Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 12:46:40
vjestica
palac je moja swapuša oduševljena sma ja ,a i mm
_____________________________ Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 12:46:48
ziki
IZVORNA PORUKA: bebacha jaoooo vještice ko ti je swapuša ja pokušavah da na posveti odgonetnem al ne ide, malo mi rukopis koliko ga nazirem baca na palačinku
_____________________________ Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 12:47:08
Medić*
To je nasa Palcica, ribica, skusica
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 12:47:33
palachinken
IZVORNA PORUKA: vjestica palac je moja swapuša oduševljena sma ja ,a i mm Ovim plavim više ti, jer je sa škakiljajucim efektom
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 12:47:57
bebacha
IZVORNA PORUKA: ziki IZVORNA PORUKA: bebacha jaoooo vještice ko ti je swapuša ja pokušavah da na posveti odgonetnem al ne ide, malo mi rukopis koliko ga nazirem baca na palačinku tacno sam znala da je ona...bravo palac
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 12:48:14
bebacha
IZVORNA PORUKA: vjestica palac je moja swapuša oduševljena sma ja ,a i mm hahahaha ne sumnjam
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 12:48:51
Medić*
IZVORNA PORUKA: ziki IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: veeseelaa jao šta sma ja poslala , jao jao Stipaljke hihihi. Nedo Bog da meni to stigne A ti prostri veš a kleme ako budu dacu ih muzu
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 12:49:20
palachinken
Samo vjestice, pogresno si uslikala poklon. Ovo se treba obuci
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 12:52:03
henna ze
mogla bi se i moja swapi nadati..zajedno smo jučer poslale
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 12:52:05
ziki
IZVORNA PORUKA: palachinken Samo vjestice, pogresno si uslikala poklon. Ovo se treba obuci
_____________________________ Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 12:52:20
vjestica
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: vjestica palac je moja swapuša oduševljena sma ja ,a i mm Ovim plavim više ti, jer je sa škakiljajucim efektom i on je odmah su djeca otišla na spavanje
_____________________________ Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 12:53:21
Medić*
IZVORNA PORUKA: henna ze mogla bi se i moja swapi nadati..zajedno smo jučer poslale Moja sutra neka ceka, no nisam ja ko palac
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 12:53:43
bebacha
IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: vjestica palac je moja swapuša oduševljena sma ja ,a i mm Ovim plavim više ti, jer je sa škakiljajucim efektom i on je odmah su djeca otišla na spavanje ova prvo iskoristila poklon pa onda objavila nego šta je ovo plavo tacno....da odem kupit
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 12:55:22
vjestica
IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: vjestica palac je moja swapuša oduševljena sma ja ,a i mm Ovim plavim više ti, jer je sa škakiljajucim efektom i on je odmah su djeca otišla na spavanje ova prvo iskoristila poklon pa onda objavila nego šta je ovo plavo tacno....da odem kupit ldurex ubrikant sa golicajućim efektom topla preporuka
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 12:56:46
bebacha
IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: vjestica palac je moja swapuša oduševljena sma ja ,a i mm Ovim plavim više ti, jer je sa škakiljajucim efektom i on je odmah su djeca otišla na spavanje ova prvo iskoristila poklon pa onda objavila nego šta je ovo plavo tacno....da odem kupit ldurex ubrikant sa golicajućim efektom topla preporuka inače sve što si mi ti preporučila je bilo puno pogodak tako da.............
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 13:02:51
jasmin
Bravo palacinko .
_____________________________ ”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 13:03:31
muaaa
Bravo za poklone
_____________________________ “Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 13:04:15
sretna_mama
Bravo, palac..predivno :)
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 13:08:18
bebaa
woooow....oduševljena sam.....
_____________________________ "U laži su kratke noge ! "
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 13:37:09
koka i po
za palac i mini vjestice mene bi bilo strah ovo obuci i ja sam swapica od medic ...garant
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 13:38:30
Maya_K
Super pokloni Svak ačast žene... Ja sam danas svoj poslala, pa nek i moja očekuje oko utorka, sam o ja nisam ni upola ovako maštovita
_____________________________ Eman 24.11.2009 Elvin 08.03.2014 Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 13:54:21
Galicia
Znaci natalitet ce porasti za barem 5 bebica. Bravo za poklon palac.
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 13:56:05
Medi_87
i ja sam poslala swapic danas
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 13:57:54
palachinken
Samo da napomenem, u čestitci piše da joj 2016. počne bombastično i teče ko podmazana
RE: Drugi zimski RR swap 25.12.2015 13:58:45
koka i po
IZVORNA PORUKA: palachinken Samo da napomenem, u čestitci piše da joj 2016. počne bombastično i teče ko podmazana hoce sigurno
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake