Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kako se od jutros javi ovdje ja letim da vidim da li je neki novi poklon stigo
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
ja bih trebala u banku al ne smijem iz kuce izaci...ili da ostavim postaru poruku da ne mrda dok ne dodjem a imam neki osjecaj da ni danas nece doci....mozda mi Gali salje iz Amerike u tajnosti
Moj potsar i ja se bas ne mirisemo, pa ce mi garant ostaviti ceduljicu o prispjecu posiljke u sanduce te cu morati do poste kad stigne. Jednom smo se sporjeckali te me ne pozdravlja vise
zar može da ne priča s takvim čeljadetom....pomirite se ženo.....swap je u ptanju....
Moj potsar i ja se bas ne mirisemo, pa ce mi garant ostaviti ceduljicu o prispjecu posiljke u sanduce te cu morati do poste kad stigne. Jednom smo se sporjeckali te me ne pozdravlja vise
zar može da ne priča s takvim čeljadetom....pomirite se ženo.....swap je u ptanju....
Samo da javim da sam i ja jutros nasla u sanducetu obavjest o prispjecu posiljke-iz Sarajeva Jedva cekam kraj radnog vremena da je preuzmem.Veceras slike
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
joj pa kad će moja swapuša...ja ću osjediti ako više mjesta za sijede ima
I kod mene danas jedine ambicije : gledati slike novopridoslih poklona i cekati kad ce gosp. postar pozvoniti, je li ono bjese dva puta ? Teacher divna ogrlica, dasak ljeta i mora u ovoj najezdi maglusine, fino i samo na slici vidjeti.. Sinoc dosli s puta, ja odmah mm-a poslala da vidi ima li ista u sanducetu, stize on s crvenom kovertom...ja vec krenu Olala..kad ono Franck reklama