Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 11:29:19
Medić*
IZVORNA PORUKA: ananas_ze Ma hajde bebo sto kasnije dobijes kulen ce duze trajati
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 11:36:16
minie
IZVORNA PORUKA: bebaa Svi pokloni su predivni Samo moj ni danas nece doci jer ga postar nije dobio Bebo ti ces biti slag na tortu
_____________________________ Mamino sunce, maza, zivot i sreca... R 17.10.2011.
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 11:39:43
ziki
IZVORNA PORUKA: bebaa Svi pokloni su predivni Samo moj ni danas nece doci jer ga postar nije dobio Šlag na kraju
_____________________________ Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 11:43:47
mishkica
EE kad ce moja dobiti, kamo srece da ode u postu onako bezze pa nadje paket
_____________________________ M&M Sreću čine male stvari...
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 11:48:40
bebaa
Uvijek mogu prihvatiti mm prijedlog
_____________________________ "U laži su kratke noge ! "
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 11:48:50
Mamica24
hahahah sad listam i gledam slike i vidim ovaj Medić vidi reko ovaj isti moj.... olovka Tehnodepo... aaaa pa to jest moj... E hvala Bogu da stiže Ma eto par korisnih sitnica
< Poruku je uredio Mamica24 -- 29.12.2015 11:50:53 >
_____________________________ Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 11:49:37
damma
IZVORNA PORUKA: mishkica EE kad ce moja dobiti, kamo srece da ode u postu onako bezze pa nadje paket ih pa i ja otisla da posaljem svojoj, a ono moja bila brza od mene kaze zena, imas neki paket..
_____________________________ 2004. 2008.
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 11:50:36
senka27
dobila i ja svoj swapp jako sam se iznenadila,dobih divne stvarcice i fakat sam uzbudjena kao malo dijete a tek kad mi se zavrsi tek cemo onda da se uzbudjujemo moja swapica je Vickie samim tim sam se i iznenadila jer cini mi se da upratih da je Vickie vec poslala swap hvala ti draga od srca i djecu si mi obradovala jedva slikah poklon hoce da pojedu sreca jos su mali pa ne kontaju sta je ostatak poklona slika ide u slj postu
_____________________________ Sve ce to o mili moj prekriti Snjegovi,ruzmarin i sas
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 11:53:26
Medić*
IZVORNA PORUKA: Mamica24 hahahah sad listam i gledam slike i vidim ovaj Medić vidi reko ovaj isti moj.. .. olovka Tehnodepo... aaaa pa to jest moj... E hvala Bogu da stiže Ma eto par korisnih sitnica Stiglo, hvala draga
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 11:58:08
ziki
IZVORNA PORUKA: senka27 sreca jos su mali pa ne kontaju sta je ostatak poklona
_____________________________ Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 11:59:09
senka27
Vikice i ruz mi perfektno pristaje
_____________________________ Sve ce to o mili moj prekriti Snjegovi,ruzmarin i sas
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 12:00:51
Medić*
Opaaaaaa senci Fino je to vicki tebi skockala, uzivajte
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 12:03:05
vickie
Senka, drago mi je da ti se dopada. Brinula sam se da nisam presla dozu pristojnosti s poklonom za tm PS. Cokoladu si trebala drugacije slikati...ipak ona nosi temu swapa
_____________________________ 'Od nakita samo oči nosim.'
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 12:04:00
Medić*
de okreni cokoladu senci da vidimo jos to
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 12:05:33
henna ze
samo meni moje štrample nisu došle
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 12:07:13
bebaa
IZVORNA PORUKA: henna ze samo meni moje štrample nisu došle Ni meni kulen
_____________________________ "U laži su kratke noge ! "
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 12:07:19
Medić*
IZVORNA PORUKA: henna ze samo meni moje štrample nisu došle Nisi sama bez brige, nije jos njih dobilo strampli Ona moja ne znam ni je li ziva
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 12:08:18
damma
bogami vickie opskrbila senku medic jel ono bros kod tebe?
_____________________________ 2004. 2008.
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 12:09:08
Medić*
IZVORNA PORUKA: damma bogami vickie opskrbila senku medic jel ono bros kod tebe? jeste ogledalce, notes, straplice, olovka
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 12:11:50
minie
Vickie je li ona "Za umociti" Bgm si je pravo opremila, bice veselo veceras ili za Novu
_____________________________ Mamino sunce, maza, zivot i sreca... R 17.10.2011.
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 12:12:19
vickie
IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: damma bogami vickie opskrbila senku medic jel ono bros kod tebe? jeste ogledalce, notes, straplice, olovka Sve za drugaricu!
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 12:12:47
vickie
IZVORNA PORUKA: minie Vickie je li ona "Za umociti" Bgm si je pravo opremila, bice veselo veceras ili za Novu Ma jest, ali Senka se malo zbunila kod slikanja
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 12:13:02
senka27
IZVORNA PORUKA: vickie Senka, drago mi je da ti se dopada. Brinula sam se da nisam presla dozu pristojnosti s poklonom za tm PS. Cokoladu si trebala drugacije slikati...ipak ona nosi temu swapa maa joook hvala ti puuuno taman da ga pocastim za novu godinu
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 12:13:52
Medić*
IZVORNA PORUKA: vickie IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: damma bogami vickie opskrbila senku medic jel ono bros kod tebe? jeste ogledalce, notes, straplice, olovka Sve za drugaricu!
RE: Drugi zimski RR swap 29.12.2015 12:14:03
senka27
joooj a ja na cokoladi tek primijetih elem pise za Umociti i to cemo za Novu G
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake