Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Super da ti se svidja A ako ti se naušnice ne sviđaju, otiđi zamijeni, stavila sam ti garanciju 8ima i poslovnica u SA) neću se ljutiti A išla sam malo na siguricu a malo pošto ti je potpis takI, rekoh da te "poguram" zezam se
Hvala ti i ne, necu mijenjati nista. Svidjaju mi se bas ovakve. Kao da sam ih sama birala
Baš mi je drago
A otišla ja da kupim, i dođem u firmu nigdje velike koverte ni za lijeka (a bilo ih stotine) i ima samo mala. Zamalo ne odlomismo kolega i ja jedan red milke da je uguramo u kovertu pa nađoh neki omot od rokovnika i ugarala sam je.
A zapakovala si dobro sto jest jest. Nikad odomotati,a uzbudjenje raste i raste...
evo Asja kuka kako se niko nikad nije sjetio da njoj kupi ovakve čarape i kako sam dobla najljepši poklon za NG (razbiću je) i smazala mi čokoladno lizalo
evo Asja kuka kako se niko nikad nije sjetio da njoj kupi ovakve čarape i kako sam dobla najljepši poklon za NG (razbiću je) i smazala mi čokoladno lizalo
lizalo i jest bilo za nju
nadam se da ti se svidja..
a za poruku nemam rijeci.. tek u posti sam se sjetila da ne napisah nik o sam