|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar
15.11.2015 9:52:24   
ziel

IZVORNA PORUKA: Leena

Jutroooo!
Divne vijesti, cestitke Leptirice, pomirisi malenu pisuljicu i za nasuser posted image Tebi sto brzi i laksi oporavak.

Ninuska, jeste, odatle bol u 'ledjima', refleksija od zuci...

Farah, nasmija me, cuj neces skontatiuser posted image vjeruj mi ja takav san imam da me mm
Zeza da na meni mogu drva cijepati, da necu skontatiuser posted image ali kad pukne vodenjak je otprilike kao da te neko kantom
Vode zalije, ne mozes se ne probuditiuser posted image

A i ako ne skonta nekim slucajem, kad ustane vidjece mokar ves,
ne moze se to osusiti tek tako user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 951
15.11.2015 9:53:28   
ziel
Sta li je s ove Mersije, jel se ona porodila user posted image
Nakon nje sam ja na redu user posted image

Valjda je BlueMoon zavrsila user posted image

Ne javlja se odavno ni NUR, kako ona provodi ove dane user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 15.11.2015 9:56:19 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 952
15.11.2015 9:54:29   
Farah 00
Leptirice Cestitam, ti to bas expresno i brzouser posted image Zelim ti brz oporavak, bebici dug i sretan zivot 😊💗 Kad budes u mogucnosti, pisi detalje ☺

Blue moon nadam se da si i ti prosla ili ces proci kao kao nasa Leptirica user posted image

Ninuska i Leena malo me utjesiste kad kazete da cu ipak skontati kad pukne vodenjak u snu 😂😂😂😂

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 953
15.11.2015 9:57:57   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: ziel

Jutroooo!
Divne vijesti, cestitke Leptirice, pomirisi malenu pisuljicu i za nasuser posted image Tebi sto brzi i laksi oporavak.

Farah, nasmija me, cuj neces skontatiuser posted image vjeruj mi ja takav san imam da me mm
Zeza da na meni mogu drva cijepati, da necu skontatiuser posted image ali kad pukne vodenjak je otprilike kao da te neko kantom

Pa Ziel zamisli da pukne vodenjak u 02h a ja skontam u 7-8h, ne smije se toliko cekati kad pukne videnjak, znas da se mora odmah u bolnicu.
Ali fino mi eto zene objasnise da ne moze se desit da ne skintam 😁😁😁

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 954
15.11.2015 10:04:38   
ziel

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Jutroooo!

Pa Ziel zamisli da pukne vodenjak u 02h a ja skontam u 7-8h, ne smije se toliko cekati kad pukne videnjak, znas da se mora odmah u bolnicu.

Hehehehe nemoj paniciti bona, nece nista biti i ako se tako desi, lezis, neces hodati u snu... Mislim ne znam jel se to ikome desilo tako da ne osjeti ali Boze moj, ne treba sebi unaprijed stvarati pritisak.. A haman ti ne ustajes navecer da piskis? Ja ustajem najmanje 3x, nema sanse da ne primjetim...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 955
15.11.2015 10:24:55   
ziel
Kod mene opet puls 103... Ujutro bude izrazeno, kao sad,bas neprijatan osjecaj.
Upravo sam popila terapiju, pa valjda se smiri.

Jos 4 dana do termina. user posted image
Hajde bebo pokucaj......

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 956
15.11.2015 11:11:35   
Isha

SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA user posted image user posted image
Neaktivne nakon odredjenog vremena brisemo.
(zbog neaktivnosti na temi) user posted image

NOVEMBAR[
08.11. Blue moon user posted image
15.11. Leptirica 87 user posted image porodila se user posted image
15.11. MersijaOmar
19.11. Ziel user posted image
22.11. *nur* user posted image
26.11. Farah 00 user posted image
28.11. Travelove user posted image

DECEMBAR

07.12 Elastigirl user posted image
14.12. Leena user posted image
15.12. Demira user posted image

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri user posted image
17.01. Sunce mojee user posted image
25.01. Amani12 user posted image
28.01. Pufnicaa user posted image
31.01. Mom2B user posted image
31.01. Sandraci

FEBRUAR 2016.

25.02. Andjela user posted image
28.02. Ishauser posted image

MART 2016.

01.03. Ney75 user posted image
04.03. Škorpija user posted image

APRIL 2016.

06.04. Arya user posted image
08.04. Suncica15
15.04. Logica user posted image
18.04. Maya25 user posted image
20.04. *Sun*

MAJ 2016.

07.05 Tajra26
08.05. Dinaina
10.05. Minie
10.05. Cauchy user posted image
12.05. Sanjalica 85

JUNI 2016.

24.06. Felix

JULI 2016.

