi :(

Cauchy mila ako treba i na svoju odgovoronost napusti bolnicu i u Sa, pa makar i platila, ako si u mogucnosti. Ovdje ima bas strucnih doktora, pa bar na pregled da dodjes, misljenje drugo da cujes, pa ako to bude i njihova preporuka, onda ces znati da si ucinila sve sto si mogla. Samo ne odustaj.

Mala_sa ti prava zgodnica, user posted image

Skorpijo meni je u 12/13 Masic, kad je mjerio NN, rekao da je djecak, i svaki put ponovi kada odem na kontrolu. A i sa prvim su rekli u 14. i nisu pogrijesili.

Deliyah vjerujem da se braco vec navikao na pomisao da ce dobiti seku. Tako je moj R na viejst da ce dobiti brata, on je htio sestru. Sad svaki dan mazi stomak i kaze da je njemu bas drago sto ce on dobiti bracu i sve ce mu svoje male stvari dati.

Ima i nam vijesti od Amani?

Pusa za sve ostale mamice i bebice

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 696
27.1.2016 8:24:51   
mom2B
Jutro zenice user posted image

Andjela ti bas poranila user posted image

Pufnica nam se sigurno porodila u ponedjeljak... Jucer su je trebali vratiti iz intezivne tako da samo treba da cekamo da nam javi novosti... A Amani nas i dalje drzi u neizvjesnosti user posted image

Ja sam uspjela odspavati 3 sata ukupno user posted image Kasnije ce mi sveki oprati i naviti kosu i vjerujem da cu zaspati pod haubom user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 697
27.1.2016 9:37:36   
nudzejma

IZVORNA PORUKA: *andjela*

Spisak aktivnih trudnica u 2016

JANUAR 2016

07.01. Leptiri user posted image Porodila se 13.1. user posted image
17.01. Rimljankaa user posted image Porodila se 11.1. user posted image
19.01. tropic Porodila se 21.01. user posted image
23.01. ZaraHamza
25.01. Amani12 user posted image
28.01. Pufnicaa user posted image
31.01. Mom2Buser posted image

FEBRUAR 2016

05.02. _ayla_user posted image
25.02. Andjela user posted image
28.02.Isha user posted image

MART 2016

01.03. Ney75 user posted image
04.03. Skorpija user posted image
09.03. Bebabu user posted image
21.03. Manka user posted image
26.03. Choopy user posted image

APRIL 2016

06.04. Arya user posted image
08.04. Suncica15
15.04. Logicauser posted image
18.04. maya 25 user posted image
20.04. *Sun*

MAJ 2016

07.05 Tajra26
08.05. Dinaina
10.05. Minie
10.05. Cauchy user posted image
12.05. Sanjalica 85 user posted image
16.05. blossom user posted image
20.05. Daliyah92 user posted image

JUNI 2016

24.06 felixuser posted image

JULI 2016

01.07. Mama3333
02.07. mala_sa

Uklonila sam Sunce moje sa spiska (ne pamtim da se u zadnja 2/3 mjeseca ikako javljala)
nova clanica zaraHamza nam se do sad mozda isto porodila ,samo se ne javlja
Sad ocekujemo vjesti od Amani i Pufnice,pa Mom2b user posted image

Mene ste opet zaboravili staviti na spisakuser posted image user posted image
Dzaba sto otvaram augustovske termine...

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

Neposredna veza do poruke: 698
27.1.2016 10:04:26   
mala_sa
Jutro i od nas, nama noc bila kriza, Alina se budila vise ne zanam ni sama koliko puta; a kasljala je toliko da sam se bojala da je ne zagusi user posted image . Tako da jutros nisam ni Adina vodila u skolu, reko da svi odspavamo bar malo duze.

Mini hvala draga, a zatrudnila sam i ja sa 4kg viska al ne vide se bas toliko, sreca user posted image . Znaci djecak hB prihvatio ideju o braci user posted image . Tako je i moj Adin za Alinu, cak joj je on i ime odabrao, i to u 6mj trudnoce i stalno je zvao imenom jos dok je u stomaku bila user posted image .

Andjela hoce li on da spava u onoj termo pidzami iz jednog dijela, ako nece vrecicu?? Dobro se sjecas, doktor kaze mislim da je djevojcica al cekat cemo iduci uz da potvrdim, tako da i ja cekam user posted image .

Amani javi se sa lijepim vijestima danas aBd user posted image

Cauchy kakav je danas dan???

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 699
27.1.2016 10:55:18   
blossom
Draga cauchy, tako mi je zao sto kroz sve to prolazis user posted image
Kako ih nije Boga strah, sram ih bilo... user posted image
Stvarno bi bilo dobro kad bi mogla nekako do Sarajeva, makar da se konsultujes...

Budi jaka, ja vjerujem da ce to opet zavrsiti pozitivno aBd

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *