Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sinoć prvi put gledala seriju Mental - Mentalno, pravo mi se svidjela. Sad mi muž reče da je svaki dan na FOX -u, obradova me pravo . Valja mi čekat do 1 večeras
Super Majček, meni je ekstra...ja čekam da se nova prevede :)
Evo prijedlog i ove, meni isto odlična, pogotovo kod osoba koje preferiraju žene u politici, odnosno činjenicu da smo mi miroljubivim rješenjima sklone, u odnosu na muškarce: http://www.imdb.com/title/tt3501074/
Mi smo odusevljeni sa the walking dead. Nikad nisam bolju seriju gledala. Jedva cekamo 6.sezonu. Pregledali smo maratonski svih 5 sezona za samo dvije sedmice Sad kontamo gledati breaking bad, pa game of thrones
Kazu svi da je ludilo. Jesi li gledala the walking dead? Ako nisi pogledaj obavezno. Pravo je napeta i vuce paznju, ne mozes se zaustaviti s gledanjem. A sad zalim za likovima ko da su mi clanovi porodice ko ce docekat sljedecu sezonu!
Mi smo poceli gledati breaking bad. Na odmoru pogledali prvu sezonu za 4 dana Sad smo malo usporili tempo, na trecoj sam sezoni i drzi paznju. Mi se moramo natjerati da idemo spavati da ne ukljucimo po jos jednu epizodu
Mi smo poceli gledati breaking bad. Na odmoru pogledali prvu sezonu za 4 dana Sad smo malo usporili tempo, na trecoj sam sezoni i drzi paznju. Mi se moramo natjerati da idemo spavati da ne ukljucimo po jos jednu epizodu
Od trece sezone se bas zakuha pa sve do kraja. Prva i druga mi nisu bile nesto