01.07. Mama3333
07.07. Jaculi

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 957
15.11.2015 11:13:13   
Isha
Leptirice draga, cestitam, neka ste zive i zdrave i uzivaj u svom smotuljkuuser posted image

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 958
15.11.2015 11:40:59   
ziel

IZVORNA PORUKA: Isha

Leptirice draga, cestitam, neka ste zive i zdrave i uzivaj u svom smotuljkuuser posted image

Isha nemoj nas brisati sa spiska dok ne istekne novembar, da se jos malo gledamo s onim aplauzom user posted image user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 959
15.11.2015 13:22:27   
Farah 00

Jutroooo!

Hehehehe nemoj paniciti bona, nece nista biti i ako se tako desi, lezis, neces hodati u snu... Mislim ne znam jel se to ikome desilo tako da ne osjeti ali Boze moj, ne treba sebi unaprijed stvarati pritisak.. A haman ti ne ustajes navecer da piskis? Ja ustajem najmanje 3x, nema sanse da ne primjetim...

Ma ne ustajem po noci ni na wc, bas dobro spavam, cak mi vise ne smetaju ni ruke kad utrnu, navikla se i na to ☺
Ma meni simpaticno bilo kad sinoc procita da je Leptiricu probudilo to kad je osjetila da je vodenjak pukao, a ja kontam kako cvrsto spavam necu ni cuti 😁😁😁😁

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 960
15.11.2015 13:28:51   
ziel
Farah blago tebi user posted image I meni malo manje trne ruke u zadnje vrijeme, ali wc i dalje ostaje najmanje 3x u toku noci, eh sad me pocele noge boljeti, inace imam siroke kukove, pa bas mi tu pritisak bude pa se moram svako malo okretati s jedne na dr. stranu...

Sta li je s Mersije ?

Ja evo hocu neki rucak da kuham, lepinice nisam odavno user posted image i krompir iz rerne user posted image Bolje mi je nakon tbl. pa da operem i kupatilo, da iskoristim...

< Poruku je uredio ziel -- 15.11.2015 13:31:28 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 961
15.11.2015 13:44:48   
Farah 00

Farah blago tebi user posted image I meni malo manje trne ruke u zadnje vrijeme, ali wc i dalje ostaje najmanje 3x u toku noci, eh sad me pocele noge boljeti, inace imam siroke kukove, pa bas mi tu pritisak bude pa se moram svako malo okretati s jedne na dr. stranu...

Sta li je s Mersije ?

Ja evo hocu neki rucak da kuham, lepinice nisam odavno user posted image i krompir iz rerne user posted image Bolje mi je nakon tbl. pa da operem i kupatilo, da iskoristim...

Ti sa svojim lepinicama 😊😊😊
Kod mene nema vode, rekli su do 15h, pa i ja cekam da dodje voda da malo po kuci poradim.
A nekako nam je Leptirica brzo prosla na porodu i odmah nam se javila, tako da jedva cekam i da na mene dodje red, a nadam se da cemo i mi slicno proci aBd.

< Poruku je uredio Farah 00 -- 15.11.2015 13:46:23 >

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 962
15.11.2015 13:47:09   
Isha

Isha nemoj nas brisati sa spiska dok ne istekne novembar, da se jos malo gledamo s onim aplauzom user posted image user posted image

Ovo sam ja otprilike pola novembra obrisala user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 963
15.11.2015 13:52:26   
ziel

Sta li je s Mersije ?

Ti sa svojim lepinicama 😊😊😊
Kod mene nema vode, rekli su do 15h, pa i ja cekam da dodje voda da malo po kuci poradim.
A nekako nam je Leptirica brzo prosla na porodu i odmah nam se javila, tako da jedva cekam i da na mene dodje red, a nadam se da cemo i mi slicno proci aBd.

Hahaha nema nista bolje od lepinica user posted image Jest da se lijepe za noge i dupe al ko ce im odoliti haha. E da je srece da prodjemo kao Leptirica, i ona je cini mi se bila otvorena 2 prsta ili 3 prije neki dan??? Pa jos na to puce vodenjak, bas fino se sve odigralo...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 964
15.11.2015 14:18:11   
Isha
Ziel, kako pravis te lepinice? Meni ustipci nikad ne uspiju, sutradan mozes nekome glavu razbiti user posted image .Mada rijetko pravim nesto sa brasnom, kupimo hljeb i dugo nam bude.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 965
15.11.2015 14:29:12   
*andjela*
pozz zenice ...user posted image user posted image user posted image
Kod mene sad bila kuma na kafi i njena sestra,sad odose,malog sam uspavala...
moja cura lupka i lupka po stomaku
Leptirice87 cestitam user posted image user posted image ,brzo si to obavila,da se sto pre oporavis i uzivas sa bebicom sto vise
Ziel ma nesikiraj se puno oko pulsa,moj je citavu prvu trudnocu,bio i do 120 ,cak sam se zalila i doktorici ,jel to ok...dala mi zena na moje zahtjeve sve uputnice da vadim hormone,idem kod interniste,al sve ok ,normalno je da u trudnoci srce radi malo ubrzanije,sve zavisi nije svako isti,sad i ne obracam paznju,a i doktorica mi je tad govorila ako mi ne smeta nesto puno ,to nije problem ,a tebi je ionako termin

