Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:01:47
bebacha
IZVORNA PORUKA: palachinken Samo da napomenem, u čestitci piše da joj 2016. počne bombastično i teče ko podmazana Ti si vec dala svoj doprinos tome
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:02:17
Medić*
IZVORNA PORUKA: koka i po za palac i mini vjestice mene bi bilo strah ovo obuci i ja sam swapica od medic ...garant
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:03:28
koka i po
vidovita Džemila
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:14:09
Medić*
Ili Dzemila ili baba Vanga pa vidjet cemo
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:15:19
Medi_87
neka te Dzemila
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:29:40
Hanady RR
jao pokloni su divniiiiiiiiiiii al baš ja sma svojoj poslala... nadam se da će joj se dopasti... da odmah napomenem da lijepo sve razgleda i nađe posvetu
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:32:58
jasmin
IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: koka i po za palac i mini vjestice mene bi bilo strah ovo obuci i ja sam swapica od medic ...garant Sta bi znacio ovaj srednji smajli?
_____________________________ ”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:33:23
teacher75
vratih se maloprije s planine i doceka me paketic iz banja luke lady bubamara poslala super stvarcice ko ce biti ljubazan da primi moju sliku na viber pa postavi ovdje? nisam vjesta tome
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:34:37
Galicia
Posalji meni na fb.
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:35:25
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75 vratih se maloprije s planine i doceka me paketic iz banja luke lady bubamara poslala super stvarcice ko ce biti ljubazan da primi moju sliku na viber pa postavi ovdje? nisam vjesta tome poslala tiki dobila ona od lady bubamara http://www4.slikomat.com/13/1225/6wg-viber-.jpg
< Poruku je uredio Hanady RR -- 25.12.2015 14:43:57 >
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:36:01
Medić*
IZVORNA PORUKA: teacher75 vratih se maloprije s planine i doceka me paketic iz banja luke lady bubamara poslala super stvarcice ko ce biti ljubazan da primi moju sliku na viber pa postavi ovdje? nisam vjesta tome posalji meni na fb ja mogu
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:36:50
Medić*
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: koka i po za palac i mini vjestice mene bi bilo strah ovo obuci i ja sam swapica od medic ...garant Sta bi znacio ovaj srednji smajli? ovaj srednji smajli opasnost na putu
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:37:49
bebaa
IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: koka i po za palac i mini vjestice mene bi bilo strah ovo obuci i ja sam swapica od medic ...garant Sta bi znacio ovaj srednji smajli? ovaj srednji smajli opasnost na putu sjetih se Jasmin i rečenice,stavi moju sliku na vrata
_____________________________ "U laži su kratke noge ! "
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:41:12
jasmin
IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: koka i po za palac i mini vjestice mene bi bilo strah ovo obuci i ja sam swapica od medic ...garant Sta bi znacio ovaj srednji smajli? ovaj srednji smajli opasnost na putu Kuku tatko, pa horor.
_____________________________ ”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:44:27
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: teacher75 vratih se maloprije s planine i doceka me paketic iz banja luke lady bubamara poslala super stvarcice ko ce biti ljubazan da primi moju sliku na viber pa postavi ovdje? nisam vjesta tome poslala tiki dobila ona od lady bubamara http://www4.slikomat.com/13/1225/6wg-viber-.jpg
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:44:44
veeseelaa
ako može moja swapica da mi se javi, crknut ću od neizvjesnosti
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:45:28
veeseelaa
inače žene vi se baš lijepo častite ko će vas pratit
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:45:44
ziki
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: teacher75 vratih se maloprije s planine i doceka me paketic iz banja luke lady bubamara poslala super stvarcice ko ce biti ljubazan da primi moju sliku na viber pa postavi ovdje? nisam vjesta tome poslala tiki dobila ona od lady bubamara http://www4.slikomat.com/13/1225/6wg-viber-.jpg super
_____________________________ Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:45:55
bebaa
_____________________________ "U laži su kratke noge ! "
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:47:21
Medić*
Fin pokloncic Sta je ovo u kutijici ?
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:47:52
Medi_87
doista su svi swapici divni, odusevio me ovaj od Palacinke
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:48:13
jasmin
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:48:31
Medić*
IZVORNA PORUKA: Medi_87 doista su svi swapici divni, odusevio me ovaj od Palacinke
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:55:19
Galicia
IZVORNA PORUKA: Medić* Fin pokloncic Sta je ovo u kutijici ? Caj.
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 14:55:31
teacher75
IZVORNA PORUKA: Medić* Fin pokloncic Sta je ovo u kutijici ? zeleni caj, krema za ruke, ogrlica, toblerone i gel za tusiranje
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake