Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pitam mm je li stigao kakav paket ili bar papiric....kaze nije...ja onako sva tuzna reko sve dobile samo ja nisam kaze dobit ces veceras koliko hoces
to ti je svakako najbolji poklon
Al on se podrazumijeva
Swap je swap
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Juuuhuuu ja konacno preuzela poklon.Divan je,predivan..Ali moram naruziti svoju swapicu jer je malo pretjerala...pravi je paket poslala Hvala ti draga od srca....sve mi se svidja. I da,moja swapica je Medi_87 pa nek Iman83 kaze kako nas je slucajno spojila Slika ide samo dok skontam kako poslati
Elem..kako ja uvijek imam problema sa poštom a kako vidim i moja swapica Dođem ja kući , mrtva umorna sa posla..ubacim djecu kada čeka me žuti papirić da po svoju pošiljku dođem u poštu na Željezničku... I tako ja jopet sat i po preko rajlovačke gužve..nisam mogla dočekati do sutra ..dođem na šalter kažem čiki došla sam da preuzmem pismo..kaže on meni, vrlo učtivo..nije pismo nego paket..i to povelik I tako ja sa svoja tri paketa nazad..a sve virkam onaj do sebe..otvorila bih ne bih..ma nema para koje bi platile tu radost... Zanemarite mrve na sjedištu I tako ga mi raščerupasmo... Jedva pohvatah da slikam.... Jeeee dobila sam čarape..i ušlaaaaa sam u ćegaaaa a za kondome sam odmah javila mm A kako vidite zabava se nastavila Draga moja swapice Inlove neizmjerno ti hvala na tunčici radosti, ushićenja i znatiželje koju si mi priredila, radosti kojiu si pružila mojoj dječici i predivnom poklonu Ljubi te tvoja RR drugarica
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
A tek kakvu sam poruku dobila A kako mi tek mjere utrefi
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Elem..kako ja uvijek imam problema sa poštom a kako vidim i moja swapica Dođem ja kući , mrtva umorna sa posla..ubacim djecu kada čeka me žuti papirić da po svoju pošiljku dođem u poštu na Željezničku... I tako ja jopet sat i po preko rajlovačke gužve..nisam mogla dočekati do sutra ..dođem na šalter kažem čiki došla sam da preuzmem pismo..kaže on meni, vrlo učtivo..nije pismo nego paket..i to povelik I tako ja sa svoja tri paketa nazad..a sve virkam onaj do sebe..otvorila bih ne bih..ma nema para koje bi platile tu radost... Zanemarite mrve na sjedištu I tako ga mi raščerupasmo... Jedva pohvatah da slikam.... Jeeee dobila sam čarape..i ušlaaaaa sam u ćegaaaa a za kondome sam odmah javila mm A kako vidite zabava se nastavila Draga moja swapice Inlove neizmjerno ti hvala na tunčici radosti, ushićenja i znatiželje koju si mi priredila, radosti kojiu si pružila mojoj dječici i predivnom poklonu Ljubi te tvoja RR drugarica
ti mene rasplaka hebiga ....divnooooooo
Ja sam svoju swapicu izgleda isto rasplakala..još nije dobila...bitno je da ne plače kad ga otvori
Pitam mm je li stigao kakav paket ili bar papiric....kaze nije...ja onako sva tuzna reko sve dobile samo ja nisam kaze dobit ces veceras koliko hoces
krug se suzava a ja cu postaru noge prebit
Haj prvo ovog mog da mlatimo guz..ca lijena
Nudžejma hajde na www.slikomat.com..prati upute..odaberi datotegu klikni naloži i onda kopiraj kod za forume i paste ga u poruku...