|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  326 327 [328] 329 330   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
14.11.2015 11:15:11   
ananas_ze
Ja sam juce bila bolesna, tako da i nisam Bog zna sta jela, de mi recite sta vi poslije 18h? Kasno za veceru, cini mi se da se voce ne proporucuje a Bgm ogladnim

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 8176
14.11.2015 11:23:30   
azra I ADI
Ja navalim na voće, to mi je najpovoljnije,bolje nego grickalice.

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 8177
14.11.2015 11:25:42   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Ja navalim na voće, to mi je najpovoljnije,bolje nego grickalice.

Ja sam sinoc par snita jabuke, moram usta zaposlituser posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 8178
14.11.2015 11:39:53   
canim
Kod mene obrok na svaka 3h

Npr ako doruckujem u 10h, ide obrok u 13h, pa u 16h pa 19h.

Nakon toga jedino pred spavanje mozda caj popijem.

Ja si ne uskracujem nista, osim sto jedem slatko jednom do dva puta sedmicno i hljeb za dorucak ili eventualno ako je nesto corbasto pola kriske uz rucak.

2 obroka jedem tako sto podjelim jednu porciju rucka, pa dali to bilo u 16h i 19h ili 13h i 19h nebitno, kod mene dijeta fercera dok god su mali obroci sa odredjenim razmacima a cim ja jedem standardno samo dorucak i kasni rucak odmah idu kilice na gore.

Eh sad sve zavisi i koliko imas viska kg, nemoze onaj sa 2-3 kg viska jesti iste porcije kao onaj sto ima 15 kg viska npr. ali je opet bitno navici organizam na vise malih obroka, tako neces biti gladna a organizam ce se rjesiti zaliha hrane, da se razumijemo prvih mozda 10tak dana ces biti gladna sigurno dok se ne naviknes na takve obroke user posted image

Ako imas za rucak npr grasak i supu, pojedi grasak za rucak a za veceru supu ili slicno, s tim da nemoj nikad za veceru ostavljati tjesteninu.
Voce nije problem pogotovo voce bogato C vitaminom, jer C vitamin pomaze u razgradnji masnih naslaga a npr banane nemoj vecerati osim ako si vjezbala prije toga, jer banana je kaloricna i ona sama moze zamjeniti jedan obrok.

Nemoj zaboraviti min 2l vode ili 3l za dojilje dnevno.

Neposredna veza do poruke: 8179
14.11.2015 11:45:02   
canim
Ja nisam od onih koji imaju obicaj da jedu grickalice navece, jednostavno nemam tu naviku a vjerujem onom ko ima naviku da je teze to sve uskladiti.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 8180
14.11.2015 13:09:36   
Edita1989
Ja mogu da ne jedem cijeli dan,ali nesto najdraze navece popiti nes sa nekim keksima uz TV,eto toliko od meneuser posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 8181
14.11.2015 14:29:43   
ananas_ze
Meni je problem sto ja zinut ne mogu ujutro a navecer bi vola pojela user posted image
Canim hvala na savjetima, dojim max 3x na dan, trudim se piti sto vise vode i to mi je problem,al tjeram se user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 8182
14.11.2015 15:52:08   
Daliyah92
Sretno drage moje user posted image Bas mi je drago da ste krenule, kad vec ja ne mogu user posted image
Canim, termin je 25.5. Nisam jos ni do pola user posted image
Trudit cu se i ja da ne dobijem puno. Do sad nisam nista dobila, a vec imam viska.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

Neposredna veza do poruke: 8183
15.11.2015 14:30:47   
azra I ADI
Šta je ovo, niko nedjeljom nije aktivanuser posted image Kod mene do sad-2 kafe, banana, kriška prohe sa blitvom i krompirom.user posted image Pozz....

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 8184
15.11.2015 19:00:08   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Šta je ovo, niko nedjeljom nije aktivanuser posted image Kod mene do sad-2 kafe, banana, kriška prohe sa blitvom i krompirom.user posted image Pozz....

Ja za dorucak snitu namazala s ajvarom popila caj, za rucak supu, popila kafu pojela mandarinu,pijem vodu pijem user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 8185
16.11.2015 10:40:59   
boombar
Ja stala na vagu i zgrozila se sama nad sobom! user posted image Prethodna tri dana su bila vise privikavanje, a od danas krece pravi rezim, ozbiljno! Jutros jela dvije kriske s ajvarom, uzinat cu krusku, rucku cu neku tunjevinu i salatu, i rucak/vecera kuci ce biti corbica. Vec sam si nasula flasu od litre vode, to planiram evo na poslu popiti i tako .. Nadam se minuscicu u petak.
Nesto sam kontala, bila bih zadovoljna i sa -2kg mjesecno. Tamam do proljeca da se upristojim user posted image

Neposredna veza do poruke: 8186
16.11.2015 11:39:04   
canim
Jutric,

Vikend rezervisan za hodanje i brlj ali dobro je, jutros vaga pokazuje neki minijaturni minuscic.

Nemojte ajvara jesti svako jutro, ajvar je pun masnoce, tako da gledajte da ogranicite na 1-2 puta sedmicno ili jos bolje nikako, ali budimo realni jel user posted image

Kod mene jutros banana, i mozda 2 kasike muslija, moram kupiti jos, i uzela sam 2 hurme. Za rucak ne znam sta cu kuhati, vjerovatno neko varivo.

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 8187
16.11.2015 13:51:02   
ananas_ze
Kod mene za rucak riba,riza,paradajz,krastavac,supu ostavljam za veceru
Ja za dorucak hem ne jedem puno,hem nemam ni ideja, taj musli ne mogu, mogu cornfleks s jogurtom?

Na vagu nisam stajala samo mi stomak nije napuhan user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 8188
16.11.2015 17:01:41   
Edita1989
Hi zenice...Ja sam se nahodala jucer i danas,nisam imala vremena da se javim...Jucer sam malo brljala,nisam puno,danas sam dobra..Za dorucak sam pojela bananu i zeleni caj,uzina 2 digestive keksa,rucala piletinu sa povrcem,bez hljeba...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

Neposredna veza do poruke: 8189
17.11.2015 9:27:14   
Edita1989
Dobro jutro...Kod mene za dorucak sendvic( crni hljeb i turkey)

Jos malo pa cu zeleni caj,za rucak ne znam sta cu...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

Neposredna veza do poruke: 8190
17.11.2015 10:31:52   
ananas_ze
Palenta za dorucak
Za rucak imam ribu od jucer,nemam pojma sta uz nju,vjerovatno kropir brokula karfiol mrkva
Jucer za veceru opce nisam bila gladna,al sam jela jer kasno lijezem pa da ne ogladnim

S~proljeće~ 05.04.2014.

Neposredna veza do poruke: 8191
17.11.2015 10:50:44   
canim
d.jutro i od mene

Kod mene za dorucak pola zvrka tikvenice sa mladim sirom i casom jogurta.

Za rucak ni ja ne znam sta cu, ali ima vremena.

I ja se osjecam ispuhanijom, valjda od ove silne vode i voca sto jedem, inace voce bas rijetko jedem jedino ovako kad hocu smrsati user posted image

Neposredna veza do poruke: 8192
17.11.2015 11:02:19   
ananas_ze
Ja palentu jela okolo, sredina ostala,ne mogu,a ustala gladna user posted image
E danas cu kupit mandarine, nestalo mi a gode mi user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 8193
17.11.2015 14:50:41   
boombar
Cao zene moje! Ja doruckovala dvije kriske sa sirom, uzinala krusku, upravo rucala cufte s rizom, vecerat cu corbu opet. Popila sam vec vise od litre vode. Nije mi problem piti toliko cak mi se i trazi. Osjecam se malo manje napuhana. Ali polako, samo nek smo krenuli

Neposredna veza do poruke: 8194
18.11.2015 11:05:08   
boombar
Jutro zene user posted image Nemojte da ja ovdje sama sa sobom pricam. Javljajte izvjestaje o pojedenim vrstama i kolicinama hrane user posted image
Kod mene dorucak bio dvije kriske s abc sirom, upravo uzinam saku sjemenki od bundeve, rucak na poslu ce biti banama danas..kasno ustala pa ne stigoh spremiti da ponesem, rucak/vecera kuci dvije-tro cufte bez icega.

< Poruku je uredio boombar -- 18.11.2015 11:06:12 >

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 8195
18.11.2015 11:06:38   
Edita1989
Dancic,kako ide..Kod mene nikako,nema minusa i sva sam napuhana,osjecam se kao da imam 100 kg...Dorucak kafa i 2 keksa...Moram ja na svoj stari rezim,smanjiti unos hrane skroooz,samo tako mrsam,ovo ostalo ne pali nista...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 8196
18.11.2015 11:22:59   
ananas_ze
Ja bananu doruckovala, za rucak zeljanica
Sinoc smo bili u gostima,jela sam jabukuuser posted image
Kad smo dosli kuci pitam mm sta sam propustila,kaze Nista,onaj kolac nije nista posebno user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

Neposredna veza do poruke: 8197
18.11.2015 11:23:50   
ananas_ze
I da,jedva cekam vaganjeuser posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

Neposredna veza do poruke: 8198
18.11.2015 11:34:02   
canim
Jutros i kod mene palenta sa jogurtom i mladim sirom, sad cu kaficu, pa poslije uzina jedna jabuka i jedna banana, za rucak sam planirala pilecu musaku, nisam nikad pravila musaku s piletinom pa da vidimo kako ce ispasti, jednom sam je jela u gostima i bas je bila ukusna.

Edita draga nemozes keks doruckovati, moras jesti nesto da ti pokrene metabolizam, slobodno se najedi za dorucak a ostale obroke umanji max.

< Poruku je uredio canim -- 18.11.2015 11:35:05 >

Neposredna veza do poruke: 8199
18.11.2015 15:22:35   
ananas_ze
Zaboravite zeljanicu, pljeskavica paprike u vrhnju mladi sir i snita hljeba, uzina studentski miks dok sam 'jurila' gradom user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 8200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  326 327 [328] 329 330   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  326 327 [328] 329 330   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *