Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
stigla nam AS u TL... idemo nakon dr. Mire da je kupimo... baka, amidza i amidzinica dali lovu za rodjendancic... (ispade da tata i mam nista nisu kupili - bas smo neki ) usput i prve cipelice ( druga baka i deka) da hajrujemo ...
vratih se ja oni u TL su uzas... odem da preuzmem AS koju sam narucila a oni mi hladno pokusali uvaliti drugu... uz rijeci pa i ova je crvena ... eeeejjjj ...pa gdje to ima? ja trazim jednu vrstu (crvene boje) a oni meni daju drugu vrstu iste boje.... na kraju kao ... pa nije nam stigla ni jedna maxi cosi sps ... kad su provjerili kad smo narucili bilo je ...pa narucili ste ali nije dosla ja stvarno ne znam kakvi to debili rade(izvinjavam se na rijecima koje ne prilice)...
postoji li mogucnost da mi neka forumasica iz MO ili ZE ili TZ ili bilo kog grada u BiH gdje ima TL provjeri ima li AS koju zelim?
Hej Visnja, imas na njihovoj stranici brojeve tel svih radnji, pa ako imas sifru proizvoda nazovi i pitaj. Ako nadjes mozes i iskombinovati da ti neko kupi ili nekako ako oni mognu da dostave u SA!
Otvoren je sada i ovaj BBI, ima TL, pa kontam mozda tu imaju nove robe i veci izbor...
vratih se ja oni u TL su uzas... odem da preuzmem AS koju sam narucila a oni mi hladno pokusali uvaliti drugu... uz rijeci pa i ova je crvena ... eeeejjjj ...pa gdje to ima? ja trazim jednu vrstu (crvene boje) a oni meni daju drugu vrstu iste boje.... na kraju kao ... pa nije nam stigla ni jedna maxi cosi sps ... kad su provjerili kad smo narucili bilo je ...pa narucili ste ali nije dosla ja stvarno ne znam kakvi to debili rade(izvinjavam se na rijecima koje ne prilice)...
postoji li mogucnost da mi neka forumasica iz MO ili ZE ili TZ ili bilo kog grada u BiH gdje ima TL provjeri ima li AS koju zelim?
uh kako sam ljuta
izvini sto ti sjedam na muku..sega mi pravo...garant kontaju ma zena je to sta ona zna...glavna joj boja ...jooooj uzasa
uh kako sam ljuta
izvini sto ti sjedam na muku..sega mi pravo...garant kontaju ma zena je to sta ona zna...glavna joj boja ...jooooj uzasa
molim moderatora da mi pomogne oko ogledala koje se postavlja da vidim bebu dok sjedi na zadnjem sjedištu.Kupili smo maxi cosi comfort i prezadovoljni smo svima bi je preporučila.Gdje ima kupiti ogledalo i kako se montira?
konacno smo kupili AS taman kad sam mislila da cu morati neku drugu traziti odem slucajno u novi Merkator (koji oooodliiicno izgleda) u Butmirskoj 14 - Ilidza i nadjem maxi cosi sps crvenu koju sam i zeljela
sutra je montiramo...a sad pokusavam da Asju navikavam...igramo se oko nje ... kad sam je stavila u nju izdrzala je punih 10 sekundi ... spasavace me samo to sto ona cesto zaspi u autu ...
maxi cosi ima novu autosjedalicu axiss i ne izgleda lose,ima lijepe boje,posto je 2009 kolekcija sve tamne boje.a axiss ima neka lijepa crvena,triplemama jesil cula za tu autosjedalicu???jel se vec testirala?kosta oko 320 eura ja mislim.
a moze li mi neko reci koliko kod nas kosta priorifix i koje boje imaju,jel ima jos stare boje od 2008 godine ako ne nadjem ovde da kupim dole...jer ove nove boje su mi katastrofa.
Mi imamo ovu AS http://key23.chicco.com/ ,doduse nismo imali priliku da biramo,jer je Anes dobio za prvi zubic...
Mislim da nije dobro montitana,jer nekako mi je labilana,a i pojas koji ide preko ramena ne sluzi nicemu,jer Anes tako lahko izvuce rukicu,pa nije na predvidjenom mjestu.
Ja nikako da skontam kako rijesiti taj problem,pa ako neko zna molim za pomoc.
Jos me interesuje da li nastavak koji se nalazi na zadnjem djelu AS ide izmenju naslona sjedista u autu,ili sluzi za spustanje gornjeg djela naslona As,kada djete spava
maxi cosi ima novu autosjedalicu axiss i ne izgleda lose,ima lijepe boje,posto je 2009 kolekcija sve tamne boje.a axiss ima neka lijepa crvena,triplemama jesil cula za tu autosjedalicu???jel se vec testirala?kosta oko 320 eura ja mislim.
a moze li mi neko reci koliko kod nas kosta priorifix i koje boje imaju,jel ima jos stare boje od 2008 godine ako ne nadjem ovde da kupim dole...jer ove nove boje su mi katastrofa.
Mi imamo ovu AS http://key23.chicco.com/ ,doduse nismo imali priliku da biramo,jer je Anes dobio za prvi zubic...
Mislim da nije dobro montitana,jer nekako mi je labilana,a i pojas koji ide preko ramena ne sluzi nicemu,jer Anes tako lahko izvuce rukicu,pa nije na predvidjenom mjestu.
Ja nikako da skontam kako rijesiti taj problem,pa ako neko zna molim za pomoc.
Jos me interesuje da li nastavak koji se nalazi na zadnjem djelu AS ide izmenju naslona sjedista u autu,ili sluzi za spustanje gornjeg djela naslona As,kada djete spava
Ova AS je za veliku djecu (grupa II/III) ne znam koliko je Anesu ali ona je tek od 15 kg. Najbolje je da dijete izdrži što duže u manjoj AS jer je sigurnija. Ova AS se samo stavi u auto i onda se dijete u njoj veže automobilskim pojasom tako da stvarno izgleda labavo ali takve su sve AS iznad grupe I. Što se tiče onog dodatka pozada na AS on se ne stavlja između naslona i sjedišta automobila već se izvuče kada bi dijete da spava. Automobilski pojas reaguje tek od 15 kg a bolje i sigurnije tek od 18 kg. Tako da bi se dijete trebalo voziti u AS grupe I (AS koja posjeduje vlastite pojase sa pet tački uporišta kao ova Asjina višnjina)) što duže je moguće do 18 kg.
Mislim da je Anes malo stariji od Hene ako nije kao Emir Pa on je premali za takvu stolicu. Ja sam Timura, kojem je 5god, tek od prosle godine pocela da stavljam u istu samo Maxi cosi. Nikad mi se ne svidja taj princip vezanja i nekako mi je bolji princip za manju djecu - kao sto je Asja vezana. Tako su mi sigurniji. A i Timur voli da se izvlaci pa mu prijetim policijom a kako ces tek Anesu objasniti da ne smije se izvlaciti
Anes ima 20 mj i tezak je 17,5kg,a ova je od 15kg pa nadalje,tako da smo je poceli koristiti. Bas mi se ne svidja,ali sta cu kad je Anes napredan i dosta visok,pa nemamo bas izbora. Uopste nisam zadovlojna,ali ne znam sta sad da radim,da li postoji neko drugo rjesenje,neka sigurnija As za djete Anesove kilaze
pa dobro al nisu mi potpuno identicne ova od maxi cosi izgleda bolje,barem mi se tako cini,a jel mi mozes reci koliko kosta dole maxi cosi priorifix?????
ima jos vremena al eto vec se informisem za sve.da mogu odlucit fino koju cu?
pa dobro al nisu mi potpuno identicne ova od maxi cosi izgleda bolje,barem mi se tako cini,a jel mi mozes reci koliko kosta dole maxi cosi priorifix?????
ima jos vremena al eto vec se informisem za sve.da mogu odlucit fino koju cu?
Ma možda male razlike u dezenu (sigurno si vidjela onu lijepu roza ) ali u biti je ista. Kod nas je priorifix 650 KM ali da znaš da ona ima bolje testove od Axissa i inače sve Isofix AS imaju bolje testove.
Anes ima 20 mj i tezak je 17,5kg,a ova je od 15kg pa nadalje,tako da smo je poceli koristiti. Bas mi se ne svidja,ali sta cu kad je Anes napredan i dosta visok,pa nemamo bas izbora. Uopste nisam zadovlojna,ali ne znam sta sad da radim,da li postoji neko drugo rjesenje,neka sigurnija As za djete Anesove kilaze
Hvala za odgovore
mashAllah Anesa ništa drugo ti ne preostaje nego da ga voziš u toj AS (od AS te grupe samo Römer KidFix ima Isofix i još par njih koje nisam vidjela na našem tržištu) Samo u Americi postoje AS koje imaju integrisane pojaseve do 30 kg nažalost takvih AS nema u Europi (a i da ima nisu dozvoljene)
kod nas je AS CHICCO od 9-18 kg,koštala je 340 km,mi smo zaista zadovoljni ima 3 položaja,podložak za glavu koji ima 3 visine,i sve je to lijepo ali moja Asja neće u njoj da sjedi više od 3 minute,to je moj veliki problem.
triplemama koji proizvođači AS su po tebi najbolji?
Najbolji su mi oni koji poštuju europsku regulativiu o AS koja propisuje kakva AS mora biti i one AS koje su dobro prošle na testovima. Kako god, najbolja je ona koja odgovara dobi i uzrastu vašega djeteta i može se čvrsto montirati u vaše auto.
moram prijaviti da smo danas postavili AS u auto... stoji bas cvrsto bez micanja... Asja je u oba pravca bila dobra za nepovjerovati... cak se kao folirala... gledala malo kroz prozor, pa mene...pa se smijuljila od dragosti... na kraju zapajkila...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.