Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moj je putovao u doboj poslala u cet.prijepodne. rekli mi da ce bit u banjaluci odmah sutradan a da za dalje ne znaju. eto stigao u doboj jutros. poslala sam preporuceno
Tiki stigao je on u subotu, ali nemam neta kući. Ne znam je si li pročitali...hvala ti mnogo, baš si me obradovala. Danas sam odmah natakarila ogrlicu i šepurim se
fulmon od anite mama2009 ok koke ananas od bebache Visnja od damme hata od Hanady Tajra26 od logice logica od sretne mame sretna mama od rite Rita od Ziki hanady od Nudzejma Viskie od Maja K Maja K od Tiki hapymum od Niki
x od Zvonki Dodajte zene koga mozak mi vise stao
< Poruku je uredio Medić* -- 28.12.2015 14:16:30 >
Minja i ja dobile isti swap... A njoj poslala moja swapusa iz prvog kruga...
Da
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......