01.01.2014 Mamin decak * VELJKO*

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 966
15.11.2015 14:31:25   
*andjela*
Jaculi ja i ti smo prvu trudnocu imale termin u koji dan razlike....sjecam se ....i ja imam djecaka sad ce puna 23 mjeseca,sad druga trudnoca,ja sam vec u sestom mjesecu i ovaj put je curica user posted image ...ma samo da sve bude uredu,da beba bude ziva ,zdrava i da se porodim i dodjem kuci,ostalo nije vazno user posted image

01.01.2014 Mamin decak * VELJKO*

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 967
15.11.2015 14:54:10   
rose

IZVORNA PORUKA: blue moon

Meni kontrakcije zadnjih sat vremena na 10 minuta, evo mislim se da li da idem večeras i kad da krenem...

Ja bih krenula ne bi li se porodila do 00:00 da sutra idem kuci hehe...
Sretno draga buduca mamice ABd user posted image

Draga Blue Moon, sretnouser posted image
ziel u Sa se ostaje 24h, i to ako si prije 18h, ako
si iza 18h rodila, ostajes dvije noci, pa te ujutro otpuste, jer ne otpustaju iza sest. Barem je tako u Vojnoj.

Jaculi, ovaj put cekamo bracu aBd. Dobro sam, hB, samo imam kamen u zuci, pa me to boli ima 20 dana user posted image

ja na GAK-u ostala 18 sati...pravilo je ako se porodis do ponoci sutra kuci..a ako iza ponoci oda ostajes jos jednu noc

u vojnoj prije 5 gdina sam se porodila oko 5 ujutro i ostala jos jednu noc

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 968
15.11.2015 15:07:15   
rose
Leptirice cestitam i da se brzo oporavis i jais na temi beba 0-1 user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 969
15.11.2015 15:42:10   
ziel

Ziel, kako pravis te lepinice? Meni ustipci nikad ne uspiju, sutradan mozes nekome glavu razbiti user posted image .Mada rijetko pravim nesto sa brasnom, kupimo hljeb i dugo nam bude.

user posted image
Skuham tijesto kao za hljeb, ono brasno, voda, germa, so. Doduse sad sam umesto vode skuhala s mlakim mlijekom. I ostavila tijesto nekih sat i po ili 2 da nadodje, evo slika kad nadodje bude troduplo vece nego kako si ga ostavila u posudi.
user posted image
Zatim kidas komad po komad, i razvlacis rukama ili na radnom stolu stavis krpu pospes brasnom i razvaljas oklagijom, meni to mucno pa ja to rukama razvucem preko cijele sake i prstiju, ne bude ravnomjerno ali meni se tako svidja .
Ukljucis ulje u tavi da se dobro zagrije, pa przis lepinice, evo ovako
user posted image
Jednoj ovakvoj lepinici treba otprilike minuta i po da bude gotova, naravno okreces je s obje strane po nekoliko puta.
Evo ja sam jednu vec smazala s kajmakom a moze se posluziti sa svacim, i umjesto hljeba. Jer su preukusne i mekane...
user posted image

Nije tesko uopste user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 970
15.11.2015 15:51:49   
ziel
Andjela stvaralo mi je problem predhodnih dana, javljalo mi se gusenje uz ovaj ubrzan puls pa kad sam se javila doktoru, ostavio me na 24 sata u bolnici, uz to i pritisak mi varira pa mi je dao Metildopu i Apaurin 3x dnevno, ali sam primjetila da mi bude ubrzan puls i muka ujutro najvise pa do mraka nekako, pa kontam navecer da ne pijem tbl. nego 2x dnevno, mozda mi je dovoljno... A citam isto tako da uzrok ubraznog pulsa moze biti i manjak zeljeza, odnosno hemoglobin nizak, kod mene po ovim nalazim od prije 2 dana 117... Ali nadam se da cu izdrzati nekako jos koji dan, pa da ce ovo sve proci kada podstanar izadje iz pupe user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 15.11.2015 15:52:28 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 971
15.11.2015 15:59:49   
Leena

IZVORNA PORUKA: rose

Leptirice cestitam i da se brzo oporavis i jais na temi beba 0-1 user posted image

Tebi sretan rodendan i ovdjeuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 972
15.11.2015 17:30:30   
rose

hvala...prije dva dana mojoj Saji a danas meni user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 973
15.11.2015 17:53:45   
Farah 00

hvala...prije dva dana mojoj Saji a danas meni user posted image

Rose Sretan rodjendan sa zakasnjenjem tvojoj Saji, a Sretan i tebi danas 🎁🎂🎈🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎉🎉

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 974
15.11.2015 19:21:40   
Isha
Rose, sretan rodjendan user posted image

Ziel, hvala na receptu user posted image

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *